Kemas kini Kedai Pembayaran

 • Pemain yang dihormati,


  Kedai pembayaran kami akan dikemas kini tidak lama lagi dan kini sedang diuji pada pelayan PTR. Sekiranya anda ingin tahu, lihat di sini:  2020-05-12-11_34_22-Travian-PTR.png


  Harap maklum: Nilai pakej Emas ini hanya tersedia di PTR. Oleh kerana ini adalah pelayan ujian, anda akan mendapat emas sebanyak dua kali ganda. Emas dari PTR tidak boleh dipindah milik ke dunia permainan lain.


  2020-05-12-11_34_34-Travian-PTR.png  2020-05-12-11_44_15-Travian-PTR.png


  Fasa pengujian akan berlangsung sekitar 2 minggu, jika semuanya berjalan seperti yang diharapkan, kami akan melancarkannya ke dunia permainan lain antara 25 dan 27 Mei.

  Jadual yang lebih tepat akan dikeluarkan di kemudian hari.


  Sekiranya anda ingin memberikan maklum balas, jangan ragu untuk melakukannya di sini, kami senang mendengarnya.


  Pasukan Travian: Legends anda

 • Pemain yang dihormati,


  Terima kasih kepada anda semua yang menguji kedai pembayaran baru di dunia permainan PTR kami. Terima kasih untuk Penguji Beta yang berani ini, kami telah menemui beberapa penambahbaikan yang sangat diperlukan sebelum kami dapat meluncurkan kedai baru ke dunia permainan biasa. Setakat ini tarikh baru untuk kemas kini dirancang berlaku pada bulan Julai.


  Pasukan Travian: Legends anda

 • Pemain yang dihormati,


  Kami telah melaksanakan dan menguji peningkatan yang diperlukan untuk kedai baru dalam beberapa bulan terakhir. Kami kini bersedia untuk membawa kedai pembayaran baru ke dunia permainan kami!


  Jadualnya adalah seperti berikut:


  Selasa 22 September
  Nordics 1, 3, 4 & 5
  Selasa 29 September
  Nordics X
  Isnin 5 Oktober
  Semua permainan dunia yang tinggal  Pelancaran akan dilakukan sepanjang hari dan tidak memerlukan waktu henti (downtime) untuk kemas kini ini.


  Sekiranya terdapat isu, kami akan menyesuaikan jadual yang telah dirancang dan memaklumkannya terlebih dahulu.


  Terima kasih atas kesabaran dan pengertian anda.

  Pasukan Travian: Legends Anda

 • Pemain yang dihormati,


  Kami telah menerima beberapa maklum balas bahawa tidak jelas di mana anda dapat mencari pautan ref anda selepas kemas kini di kedai pembayaran baru.


  Anda boleh mendapatkan pautan ref anda melalui bahagian Bantuan di sudut kanan atas dan kemudian memilih Soalan Plus. Ini membuka menu baru dan anda dapat mencari pautan ref anda pada tab kedua.


  Berikut adalah panduan visual untuk menjadikannya lebih jelas:


  reffer_a_friend.gif  Pasukan Travian: Legends Anda