Travian: Shadow Empires • De smid keek nog eens naar het perkament dat een bezoeker hem zojuist had gegeven. Er was niets ongewoons aan deze opdracht - het versieren van pantsers en een wapen met een embleem. Jonge erfgenamen uit rijke families kwamen regelmatig naar hem toe met vergelijkbare verzoeken. Sommigen wilden gewoon dat hun wapens er anders uitzagen, anderen wilden hun familie eren. Tot slot geloofden sommigen dat een bepaald beeld hen zou beschermen tegen wonden in de strijd. Veel van deze opdrachten kwamen bij hem in de smederij terecht en dat was niet verwonderlijk, want hij was de meest getalenteerde smid in het hele gebied.

  Er was dus inderdaad niets bijzonders aan deze nieuwe opdracht. Behalve…

  De smid draaide zich om en keek snel naar alle recente spullen die zich in de schaduw van zijn smederij verstopten. Wapens, pantsers en schilden die hij de hele vorige maand had gemaakt.

  Een wild zwijn. Een adelaar. Nog een adelaar. Een hert. Nog een zwijn. Drie zwaarden met paarden erop, besteld door de kooplieden die hier uit de verre oostelijke provincie kwamen. Weer een hert. En nu - het nieuwe embleem maar de smid had het gevoel dat hij het in de toekomst op veel meer wapens zou moeten plaatsen. Veel wapens. Hij legde het perkament weg en nam een van de lege harnassen. De scarabee die de bezoeker had besteld zou er geweldig op staan.


  Reageren of vragen stellen kan hier ➡️ Reactietopic Shadow Empires  ?c=1&o1=ro&url=https%3A%2F%2Fblog.travian.com%2Fwp-content%2Fuploads%2F2020%2F04%2Fashwin.png

  Post was edited 6 times, last by Ashwin ().


 • Het Rijk  Eeuwenlang werd Europa geregeerd door onze ijzeren hand. De uitgestrekte gebieden van het Rijk reikten van Cimbri tot Ammon en van Hybernia tot Hyperborea.

  Gedisciplineerd en georganiseerd liet ons keizerlijk leger geen enkele lokale regio de kans om meer dan een slapende provincie te worden. Elke burger moest zich aan de strenge regels houden en altijd bereid zijn om het leven voor de Keizer op te offeren.

  Desondanks hebben alle goede en slechte dingen de neiging om tot een einde te komen. Een reeks keizers die zich meer bekommerden om hun eigen ambities dan om de welvaart van het hele Rijk, had onze invloed in de regio's verzwakt. Toch heeft de adelaar - het embleem van de keizerlijke elitekrachten - al terreur gezaaid in de harten van de mensen voordat ze zelfs maar konden denken aan het negeren van de regels.

  Ja, we waren ons er terdege van bewust dat er nu enkele nieuwe unies in de schaduw van andere provincies opduiken. Het werd tijd om er een einde aan te maken en onze gouden adelaar over elk stuk land te laten heersen.

  ?c=1&o1=ro&url=https%3A%2F%2Fblog.travian.com%2Fwp-content%2Fuploads%2F2020%2F04%2Fashwin.png

  Post was edited 2 times, last by Ashwin ().


 • De Dynastie
  Scherpe winden en zanderig zand in de enorme woestijn hadden onze persoonlijke trekjes, burgers van het zuidoosten, gevormd. Zoals je je kunt voorstellen, kost het veel werk, doorzettingsvermogen en uithoudingsvermogen om met zulke arme grond voldoende voorraden te produceren voor onze dorpen en legers. Toch zijn we trots om te kunnen zeggen: Deze eindeloze strijd tegen de natuur heeft onze economische vaardigheden versterkt, ons geleerd te waarderen wat we hebben en het heeft onze overtuigingen gevormd. Zie hoe bedrijvigheid het woestijnland in vruchtbare grond kon veranderen, hoe steden verschenen waar niemand anders zelfs maar kon denken te overleven - wij, de mensen van het zuidoosten, waardeerden de transformatie en de wedergeboorte enorm.

  Daarom hebben we de scarabee als embleem gekozen. En nu is het tijd om het over de hele wereld te verspreiden.

  ?c=1&o1=ro&url=https%3A%2F%2Fblog.travian.com%2Fwp-content%2Fuploads%2F2020%2F04%2Fashwin.png

  Post was edited 1 time, last by Ashwin ().


 • De Marauders  Iedereen die minstens één keer de strijdkreet van de noorderlingen heeft gehoord, zal het nooit vergeten. Een directe verwijzing naar ons - wij, die ons net zo comfortabel voelen op oorlogsschepen als op vaste grond - zouden zelfs geharde veteranen van de andere gebieden hun wapens kunnen laten neerleggen. We zijn gehard door het strenge klimaat, regelmatige stormen en sneeuwstormen die wekenlang kunnen aanhouden. We zijn geen krijgers geworden, we zijn geboren als krijgers. Wie geeft er nu nog om een groeiende economie als alles wat in de loop der jaren ontwikkeld is in een oogwenk vernietigd kan worden? Ben je roekeloos genoeg om een noordelijke stad te overvallen? We zullen er tientallen van jou vernietigen als wraak. Het enige dat voor ons immers van belang is, is de eeuwige roem.

  En wie zou ons het beste vertegenwoordigen? Natuurlijk, het hert, dat op Valhalla stond. Bewapenen!

  ?c=1&o1=ro&url=https%3A%2F%2Fblog.travian.com%2Fwp-content%2Fuploads%2F2020%2F04%2Fashwin.png

  Post was edited 1 time, last by Ashwin ().


 • De Rebellen  Je kunt je afvragen wat wij - degenen die in het westen zijn geboren - het meest waarderen? Het antwoord zou zijn: vrede en stabiliteit. Een mild klimaat, rijke bodems, dichte bossen, veel ijzererts en kleiafzettingen maken het ons mogelijk ons te concentreren op andere aspecten van ons leven in plaats van het voortdurend te moeten doorbrengen in de strijd met de natuur. Waarom zou je vechten tegen hetgeen ons alles geeft dat we nodig hebben? En het oude Keizerrijk... Ja, we waren een hele tijd echt gericht op ontwikkeling in plaats van op het overwegen van oorlog. Het Rijk wilde dat we ons aan hun regels hielden? Nou, we gehoorzamen altijd totdat het ons niet meer ten goede komt. Wees niet verbaasd over onze keuze van het everzwijn als ons embleem. Die dieren zijn niet zo eenvoudig als ze lijken.

  Ze zien er misschien grappig en vredig uit terwijl ze wortels, bollen en noten opgraven, waarbij ze niet echt op anderen letten. Maar maak een wild zwijn niet tot je vijand. Ze staan bekend om hun wreedheid en ontembare geest.

  Net als wij. Durf je het zelf te ontdekken? Probeer maar eens!

  ?c=1&o1=ro&url=https%3A%2F%2Fblog.travian.com%2Fwp-content%2Fuploads%2F2020%2F04%2Fashwin.png

  Post was edited 1 time, last by Ashwin (). • De Horde


  Uukhai! Wie zijn er sneller dan de bliksem en heviger dan een onweersbui? Wij zijn, de oostelijke nomaden! We hebben altijd al ingewikkelde relaties gehad met onze buren. Hah! Ingewikkeld voor hen, natuurlijk! Voor ons was het eenvoudig: je zoekt, je ziet middelen, en je overvalt! We brachten het grootste deel van ons leven door te paard en we waren altijd blij om onze gevestigde buren te bezoeken waar ze ook waren - in het zuiden, noorden of westen. En we zouden niet aarzelen om zelfs centrale regio's binnen te vallen. Ja, we waren ons volledig bewust van onze zwakke kant, die meestal ongeorganiseerd en chaotisch was, omdat we ons concentreerden op onze gevechten en lokale schermutselingen. Maar dit was enkel tot het juiste moment kwam Onder sterk leiderschap en met de juiste gelegenheid waren we volledig in staat om rijken te vernietigen! En het lijkt erop... dat onze tijd bijna gekomen is.

  Wat was ons embleem? Natuurlijk, een paard! Moest je dat echt vragen?

  ?c=1&o1=ro&url=https%3A%2F%2Fblog.travian.com%2Fwp-content%2Fuploads%2F2020%2F04%2Fashwin.png

  Post was edited 1 time, last by Ashwin ().