Koji ste ingame nickovi momci
askY
Koji ste ingame nickovi momci
askY
Pozdrav svima, da li neko moze da mi objasni sta se desavaa na -/- ? Ko je ko? ko je sa kim, ko je protiv koga ?
Zbunjen sam jako.
Srecno!
možeš postaviti ovo pitanje za sve koord, ne samo - / -
I, koga vi smatrate najvećim neprijateljem i najvećom prijetnjom?
Pozdrav iz CDP
Pozdrav iz CDP
ja mislim da je najveca pretnja za ceo server savez GARDA
bitno je da server bude zanimljiv, i da se napokon na balkanskim serverima može počet uživat, a ne bježat na com servere jer su naši dosadni..
Pozdrav iz CDP
Koga vi smatrate najvećim neprijateljima, s obzirom da ste dole napravili jedan veliki simcity
Koga vi smatrate najvećim neprijateljima, s obzirom da ste dole napravili jedan veliki simcity
Pregledaj još jednom stanje na mapi pa iznesi takve stvari.
Nadam se.
Pozdrav iz CDP
Neprijatelj = Tuborg
Neprijatelj = Tuborg
Nemoj tako druze, nece Garda imati ko da im da def ako unistite Tuborg
da l ce CN imat defa za tu pricu? il ce se silni oferi defat cezarima, heduanima i vitezovima
da l ce CN imat defa za tu pricu? il ce se silni oferi defat cezarima, heduanima i vitezovima
Sta fali Cezarima i Huedima? Msm... Radije to nego da drzimo multice pa da ih MH izbrise kasnije To bi bila steta...
Sta fali Cezarima i Huedima? Msm... Radije to nego da drzimo multice pa da ih MH izbrise kasnije
To bi bila steta...
Ja sam mislio ti ozbiljan igrač a odmah kukaš i kmečiš o nečemu a nismo ni krenuli igrat.
boris če deffat sve
Ja sam mislio ti ozbiljan igrač a odmah kukaš i kmečiš o nečemu a nismo ni krenuli igrat.
Vidi ih što se odma upecaju čim spomeneš multiće
E deckic moj, prva greska koju si imao je da sam ozbiljan igrac. Druga greska je da kukam o tome. Znam ja vecinu vas tamo, tako da znam uveliko kako igraju dosta njih. Ne bunim se jer imam i ja svoj nacin igranja :p Multici su sada deo traviana naravno... Oops izvinite (tech nalozi) , meni to ne smeta uopste. Samo sto ja to ne koristim naravno. Ali vecina travienera koristi to- tako da kako kome
Viva la Boris Erised
Imate li neki drugi način da kmečite sem multića, tech naloga ili nešto slično?
Pa mogoče si bodo potem našli že koga drugega s kom bodo želeli zavezništvo
Aj momci djelite neke reporte bit če koristnije
Aj momci djelite neke reporte bit če koristnije
Pa tebi je super kad neko vara igricu na svaki mogući način, jel tako? RIP balkan logic.
Al sve to je nebitno, do arta CN bude izbrisan sa strane jedne i jedine GARDE!