Sondaj - Doriți pace în perioada sărbătorilor pascale?

 • Dorești ca Pacea de Paști să fie activată, la fel ca în anii precedenți? 178

  1. Da, vreau pace în perioada sărbătorilor pascale. (123) 69%
  2. Nu vreau pace. Vreau ca jocul să se desfășoare normal. (55) 31%

  Dragi jucători,


  având în vedere pandemia covid19 și măsurile impuse de țări - de a sta acasă mai mult, închiderea școlilor, lucratul de acasă etc.- dorim să știm dacă în situația actuală vreți să implementăm sau nu pacea de Paști pe serverele românești active (ro1, ro2, ro3 și rox-ul care reîncepe pe 8 aprilie. Codex Victoria 2x nu va avea pace, pentru că începe pe 17 aprilie și e activă protecția de începător, cu posibilitatea de a fi prelungită de jucător).


  Ca în anii precedenți, pacea ar dura 3 zile și ar fi activă în perioada 18 - 21 aprilie, ora 14:00 (Paștele ortodox este pe 19 aprilie).


  Sondajul are doar două opțiuni și rezultatul acestuia va decide dacă vom activa sau nu pacea. Așadar, vă rog să votați într-un număr cât mai mare, întrucât este o decizie care va afecta toți jucătorii înregistrați pe domeniul RO.


  Pentru a înțelege mai bine decizia voastră, atât noi, cât și ceilalți jucători, vă recomandăm să vă argumentați alegerea, postând un mesaj în acest topic.

  Puteți vota până pe 12 aprilie, la ora 23:59.


  Vă mulțumim și aveți grijă de voi!  Echipa Travian: Legends România

 • DA, este normal să cinstim și noi aceste sărbători pascale prin pace, fără a mai face pledoarie pentru care motive, ar trebui să le știm toți.

 • Nu inteleg, esti oricum acasa, probabil unii aveti in cap sa mergeti pe undeva de sarbatori, ca romanul bineinteles.

  Nu sunt de acord cu pacea, toata lumea sta oricum acasa, mai stam si 3 zile fara sa poti juca?

 • Nu inteleg, esti oricum acasa, probabil unii aveti in cap sa mergeti pe undeva de sarbatori, ca romanul bineinteles.

  Nu sunt de acord cu pacea, toata lumea sta oricum acasa, mai stam si 3 zile fara sa poti juca?

  Salut!


  Pentru mulți credincioși Paștele este o sărbătoare importantă și unii preferă să ia o pauză de la jocuri, să se axeze pe partea spirituală și/sau să petreacă timpul cu familia. Mulți au familii (copiii sunt mai greu de stăpânit în casă și trebuie să le acorde mai mult timp și atenție decât de obicei); Însă nu toată lumea stă acasă - o mare parte încă merge la serviciu, întrucât există job-uri care trebuie să continue indiferent de restricțiile de pandemie, altfel ar fi devastată economia și buna desfășurare a activităților din țară.


  Înțeleg ambele părți (și pe cei care vor pace, și pe cei care nu vor pace). Personal, cred că pacea ar trebui să fie activă în perioada sărbătorilor, așa cum s-a întâmplat an de an. Am deschis sondajul în eventualitatea în care majoritatea jucătorilor sunt de altă părere acum, din motivul precizat în anunț (pandemia). Vom vedea la finalul sondajului. :)


  Reamintesc faptul că pacea nu înseamnă înghețarea serverelor, ci doar o restricție în a ataca alți jucători (mai multe detalii în anunțul de anul trecut - click aici).


  O seară frumoasă tuturor!

 • Apreciez modul cum ai punctat în mesaj exact ceea ce s-ar vrea să se facă pe această perioadă a sărbătorilor pascale, apropierea de cei dragi, de familie și de ce nu și de Dumnezeu și chiar această pace, chiar în lume virtuală fiind, lasă la o parte violența din joc, să nu ne mai atacăm, cazuri reale petrecute chiar și pe front, în timpul războaielor!

 • Oricum asa e cel mai bine :) Nu pateste nimeni nimic 3 zile

 • Ddintotdeauna exista si pace in razboi.

  Vad ca unii nu stiu lucrul asta.

  Exista armistitii temporare pentru strangerea ranitilor, mortilor ... etc

  In plus, chiar si in timpul celor doua razboaie mondiale au existat armistitii pe perioada craciunului, pastelui ...

 • PACE!

  Studiile sociologice au demonstrat că prin joc oamenii arată cum sunt cu adevărat. În fine..., nu vreau să fiu eu acea moralistă care să vă arate calea, dar dacă tot ați ales să vă petreceți timpul jucând un joc de stategie militară, căutați să vedeți cum armata poate contribui la dezvoltare, nu la distrugere.

  Sunt pentru pace și dacă cineva „îmi va lua urma” și va încerca să mă „pedepsească” pentru ceea ce gândesc și spun, fulgerii mei vor deveni fulgere asupra voastră, iar catapultele grindină. :)))

  Pentru că au mai existat armistiții de sărbători chiar în războaie reale, urmăriți clipul de la link. Ca să nu spun că vă recomand să vedeți tot filmul, chiar dacă acum e Paște și nu Crăciun.