Cartea înțelepciunii – Episodul 3 - Furtul

 • Este evident ca usa se deschide spre interior, dar este blocata de cartile de pe jos. Deci, presupusul hot nu a putut iesi pe respectiva usa, in concluzie, bibliotecarul minte.


  joe.dassin

  RO3

 • ts1.travian.ro

  nick: MOSNEANU


  Observand balamalele usii, aceasta se deschide spre interior.

  Quintus Maximus vazand cartiile in fata usi aruncate si-a dat seama ca au fost puse intetionat de bilbiotecar.

 • Cartile rasfoite de pe jos sunt lipite de usa indicata de bibliotecar. Daca cineva ar fi fugit pe acea usa, nu ar fi avut cum pozitiona cartile in imediata aproapiere. Pare ca cineva le-a pus in acea pozitie, dezordonat, din interior.

  Gpl Xtreme

  speed 3x (probabil viitorul server).

 • Din poza reiese ca usa se deschidea spre interior iar cartile sunt deschise si stau pur si simplu lipite de usa...daca usa s-ar fi deschis sa fuga hotul pe ea, toate cartile din spatele ei ar fi fost mutate mai in spate astfel incat sa se poata deschide usa. Usa pare sa nu fi fost deschisa deoarece cartile sunt dechise si aruncate fix in usa.

  Sper ca am raspuns corect!


  Nick: Teo Matei

  server: https://tx3.travian.ro/ (Rox)

 • Langa usa indicata de bibliotecar sunt carti asezate, deschise sau nedeschise, astfel ca nu avea cum sa iese hotul pe acea usa.

  In concluzie, bibliotecarul este hotul.


  comisaru - am jucat pe ts15/ in prezent nu am cont pe servare romanesti

  dupa data 17.04.2020, cand va incepe servarul 2x CODEX VICTORIA, voi juca cu acelasi user comisaru

 • Cartile sunt in dreptul usii. DE vede ca nu a iesit nimeni pe usa ci cartile au fost imprastiate dupa ce usa a fost inchisa ultima oara


  IcontrolX

  Travian ro 3

 • Indiciul faptului ca nimeni nu a iesit din camera pe usa ,unde spune-a bibliotecarul ca a iesit hotul,sunt cartile care nu pute-au ramane acolo daca usa ar fi fost deschisa,

 • Hotul nu avea cumsa iasa pe acea usa deorece este blcata cu acele carti deci daca cineva ar fi deschis usa cartile nu ar fi putut sa fie in acea pozitie ci ar fi trebuit sa fie la distanta de usa doar daca ar fi intrat si dupa ce ar fi inchiso ar fi pus anume cartile linga usa nickul meu ionut dacul lumea ro3

 • Usa se deschide spre interior (dupa cum arata balamalele), iar cartile de pe jos nu sunt date la o parte de presupusa deschidere a usii, pentru ca hotul sa fuga.


  Razzvan24, ro3

 • Salutare,


  Raspuns: Usa prin care se presupune ca ar fi fugit hotul este blocata din interior de cartile cazute pe jos. Daca hotul ar fi fugit pe acolo acele carti ar fi fost impinse din raza de actiune a usii.


  Nick: Caramel, Server: TS3

 • Siju

  RO X3

  Sunt carti aruncate pe jos langa usa.Usa se deschide catre interior. Daca hotul ar fi parasit camera pe acea usa, cartile ar fi fost "maturate" de usa catre partea cu balamalele.

 • Bună tuturor!


  Vă mulțumesc pentru participarea la concurs! Au fost foarte multe răspunsuri corecte. :)


  Răspunsul corect: Ușa spre care arătase el se deschidea spre interior. Prin urmare, hoțul nu putea să plece pe acea ușă și cărțile să rămână chiar în fața ușii. Acest lucru l-a făcut pe Quintus Maximus să creadă că bibliotecarul minte, și fie e hoțul, fie a ajutat hoțul să fugă.


  Câștigătorii au fost selectați aleatoriu (cu ajutorul site-ului random.org):

  Felicitări!

  V-am trimis un mesaj privat pe forum cu voucherul de aur câștigat.

  Seria va continua, cu câte un episod pe lună. Vă așteptăm cu drag la viitoarele episoade, cât și la celelalte concursuri.


  Vă doresc o seară frumoasă și aveți grijă de voi!