👑 De-ale travianiștilor: Cum definiți un lider bun?

 • Cu toții i-am întâlnit. Uneori i-am ascultat, alteori i-am ignorat. Am susținut sau am pus la îndoială îndrumările lor. Un lucru este însă cert: în lumea Travian - cu toate provocările, strategiile și personalitățile ei – este nevoie de lideri.


  Mulți dintre noi am avut șansa să întâlnim lideri deosebiți. Cu ce v-au rămas aceștia în amintire? Ce făceau deosebit de bine?


  Dacă nu ați întâlnit încă astfel de lideri, ce considerați a fi foarte important la un lider? Ce așteptări aveți de la lideri și acțiunile lor?


  Dacă ați întâlnit lideri de care nu ați fost mulțumiți, ce ați face diferit?

  AA_SMOD_Sig.png


  It never gets old, huh? Boom de yada, boom de yada...

  Post was edited 1 time, last by Yaenara ().

 • Un lider discută cu cei pe care îi coordonează, solicită păreri și idei și pune în aplicare din acestea ori parte din acestea, dă explicații cu privirile la deciziile luate, impune reguli prin exemplul propriu, este un exmplu, ține echipa unită, conduce după proverbul " toți pentru unul și unul pentru toți" este foarte implicat în cadrul grupului și ajunge să cunoască bine capacitățile fiecărui membru din grup, responsabilizează oamenii și le dă încredere, le acordă încredere, îi ajută să se dezvolte, etc. Este persoana care conduce prin propriul exemplu.