🏆 Kejohanan 2020 🏆 Adakah anda sudah bersedia?

 • Pemain yang dihormati,


  Masa untuk pusingan baru dunia permainan Travian: Legends paling mencabar tahun ini semakin hampir! Dan inilah masanya untuk pemanasan!

  Pusingan Kelayakan Kejohanan 2020 akan bermula pada 16 Jun 2020!  Tournament2020_header-2.png


  Kejohanan 2020 ~ PERUBAHAN

  Kejohanan kembali ... dirombak sepenuhnya! Ingin tahu apa yang akan berubah? Banyak!


  🌎 Kelayakan wilayah

  Pusingan kelayakan untuk Kejohanan tidak lagi berdasarkan negara, tetapi di wilayah. Akan ada 4 dunia permainan bernama: Amerika, Arab, Asia dan Eropah. Anda boleh mengambil bahagian dalam semua, tetapi anda hanya boleh memperolehi satu akses ke final.  🏆 Hadiah baru

  Kami telah menggandakan jumlah hadiah dan mengubahnya sedikit. Periksa semua butirannya ➡️ di sini.  📜 Syarat-syarat baru penyertaan Kejohanan
  Kami telah mengubah beberapa syarat syarat penyertaan, jadi kami sangat menyarankan anda membacanya dengan teliti. Perubahan utama adalah:

  • Kami memulihkan keadaan Pautan Pemindahan Emas yang normal untuk Kejohanan. Anda boleh menggunakan Pautan Pemindahan Emas dari domain COM International pada peringkat kelayakan dan final. Pada akhir kelayakan, Pautan Pemindahan Emas akan dibuat dan ia akan sah di semua dunia permainan COM International. Pada akhir Final, tiada Pautan Pemindahan Emas yang akan dibuat.
  • Kami telah menambahkan syarat tambahan untuk layak mendapat hadiah yang berkaitan dengan pemilikan Wonder of the World. Untuk layak mendapat hadiah, Wonder of the Worlds mestilah sekurang-kurangnya pada tahap 1.
  • Kami telah menambah penjelasan mengenai peringkat Wonder of the World. Sekiranya terdapat dua Wonder of the Worlds pada tahap yang sama dalam ranking, pemilik Wonder of the World yang mencapai tahap itu dahulu akan menerima hadiah tertinggi.
  • Pendaftaran ke dunia permainan kelayakan dan final akan ditutup pada tarikh yang ditetapkan, tepat 10 hari selepas permulaan.


  🆕 Kemas kini ciri dalam permainan

  3 ciri tambahan yang dihubungkan dengan panel wira dan wira akan diaktifkan:

  • Semua sumber yang diperoleh melalui pengembaraan, pencarian dan tugas ditambahkan sebagai item ke inventori wira anda.
  • Wira akan kembali sihat sepenuhnya selepas naik tahap.
  • Pengembaraan tidak lagi tamat. Catatan: item yang diterima semasa pengembaraan bergantung pada waktu pengembaraan muncul dalam senarai anda. Menyimpan pengembaraan apabila item peringkat lebih tinggi muncul tidak memberi anda kelebihan.


  🔑 Wildcards

  Kami telah mengurangkan jumlah wildcard secara drastik yang akan diberi antara kelayakan dan final. Jumlah wildcard tahun ini hanyalah 500. Oleh itu, jangan ketinggalan untuk bermain kelayakan untuk mendapatkan tempat di final.  Semua maklumat mengenai pusingan kelayakan boleh didapati ➡️ di sini.


  Tajamkan pedang anda dan ikatlah busur anda, pertarungan akan tiba!

  Pasukan Travian: Legends Anda