Ask Travian #27 - A germánok brutális ereje

 • Melyik népet válasszam? Azért vagyunk itt, hogy segítsünk! Ez a mini-sorozat első epizódja, amelyet teljes egészében szeretett népeinknek szentelünk. Első körben: az erős germánok!  A felirat magyarul is elérhető!

 • No, végignéztem. De hogy maguk a készítők ennyire ne legyenek képben az általuk kitalált játékban...


  A legjobb germán egység a Teuton. mondja Martina. Meg azt, hogy nagyon drága. Aha, az... Ár/érték arányban 5%-kal olcsóbb, mint a többi lovas egység. A buzi még erre is ráver, ár/érték arányban 10%-kal olcsóbb - és a gyártási ideje még ehhez képest is 10%-kal kevesebb.


  Sokan mondták: támadó seregnek a legjobb a buzi/teuton kombó. (Amíg be nem léptek a képbe a hunok.) Én mondjuk a kasziban az idő felében inkább csatit gyártatnék, de ez csak a saját véleményem. (És nem játszottam soha germánnal.)


  Védőnek, az alap 3 nép közül, valóban a leggyengébb. Pusztán a saját egységeket nézve, a rómaiak +10% védelmi erő/fenntartási költséggel rendelkeznek, a gallok pedig +10% védelmi erő/nyers értékkel. Ellenben, a legjobb védelmi kombó a testőr/lándzsás.

 • Ez csak egy rövid, lebutított verzió a kezdőknek, nem kell készpénznek venni. Valamit mondania kellett a népekről, de gondolom neki nem az a munkája, hogy profi játékosként órákat beszéljen mindegyikről.

tg_TL-DQ4_970x250_181126.jpg