Propaganda eMS
- Aureus
- Closed
-
-
pjerszy!!
-
pjerszy!!
kurde...
pamiętaj, że mamy kilka serwerów. Którego dotyczy ta propaganda?
-
No ja odnoszę do serwera amerykańskiego przede wszystkim bo tam gram ale jak z innych serwerów wrzucą coś fajnego do propagandy nie widzę w tym nic złego
Wszak nie zaznaczałem w tytule tematu że dotyczy to wyłącznie jednego serwera
-
No ja odnoszę do serwera amerykańskiego przede wszystkim bo tam gram ale jak z innych serwerów wrzucą coś fajnego do propagandy nie widzę w tym nic złego
A ja tylko zapytałem
Skoro chcesz propagandy i to jeszcze rozproszonej, ufff... nie chce wiedzieć co tu będzie się działo i co z tego wyjdzie.
-
A ja tylko zapytałem
Skoro chcesz propagandy i to jeszcze rozproszonej, ufff... nie chce wiedzieć co tu będzie się działo i co z tego wyjdzie.
Myślę że wielkiego bałaganu raczej nie będzie jako że nasze polskie ekipy grają tylko na dwóch serwerach na europejskim i na amerykańskim
-
No i mamy już pierwsze drobne pomyłki
-
ale przynajmniej dobry serwer
-
ale przynajmniej dobry serwer
A Ty Pati nie grasz na eMS ??
-
A Ty Pati nie grasz na eMS ??
gram
na europejskim
-
Skoro grasz na amerykańskim to czemu widać Cię też na europejskim ??
-
Skoro grasz na amerykańskim to czemu widać Cię też na europejskim ??
Nie gram na europejskim być może ktoś ma taki sam nick tzn nawet nie wiem jaki nick tam widać
-
Ktoś się podszył.
Do kogo można się zgłosić w sprawie przyjęcia do sojuszu na europejskim serwerze?
-
-
Ktoś się podszył.
Do kogo można się zgłosić w sprawie przyjęcia do sojuszu na europejskim serwerze?
Do Nimu Ralo.
-
-
Nie gram na europejskim być może ktoś ma taki sam nick tzn nawet nie wiem jaki nick tam widać
Nawet jest taka sama nazwa osady
-
Gdybym grał nie ukrywałbym tego bo i po co ??
Ktoś ma taki sam nick ? Albo przypadkowa zbieżność albo celowe zagranie
-
-