Community richtlijnen

 • Community richtlijnen


  Welkom bij het Travian: Legends forum!


  Dit forum biedt jou een platform om met andere spelers en het Travian Team interessante discussies te voeren. Dit is de juiste plaats als jij jouw ideeën met anderen wilt bespreken, op zoek bent naar informatie of hulp, of hulp kan bieden aan anderen.


  Deze community richtlijnen maken deel uit van de Algemene Voorwaarden & Condities. Met de registratie op het forum, accepteert elke gebruiker deze community richtlijnen en de Algemene Voorwaarden & Condities en verbindt hij zich ertoe deze te waarborgen, in het bijzonder §11.


  1. Algemeen gedrag


  • Naast wat reeds in de Algemene Voorwaarden & Condities staat, wordt het volgende gedrag niet getolereerd:
  • Multiaccounting. Elke gebruiker mag slechts één account op het forum hebben.
  • Overmatig/herhaald posten van vergelijkbare teksten.
  • Berichten mogen slechts in één forumsectie gepost worden en niet gedupliceerd worden.
  • Je voordoen als medewerkers, inclusief het posten van berichten waar gebruikers beticht worden van het overtreden van de regels.
  • Topics of posts gemaakt met het doel om webpagina's of producten die geen relatie hebben met Travian: Legends of andere spellen van Travian Games GmbH te promoten.
  • Het plaatsen van materiaal dat volgens het internationaal recht als illegaal of als schending van het auteursrecht kan worden beschouwd.

  2. Posts en relevantie Probeer a.u.b. een objectieve argumentatie te geven wanneer je antwoordt. Probeer niet af te dwalen van het onderwerp van discussie. Verwoord jouw mening op een begrijpelijke manier en houdt rekening met de argumenten van andere gebruikers. Niet verifieerbare beschuldigingen of vermoedens mogen niet worden geplaatst. Constructieve kritiek is welkom als het op respectvolle en feitelijke wijze wordt geschreven en ondersteund wordt door relevante argumenten.


  3. Waarschuwingen en bans

  Ieder account dat de Algemene Voorwaarden & Condities of deze community richtlijnen schendt,kan, afhankelijk van de zwaarte van de overtreding van deze regels, een waarschuwing, een ban of verwijderd worden door medewerkers.


  4. Moderatie


  Moderators zorgen ervoor dat de communityrichtlijnen worden nageleefd. Neem voor vragen inzake een ban contact op via een privé bericht met de betreffende moderator. Als er een gegronde reden is om een machtsmisbruik te vermoeden, kan de speler contact opnemen door het aanmaken van een ticket (t.a.v. Ashwin).


  5. Externe links

  Travian Games is niet verantwoordelijk voor de inhoud van externe links. De verantwoordelijkheid ligt volledig bij de eigenaar van de webpagina in kwestie. Het is onmogelijk voor de provider de inhoud of gelinkte inhoud regelmatig te controleren. Als we kennis krijgen van schendingen door externe links, worden ze verwijderd. Tot aan dat moment,klikken gebruikers op eigen risico op links.


  6. Organisatorische aangelegenheden

  Het Travian: Legends team behoudt zich het recht voor de richtlijnen te allen tijde te mogen aanpassen.