🏆 Turneu 2020 🏆 Sunteți pregătiți?

 • Dragi jucători,


  Se apropie vremea pentru o nouă rundă a celor mai provocatoare lumi de joc ale anului! De asemenea, este timpul să condimentăm puțin lucrurile!

  Rundele de calificare la Turneul Travian 2020 vor începe pe 16 iunie 2020.  Tournament2020_header-2.png


  TURNEU 2020 ~ MODIFICĂRI

  Turneul revine… complet restructurat! Vă întrebați ce anume se va schimba?


  🌎 Calificare regională

  Runda de calificare nu se va mai baza pe țară, ci pe regiuni. Vor fi 4 lumi de joc numite: America, Arabia, Asia și Europa. Puteți participa la toate, dar puteți câștiga un singur cod de acces la Finala turneului.  🏆 Premii noi

  Am dublat fondul de premii și le-am modificat puțin. Verificați toate detaliile ➡️ aici.  📜 Noi condiții de participare la Turneu
  Am modificat destul de multe puncte în ceea ce privește condițiile de participare, așa că vă rugăm foarte mult să le citiți cu atenție. Principalele modificări sunt:

  • Am restabilit condițiile normale pentru transferului Aurului în turneu. Acum este posibil să valorificați link-uri de transfer Aur din domeniul COM 'International' atât în calificări, cât și în finală. La sfârșitul serverului de calificare se va crea un link de transfer Aur și va fi valabil pe toate serverele COM 'International'. La sfârșitul Finalei nu se va crea niciun link de transfer.
  • Am adăugat o condiție suplimentară pentru câștigarea premiilor legate de deținerea unei Minuni a Lumii. Pentru a fi eligibil pentru un premiu, Minunea Lumii trebuie să aibă cel puțin nivelul 1.
  • Am adăugat o clarificare cu privire la clasamentul pentru Minunile Lumii. Dacă există două Minuni ale Lumii la același nivel în clasament, proprietarul ML care a atins nivelul prima dată va primi premiul cel mai mare.
  • Înregistrarea în lumile de joc de calificări sau finală se va închide la o dată stabilită: exact la 10 zile de la deschidere.  🆕 Actualizarea funcțiilor din joc

  Vor fi activate 3 caracteristici adiționale legate de erou și meniul eroului:

  • Toate resursele câștigate din aventuri, misiuni zilnice sau tutorial vor fi adăugate în inventarul eroului.
  • Eroul își recapătă complet sănătatea după trecerea la un nou nivel.
  • Aventurile nu mai expiră. Notă: obiectul primit în aventuri depinde de data la care aventura a apărut în listă. Salvarea aventurilor pentru mai târziu nu îți va aduce niciun beneficiu.  🔑 Wildcard-uri

  Am redus drastic numărul de wildcard-uri care pot fi câștigate între calificări și finală, la doar 500 wildcard-uri. Așadar, nu rata să joci pe serverele de calificare pentru a-ți asigura locul în finală.  Toate informațiile despre rundele de calificare pot fi găsite ➡️ aici.


  Ascuțiți-vă săbiile și pregătiți-vă arcurile. Lupta e pe cale să înceapă!


  Echipa voastră Travian: Legends

 • Salut,


  O parte dintre voi ma cunoasteti, altii nu, multi cand jucam mi-ati acordat credit, altii nu ma suportati, dar e ok atat timp cat interesul comun in travian e acelasi. Dupa o pauza datorata unor chestiuni personale, am decis ca o sa inregistrez un cont pe calificari in eventualitatea ca voi juca finala din toamna. Acest lucru insa, acela de a juca finala, depinde foarte mult de ce se intampla pe calificari, iar aici nu ma refer la performanta travianistica ci la cum ne vom comporta ca si grup, echipa, pentru ca daca se ajunge la sabotari, injurii, promisiuni de razbunare, cu siguranta nu voi juca la fel ca finala trecuta, deoarece am depasit demult stadiul de a avea ceva de demonstrat in travian sau de a-i "arata" cuiva ce pot sa(i) fac. Vendetele personale nu fac parte din viziunea mea pentru o eventuala finala.

  Da, voi avea conditii pentru finala in fata altor echipe de romani, vreau respect, ofer respect si cu siguranta unele greseli pe care le-am facut la un moment dat lasand de la mine, nu le voi mai face.

  Ca sa nu scriu un mesaj lung si plictisitor vreau doar sa va spun ca pentru mine doar codul de calificare conteaza, de aceea aleg o grupa din punctul meu de vedere usoara si anume group.america.travian.com in cadranul NE, dupa care relocarea va fi una in "codru", repet, strict pentru 10 sate si atat. Daca cineva doreste sa joace la capacitate mare sau sunt mai multi si vor fi armate, cu siguranta voi face planuri de atac pentru acele armate, iar daca e sa fim atacati o sa trebuiasca sa ne si aparam (eu insa sper sa nu fie cazul).

  Pentru finala datele problemei se schimba si daca e ok totul am in minte doua variante de joc pentru echipa, dar despre care vom vorbi la momentul oportun.

  Asadar, cine e interesat strict de joc, fara a avea frustrari de pe alte servere/finale, fara armate plecate aiurea, conturi sabotate si va acccepta maniera mea de a conduce care din start va zic ca e una dictatorila, sa nu avem discutii mai incolo, e bine venit sa se alature grupului de skype https://join.skype.com/m53lVqUVhf2F.

  Am considerat ca e ok sa pun link de alaturare conferintei deoarece foarte multe dintre contactele pe care le-am avut de la jucatori de travian le-am pierdut, plus ca am iesit de pe toate conferintele de joc in momentul in care nu aveam legatura cu travianul.


  Inca o data ma repet, nu e usor sa joci cu mine, nu voi accepta prostiile care s-au intamplat finala trecuta si mai bine nu colaboram din prima decat sa ajungem la dat afara din alianta, injuraturi, certuri si asa mai departe. Deci ganditi-va bine inainte de a da join ce planuri aveti si ce va doriti de la calificari/finala.


  Totodata tin sa mentionez ca daca deja faci parte dintr-o echipa sudata, coordonata de cineva cu care ai mai jucat calificari/finale si ai de gand sa joci in aceeasi formula, mesajul nu ti se adreseaza.


  Spor,


  Gabi (l-g)

  Post was edited 1 time, last by l-g ().

tg_TL-DQ4_970x250_181126.jpg