• Az igazi probléma ott kezdődik,hogy minden magyar csapat más csevegőt használ.

  Egyik skypeot,másik messengert,harmadik discordot.

  És egyik se hajlandó másikat használni,így a kommunikáció hiánya miatt esélytelen egy komplett nagy magyar szövetség.

  Tipikus magyar felfogás : én magyarabb vagyok mint te ! by Swarczmüller Gideon

  Én nagyon kétlem, hogy ez lenne igazán a probléma...a csevegés felülete. :)

 • Szerintem mindenkinek szíve joga hogy abba a klánba szerepejen ami neki tetszik.

  A nagy magyar összefogásról pedig annyit, hogy eddig sem sikerült és valószínű ezután sem fog sikerülni. Ahhoz egy olyan vezetőre lenne szükség akit mindenki el tud fogadni "nagy" magyar vezetőnek. Sok ilyen nevet nem tudnék felsorolni. Sőt igazából egyet se.

  Én követtem a toborzó fórumot, de nem igazán értettem, hogy mire számított a HUN klán egy LOL XD féle megkereséssel. Valahogy nem éreztem magamban a bizsergést, hogy azta mindenit a nagy LOL XD hívja a magyarokat hát vétek lenne kihagyni. De lehet ez csak az én véleményem.


  Sok sikert a szerverhez mindenkinek!

 • Előre szolok én játszottam már Román szövetségbe TT döntőn.
  Az egyik legjobb szerverünk volt...
  Nekem nem nemzetekkel hanem emberekkel van bajom.
  Mért nem játszunk együtt ?
  Engedtessék meg nekem, hogy ha már játék akkor azokkal töltsem az időm akiket kedvelek... vagy ép nem zavar a jelenléte.
  Vannak a HUN-ban olyan tagok akikkel soha, semmikor, semmilyen körülmények között nem játszanék többet együtt....
  Milyen érdekes egyik se Román.

  lol te meg.. kispajtás, nem hiszem, hogy egy értelmes játékost is be tudnál toborozni.

  Kár volt kitörölni a hozzászólásaidat... mind egytől egyig, egy igaz gyöngyszem volt.
  Különösen ahol csaholós arab kutyának tituláltál :D Köszi, te nagy magyar.

  Uram adj türelmet, mert ha erőt adsz... akkor küldj óvadékot is!

 • Engedjük már el ezt a magyar összefogást 😅 sose volt, sose lesz a travianban, pontosan azért amit előttem is említettek, hogy mégis kik mögé álljon be mindenki? Magamról tudom, hogy nem vagyok hajlandó regisztrálni se olyan szerverre, ahol nem az lenne a vezető akit elfogadok annak. És gondolom mind így vagyunk ezzel, lyukas hajóba nem száll be az ember (most hogy tényleg lyukas e vagy sem, az relatív). Ha vkik a románokkal akarnak játszani, tegyék, ha vkik az arabokkal, tegyék, ha vkik inkognítóban beregisztrálnak, hogy kilövöldözzék azokat akiket utálnak, tegyék. Még mindig, ez egy játék, mindenki tegye azt amit élvez, nem egy rohadt sport vagy háború :D és valljuk be, sokan a társaság miatt játszunk, nem azért mert a fejlesztők folyamatosan úgy frissítik a játékot, ahogy azt kéne (no offense), szvl ne várjuk már el a másiktól, hogy olyanokkal játszon, akiket ki nem állhat

 • Elmondom mi történt csak hogy a tudatlanok testvériségének tagjai is tudatában legyenek annak ami itt zajlik.

  Történetünk egy toborzó topikkal indult, amit teljesen ártatlanul hozott létre egy beteg ember abban a hiszemben, hogy mivel ő hozta létre a topikot jogában áll azt tenni vele amit és amikor szeretne a szabályok betartása mellett természetesen. Ezt hívják a boldogság kereséséhez való jognak.


  Erre jön egy gonosz moderátor, aki állítja hogy csak neki van ehhez joga? Nem tudom egy peren ki nyerne, persze nekem nincs annyi pénzem se hogy perre vihessem az ügyet, de ha valaki úgy látja csak neki van igaza, és mindenki más téved, az az ember már nem ember hanem isten, kis i-vel. :) Gratulálok az előléptetéshez, Bunkofon. :)

  Végezetül egy precedens a közel múltból csak a miheztartás végett:


  Több hozzászólásom nem lesz itt, remélem. :)

  Nem kértem, mégis megérkeztem, maradok míg tehetem, majd mikor felemeltek, rögtön utána el is temettek, végül odafentről lenézek rátok, közben pedig eltapossátok az emlékem...

 • Sziasztok!


  Tudna nekem valaki adni egy 15 búzás koordinátáját, a saját acca közelében?


  Aranyklubom, így búzakeresőm van. Nem is védelemre vágyom, max arra, hogy ne katázzanak szét. A koordinátát azért kérem, hogy utóbb tudjam segíteni. Nem tudok elég időt fordítani a játékra, és még a továbbjutás sem érdekel. Éppen ezért, oázis sem kell.


  Választ inkább a buborékokban várnék, nem itt.


  Végül, csak találtam egy koordinátát, és egyeztettem valakivel, aki a közelében van.

tg_TL-DQ4_970x250_181126.jpg