Pozz svima, počela su već neka prepucavanja, ostavite to za mape, ima dovoljno prostora
Sretno svima, i nek najbolji prevaranti pobijede
Pozz svima, počela su već neka prepucavanja, ostavite to za mape, ima dovoljno prostora
Sretno svima, i nek najbolji prevaranti pobijede
Sretno svima koji igrate,i nemojte se štediti samo udri
Ovaj Delija mora da bude maskota na svakom serveru 😂😂😂
Sretno svima
Ni
Pozdravljeni vsi prijatelji
Pozdravljeni vsi prijatelji
ka maš viška cajta?
ka maš viška cajta?
Seveda, ti ne?
Kakvo je stanje na serveru , ima jakih igraca dobrih farmera. Bice dobrih logova
Pozdrav svima, da li neko moze da mi objasni sta se desavaa na -/- ? Ko je ko? ko je sa kim, ko je protiv koga ?
Zbunjen sam jako.
Srecno!
Kakvo je stanje na serveru , ima jakih igraca dobrih farmera. Bice dobrih logova
Da, ima jakih prevaranata sa po 10-15 multića. Tužno na šta se svela ova igrica, zar je nekom toliko bitno da dokaže svoju moć u virtuelnom svijetu..
Ovde ne moze 2 reda proci da neko ne krene da place kako neko bolji ima multica dajte neke pretnje, rezanje, veselije teme, zamro forum zbog plakanja
Ovde ne moze 2 reda proci da neko ne krene da place kako neko bolji ima multica
dajte neke pretnje, rezanje, veselije teme, zamro forum zbog plakanja
Pa kakve ti veselije teme hoćeš, ovu igricu će još malo igrati samo oni najbolesniji i oni koji nemaju drugog života osim traviana. Jer da bi mogao parirat koliko toliko moraš klikat bruku profila, inače si beskoristan
Pa kakve ti veselije teme hoćeš, ovu igricu će još malo igrati samo oni najbolesniji i oni koji nemaju drugog života osim traviana. Jer da bi mogao parirat koliko toliko moraš klikat bruku profila, inače si beskoristan
Pa tako je u svakoj igrici ako gledas da budes prvi u statistikama, sta je dobro u ovoj igrici sto je statistika najmanje bitna
Pa tako je u svakoj igrici ako gledas da budes prvi u statistikama, sta je dobro u ovoj igrici sto je statistika najmanje bitna
Jeste, statistika je najmanje bitna, zato ljudi i trgaju svim mogućim silama da se mogu poslije hvalit kako su oni izbacili neku off/deff, uradili nešto, zato i jeste ovakvo stanje kakvo je sad. Pitaš se zašto je zamro forum, zar nije preočigledno?
Jeste, statistika je najmanje bitna, zato ljudi i trgaju svim mogućim silama da se mogu poslije hvalit kako su oni izbacili neku off/deff, uradili nešto, zato i jeste ovakvo stanje kakvo je sad. Pitaš se zašto je zamro forum, zar nije preočigledno?
Nije, salio sam se malo, jos nisu pocela katanja, valjda ce oziveti tada
Da, ima jakih prevaranata sa po 10-15 multića. Tužno na šta se svela ova igrica, zar je nekom toliko bitno da dokaže svoju moć u virtuelnom
Ne vidim sto bi bilo tuzno, prati se korak sa vremenom i ostalim serverima. Sve sto mh ne banuje nije zabranjeno. Placete po forumu kako svi imaju multice, skrecete sa toga da vi zapravo lose igrate i da to cak nije ni do multica vise. Vremenom tehnologija napreduje sam biras ides li uz to ili ostajes u prasini.
Ne vidim sto bi bilo tuzno, prati se korak sa vremenom i ostalim serverima. Sve sto mh ne banuje nije zabranjeno. Placete po forumu kako svi imaju multice, skrecete sa toga da vi zapravo lose igrate i da to cak nije ni do multica vise. Vremenom tehnologija napreduje sam biras ides li uz to ili ostajes u prasini.
Evo ga jedan takav se upravo upecao
Kakva ti je ovo crna tehnologija, 100 programa za mjenjanje ip adresa i slicnih gluposti.. Ma ustvari što se ja prepirem sa vama ako vam je toliko stalo do Traviana, klikajte, uživajte i mislite da ste neko i nešto u virtuelnom svijetu, jer u stvarnom vjerovatno nećete nikad ništa biti ako ovako razmišljate kao dotični
I baš je to žalosno što sad da bi bio dobar igrač moraš imat što više multića.. Kakav ti je to skill, strateška igra.. ??
Evo ga jedan takav se upravo upecao
Kakva ti je ovo crna tehnologija, 100 programa za mjenjanje ip adresa i slicnih gluposti.. Ma ustvari što se ja prepirem sa vama ako vam je toliko stalo do Traviana, klikajte, uživajte i mislite da ste neko i nešto u virtuelnom svijetu, jer u stvarnom vjerovatno nećete nikad ništa biti ako ovako razmišljate kao dotični
I baš je to žalosno što sad da bi bio dobar igrač moraš imat što više multića.. Kakav ti je to skill, strateška igra.. ??
Svako ima svoje, tehnologija je u tome da ne budes uhvacen. I prije su ljudi znali otvarati 2-3 naloga da pomazu svome samo sto tada su to radili ili preko istog racunara ili drugih telefona. Ovo za pravi zivot necu ni da komentarisem koliki je apsurd :). Travian se promijenio dosta na vama ostaje da placete ili da igrate. Na bilo koji veci server da ste dosli i pokusali nesto vidjeli bi istu sliku kao i ovdje, zapravo mnogo goru zato sto to tamo ljudi nose na visi nivo.
Koji ste ingame nickovi momci