Travian: Shadow Empires - Previzualizare set de caracteristici!⚔️

 • În Travian: Shadow Empires se schimbă totul. Legați de destin, foști dușmani devin vecini de încredere, în timp ce inamici puternici hoinăresc în depărtare.

  Însă într-o lume sfâșiată de război, în cine poți avea cu adevărat încredere? Câtă valoare are un jurământ în ținuturile traumatizate de război? Orice te-ar aștepta, pentru a fi sigur că nu rămâi neinformat și nepregătit, am adunat tot ceea ce este diferit față de o experiență normală Travian.


  Travian: Shadow Empires introduce un nou concept în joc – facțiunile. În timpul înregistrării, după selectarea tribului, poți alege facțiunea ta. Orice combinație este posibilă. Un Roman care joacă pentru Jefuitori, un Hun care joacă pentru Imperiu? Alegerea e a ta!


  Există 5 facțiuni și fiecare facțiune începe într-o poziție diferită pe hartă:

  Imperiul - În centru
  Dinastia- În sud-est
  Rebelii - În nord-vest
  Hoarda - În est
  Jefuitorii - În nord
  Empire-e1592909575221.png Dynasty-e1592909479328.png Rebels-e1592909503306.png Horde-e1592909556772.png Marauders-e1592909531959.png


  După cum poți vedea, alegerea facțiunii va influența zona în care este amplasat primul tău sat și vei fi înconjurat de membrii facțiunii tale. Condițiile de victorie reprezintă un alt element care se schimbă odată cu introducerea facțiunilor. O întreagă facțiune câștigă jocul, iar un clasament din cadrul facțiunii arată care alianță a contribuit cel mai mult la victoria facțiunii.  Statistiken-e1592983023828.png

  Dar cum poate câștiga o facțiune?


  Alianțele unei facțiuni își unesc acum forțele pentru a cuceri regiuni pentru facțiunea lor. Primele 5 alianțe dintr-o regiune sunt importante. Dacă alianțele aceleiași facțiuni obțin împreună mai mult de 50% control teritorial, atunci facțiunea respectivă cucerește regiunea și puterile antice sunt acordate celei mai mari alianțe a facțiunii din acea regiune.

  Așadar, avem două clasamente: facțiunile obțin puncte de victorie pentru toate regiunile pe care le dețin. Acestea sunt primite în mod independent față de punctele de victorie obținute de alianțele individuale. Facțiunea cu cele mai multe puncte de victorie câștigă.
  TSE Community Map

  Mai e altceva ce ar trebui să știți?


  Da, am schimbat ușor poziția unora dintre puterile regionale, precum și punctele de victorie pe care le primiți cucerind anumite regiuni. Aruncați o privire la această hartă magnifică.


  Ascuțiți-vă săbiile și pregătiți-vă arcurile, lupta este pe cale să înceapă!


  Echipa voastră Travian: Legends

  yaenera.png

  Post was edited 5 times, last by Yaenara ().

 • Ce anume Travian: Legends Travian: Shadow Empires
  General
  Hartă Întinsă 401 x 401 Europa 401 x 401
  Regiuni controlate Fără regiuni 87 regiuni ce pot fi cucerite
  Start Avansat Nu Nu
  Puncte de victorie Nu Punctele de victorie sunt acumulate de TOP 5 alianțe din facțiune care domină regiunea.

  Pentru a domina o regiune, facțiunea trebuie să aibă >50% control teritorial și să se asigure că cronometrul de cool-down (24 ore) nu ajunge la 0.
  Triburi 3 (Daci, Barbari, Romani) 5 (Daci, Barbari, Romani, Egipteni, Huni)
  ML Da Nu
  Unire trupe Nu Da
  Redirecționare trupe Nu Da
  Rute de comerţ Poți crea rute de comerț între satele proprii, către satul cu Minunea Lumii din propria alianță/confederație și către satele cu artefacte din propria alianță/confederație. Poți crea rute de comerț către satele proprii
  Sloturi de construcție Conturile romane au un slot adițional de construcție. Satele romane au un slot adițional de construcție.
  Capacitatea beciului și a negustorului Pentru fiecare cont, capacitatea beciului și a negustorului depinde de tribul contului. Pentru fiecare sat, capacitatea beciului și a negustorului depinde de tribul satului.
  Sfârșit server Serverul se încheie atunci când o Minune a Lumii deținută de un jucător sau de Natari a atins nivelul 100. Serverul se încheie după 180 de zile pe serverele cu viteza 1x, și după 80 de zile pe serverele cu viteza 3x.
  Clădiri
  Spital Nu Spitalul este o clădire specială care oferă jucătorilor șansa de a-și recupera trupele rănite în luptă.
  Artefacte
  Nume Artefacte Puteri antice
  Disponibilitate Clădiri mai puternice, Trupe mai rapide, Spioni mai buni, Consum de hrană redus, Instruire mai rapidă, Hambare și Grânare extinse, Beci mai mare și țintă aleatoare, Păcălici, Planuri ML Clădiri mai puternice, Trupe mai rapide, Spioni mai buni, Consum de hrană redus, Instruire mai rapidă, Hambare și Grânare extinse, Beci mai mare și țintă aleatoare
  Cucerire Poate fi cucerit prin distrugerea trezoreriei într-un atac cu eroul atunci când deții o trezorerie destul de mare în satul tău. Odată ce își asigură o regiune (adică să o controleze pentru cel puțin 24 de ore), alianța de pe locul 1 din facțiune va obține acces la puterea antică. Puterea poate fi activată într-un sat cu o trezorerie suficient de mare.
  Activare Se activează automat la 24 de ore după ce a fost cucerită. Trebuie să fie activată manual la fiecare 24 de ore; aceeași putere antică poate fi activată o dată pentru fiecare membru al alianței.
  Durata puterii Este activ permanent. Trebuie să fie activată manual la fiecare 24 de ore; aceeași putere antică poate fi activată o dată pentru fiecare membru al alianței (efect de cont) și o dată pentru fiecare sat al membrilor alianței (efect de sat).
  Restricții pentru puteri Se pot captura maximum 3 artefacte, dintre care numai 1 poate fi unic sau poate avea un efect la nivel de cont. Un cont poate deține mai mult de 3 artefacte. Artefactele trebuie să fie capturate prin cucerirea întregului sat care le deține.

  Doar cele mai vechi 3 artefacte sunt active, dintre care numai 1 poate fi unic sau poate avea un efect la nivel de cont. Dacă există 2 artefacte cu efect la nivel de cont printre cele mai vechi 3 artefacte pe care le deține jucătorul, atunci al 4-lea cel mai vechi artefact va deveni activ.

  Excepție pentru auto-cucerire: Poți muta artefactele între propriile sate cu ajutorul eroului, chiar dacă ai deja 3 sau mai multe artefacte.
  În timp ce în Travian: Legends, artefactul este întotdeauna activ pentru satul sau contul propriu, puterile antice din Travian: Shadow Empires trebuie să fie activate manual. Acestea pot fi activate de îndată ce facțiunea unui jucător a obținut >50% control teritorial, a deținut teritoriul timp de 24 de ore și alianța este clasată pe locul 1 în regiunea respectivă a facțiunii sale. Pentru a activa o putere antică, un membru al alianței are nevoie doar de o trezorerie la nivelul 10 pentru puteri antice cu efect asupra satului, sau de o trezorerie la nivelul 20 pentru puteri antice cu efect asupra contului.

  Există bineînțeles și câteva restricții: pentru fiecare sat poate fi activată doar o singură putere antică și pentru fiecare cont poate fi activată doar o singură putere antică la nivel de cont. Astfel, un total de două puteri antice poate avea un efect asupra unui sat.
  Cucerire
  Sate: Atunci când cucerești un sat care aparține unui alt trib, satul respectiv se va schimba și va aparține tribului contului tău. Toate clădirile specifice tribului vor dispărea. Atunci când cucerești un sat care aparține contului unui alt trib, satul rămâne cu acel trib. Clădirile specifice tribului vor fi păstrate, dacă nu sunt distruse în timp ce sunt cucerite. Contul tău va rămâne cu tribul pe care l-ai ales la înregistrare.
  Satele natare Atunci când cucerești un sat Natar, satul va aparține contului tău cu tribul său respectiv. Atunci când cucerești un sat Natar, satul va aparține tribului din satul administratorului (căpetenie/general/senator/nomarch/logades).
  Fondare
  Unde Fără restricții Poți fonda sate numai în regiunile învecinate cu o regiune ce are mai mult de 4.000 populație. Există câteva regiuni în care poți fonda sate mereu (regiunile de start pentru facțiuni)
  Sat La fondarea unui nou sat, satul creat aparține tribului contului. La fondarea unui nou sat, satul creat aparține tribului coloniștilor.
  Aventuri și obiecte erou
  Obiecte erou Purtarea obiectelor de la alte triburi nu îți îmbunătățește unitățile. Folosirea obiectelor altor triburi îți va îmbunătăți valorile unităților din acel trib în satul actual.
  Obiecte în aventuri Eroul tău poate găsi doar obiecte ale tribului contului. Eroul tău poate găsi doar obiecte ale tribului contului.
  Trupe în aventuri Eroul tău poate găsi doar trupe ale tribului contului. Eroul tău poate găsi trupe care aparțin tribului satului din care a început aventura.
  Stindard Stindardul eroului afectează deplasarea trupelor între membrii alianței. Stindardul eroului afectează deplasarea trupelor între membrii confederației.  yaenera.png

  Post was edited 3 times, last by Yaenara ().

 • Mai multe detalii despre punctele de victorie și despre alianțe


  Regiunile sunt acum cucerite de facțiuni, nu de alianțe individuale. Se ia în considerare populația din top 5 alianțe prezente într-o regiune. Dacă alianțele din cadrul unei facțiuni reușesc să reprezinte 50% sau mai mult din populația regiunii, atunci cucerirea va începe și, după 24 de ore, facțiunea va prelua controlul acelei regiuni.


  Regiunea va acorda puncte de victorie facțiunii care o controlează, proporțional cu alianțele individuale care sunt în top 5 regional și fac parte din acea facțiune.


  Puterea antică va putea fi utilizată doar de către alianța care are cea mai mare populație din regiune și aparține facțiunii dominante în regiune.

  07_CommunityMap_CM-1-e1596465458167.png

  (Faceți clic pentru a mări imaginea)


  În imaginea de mai sus puteți vedea o prezentare generală cu punctele de victorie pe care le puteți obține în fiecare regiune, precum și cu poziția diferitelor puteri antice. Notă: Ambele s-au schimbat în comparație cu versiunea Codex Victoria!


  ranking_menu_400x800.png

  (Faceți clic pentru a mări imaginea)


  În imaginea de mai sus puteți vedea un exemplu de statistici privind controlul regiunii. Facțiunea care controlează această regiune este Imperiul și acesta va primi 100 de puncte de victorie. Alianțele din cadrul facțiunii Imperiul vor primi, de asemenea, puncte de victorie pe baza pozițiilor ocupate în top 5 regional. De exemplu: alianța „Imperiul 1” a contribuit cu 2500 populație din totalul de 5500 populație pe care facțiunea Imperiul o deține în această regiune. Punctele de victorie ale alianței sunt calculate astfel: 2500/5500 = 45% din suma PV câștigate în această regiune.


  Rețineți faptul că alianțele Imperiului sunt capabile să controleze regiunea chiar dacă niciuna dintre ele nu deține majoritatea în mod individual. Alianța „Rebelii 1”, care joacă pentru facțiunea Rebelii, are mai multă populație în comparație cu alianțele „Imperiul 2”, „Imperiul 3” și „Jefuitorii 1”. Lucrând împreună ca alianțe, facțiunea Imperiul deține majoritatea și controlează regiunea.  Câștigarea rundei


  Runda este câștigată de facțiunea care are cele mai multe puncte de victorie la sfârșitul timpului prevăzut (180 zile pentru viteză normală și 80 zile pentru lumile de joc la viteza 3x). În cadrul facțiunii câștigătoare, există și un clasament pentru alianțe, ce arată care alianțe au contribuit cel mai mult la victoria facțiunii.