HUX - 2020.04.20

 • Kedves Travian játékos,


  Minden jó dolognak vége szakad egyszer, és ez igaz most erre a korra is. Egyszer Salamon kapott egy gyűrűt, amire egy üzenet volt vésve, amely a világ minden örömét és bánatát eltüntetheti, az üzenet durván így fordítható: "Egyszer ez is elmúlik." Számunkra is öröm és bánat is, hogy bejelentjük minden Travian játékosnak: ez is elmúlt! Reméljük, hogy annyira élveztétek a velünk töltött időt, amennyire mi élveztük, hogy kiszolgálhattunk benneteket, és köszönjük, hogy egészen a végéig velünk voltatok!

  Az eredmények: A nappal már régen éjszakába váltott, de Veni, vidi, vici falujának dolgozói az egész téli éjszakát átdolgozták, óvakodtak a számtalan seregtől, melyek munkájuk megsemmisítéséért meneteltek, tudták, hogy az idővel állnak versenyben, és a legnagyobb fenyegetéssel néznek szembe a szabad népek. Pontosan 20:04-kor beépítette az utolsó követ egy névtelen munkás a leghatalmasabb és egyben legimpozánsabb építménybe, amilyet a világ a natar nép bukása óta nem látott.

  Az építményt több millió egységnyi nyersanyag felhasználásával és szövetségesei segítségével, a "CH" klánnal együtt építette meg "Liverpool". A bátor védők milliói ezzel a teljesítménnyel, mint a kor győztesei bevonulnak a történelembe, hiszen elsőként teljesítették a nagy célt. Ezért "Liverpool" kapja meg a "korszak nyertese" címet!

  E napok végén "l2p" került a legnagyobb birodalmak élére, őt "Skizo Jr." majd "Zoltan" követik a sorban.

  "Astral" volt ennek a kornak a legnagyobb és legfélelmetesebb hadvezére.

  "Viserion" volt a legdicsőségesebb védő, aki már a kapuknál lemészárolta az ellenséget.

  Üdvözlettel,

  A Ti Travian Csapatotok

tg_TL-DQ4_970x250_181126.jpg