💬 Travian: Legends Official Discord - OPENT ZIJN DEUREN

📝Farewell to Forums📝

The forum is currently in read-only mode that will last till July 07th, 2021.

You will find news and all relevant information about the game in our Travian: Legends blog.
For live conversations and interaction with the community join us in official Travian: Legends Discord server.
 • Beste spelers,  We hebben spannend nieuws voor je! Zoals we in de laatste aflevering van #Ask Travian 2019 hebben vermeld, zijn we nu klaar om de deuren te openen van het offieiële Discord kanaal voor Travian: Legends.

  Vanaf nu kun je je hier aansluiten bij de server ➡️ HIER


  We weten dat velen van jullie al discord gebruiken voor bijvoorbeeld je alliantie, er zijn ontzettend veel onofficiële discord-servers.

  Ons doel is niet om deze discord-servers te vervangen, maar om een plek te hebben waar het makkelijker is voor jou en ons (de crew) om samen te komen en een meer directe verbinding te hebben. Het is verder natuurlijk een ideale plek om nieuwe mensen te ontmoeten.


  📌 Hoe is de Travian: Legends discord server georganiseerd?

  Om te beginnen hebben we besloten om maar een paar kanalen te maken, zodat de server voor iedereen makkelijk te gebruiken is, ook voor die mensen die niet eerder met discord gewerkt hebben.


  • #arriving - Dit is het eerste kanaal waar je komt als je lid wordt van onze Discord server, en de plek waar alles begint!
  • #Guidelines - Een alleen-lezen kanaal dat onze server richtlijnen opsomt, lees deze aandachtig door.
  • #Announcements - Een alleen-lezen kanaal dat alle Travian: Legends nieuws en updates opsomt.
  • #Discussions- Dit is het centrum van het kanaal, alle spannende discussies over het spel gebeuren hier.
  • #players-help-players - Als je vragen hebt of hulp zoekt, kun je een bericht posten en andere spelers of onze moderatoren zullen je helpen.
  • #Game-suggestions - Heb je een cool idee voor het spel? Heb je een pijnpunt dat je wilt aanpakken? Hier is de juiste plaats om dat te doen.
  • #Off-topic - Wil je over muziek praten? Een kattenvideo of een cadeautje delen? Praten over de nieuwste Marvel-film? Hier praten we alleen over onderwerpen die niet gerelateerd zijn aan Travian: Legends.
  • #Discord-stats - Je kunt de statistieken over onze discord-server hier vinden.
  • #Voice channel - Een stemkanaal dat gebruikt kan worden voor evenementen, presentaties en chit-chat.


  Dit is ook voor ons een compleet nieuw ervaring, dus wees geduldig. We hopen dat je op eenverantwoorde manier van discord zal genieten.


  Tot op discord!


  Met vriendelijke groet,

  Ashwin namens

  Jouw Travian: Legends Team

  ?c=1&o1=ro&url=https%3A%2F%2Fblog.travian.com%2Fwp-content%2Fuploads%2F2020%2F04%2Fashwin.png

  Post was edited 6 times, last by Ashwin ().

 • 📌 Hoe zit het met de richtlijnen? Wat verwachten we van jou?


  Op het kanaal zijn de officiële Discord Community Guidelines van toepassing. En om het voor iedereen een prettige ervaring te maken, vragen we je ook om je aan een paar regels te houden:


  Wees beleefd tegen elkaar - Aanvallen zijn voorbehouden aan het slagveld en het slagveld alleen. Bedreigingen, haatzaaien, kleineren en soortgelijk gedrag horen niet thuis in dit spel of op het discord kanaal!

  Wees aardig - Kies een leuke naam en hou rekening met de commentaar die je geeft.

  Maak deel uit van het gesprek - Spam en het afgaan van het onderwerp maakt het moeilijk om een discussie te volgen.

  Denk na over wat je post - Zorg ervoor dat je geen reclame maakt, privé-informatie deelt of schadelijke inhoud plaatst.

  Trollen zijn niet welkom - Als je hier bent om te trollen of te flamen, doe je sandalen dan nog niet uit.

  Wees jezelf en blijf veilig - Teamleden zullen altijd gemarkeerd worden als Travian Team in Discord en zullen je nooit om je wachtwoord vragen! Bewaar belangrijke informatie zoals je echte volledige naam, e-mail adres en wachtwoord ten alle tijden achter een level 20 muur.

  Vind de juiste plaats om te posten - Onze kanaalbeschrijvingen zullen je meestal vertellen waar een onderwerp het beste past. Je kunt ons altijd benaderen als je de noodzaak ziet van een extra kanaal. We zullen met de wensen meegroeien en ons best doen om dit een gastvrij server te maken voor onze gemeenschap.

  Privé = Privé - Privéberichten binnen het Discord-kanaal mogen alleen worden gepubliceerd met toestemming van beide partijen.


  De moderatoren in ons Discord zijn je eerste aanspreekpunt om je te helpen met vragen, de dagelijkse gang van zaken en zijn er om te moderaten. Zij zijn het team dat ervoor zorgt dat de gebruikers op de server de richtlijnen volgen. In het geval dat er zich situaties voordoen met een andere gebruiker, neem dan contact met hen op om dit op te lossen via een privé-chat.

  Als je echt niet met iemand kunt opschieten, raden we je aan om de BLOCK-functie van Discord zelf te gebruiken, zodat je hun berichten niet meer te zien krijgt.  📌 En hier enkele antwoorden op vragen:


  Accepteer je sollicitaties voor Discord Moderators?

  Op dit moment niet, maar we zullen dit overwegen na de eerste evaluatie van de discord server (binnen de komende 6 maanden).


  Waarom zijn er geen kanalen voor specifieke talen/domeinen?

  Zoals gezegd zitten we nog in de evaluatiefase en willen we beginnen met een Engels talige server. Afhankelijk van de evolutie van de server kunnen we in de toekomst taalspecifieke kanalen evalueren.


  Waarom is er geen #bug-rapport kanaal?

  Bij het rapporteren van een bug moet ons team vaak de gegevens van je account bekijken om het probleem te begrijpen. We hebben deze directe toegang niet beschikbaar op Discord en willen je vragen om bugs te melden via in-game Support.


  Waarom zijn er zo weinig kanalen?

  Voor de start van deze Discord-server willen we het klein en eenvoudig houden zodat we kunnen zien hoe de dingen werken en leren hoe we het het beste kunnen beheren. We zullen de server na 3 maanden evalueren en kijken of er behoefte is om bepaalde kanalen toe te voegen.

  ?c=1&o1=ro&url=https%3A%2F%2Fblog.travian.com%2Fwp-content%2Fuploads%2F2020%2F04%2Fashwin.png

  Post was edited 3 times, last by Ashwin ().