Ja nikogo nie chce niczego uczyć. Jak wygrała serwer to nie powinna zadawać głupich pytań. Tym bardziej, że to jest forum a nie prywatna korespondencja. Jak nie panujesz nad emocjami to wykup sobie sesje u psychoterapełty albo nie zaczynaj pisać z takimi osobami jak ja. Mnie nie obchodzi, kto buduje cud off czy czarne dziury. Ktoś, kto kieruje sojuszem a nawet koalicja ma nieograniczone zasoby i konkretny cel do osiągniecia. Ja natomiast gram dla fanu a nie dla CUDU. Ja mam inne podejście do gry w Taviana. Ty tego nie zrozumiesz, bo jesteś betonowym klocem w trybie koalicji. Jesteś lokajem swojego właściciela.
Masz rację nie ucz nikogo bo to katastrofa dla każdego Twego ucznia w tej grze
Co do emocjii to raczej sam nad nimi nie panujesz obrażając oponentów w dyskusji i nie tylko oponentów obraziłeś mnie Zborekk , Lord Turek Lady G(zupa )
Ktoś kto kieruje sojuszem nie ma nieograniczonych zasobów pusche dostaje tak samo jak inni gracze
Rolą takiej osoby jest kierowanie sojuszem a nie dojenie sojuszu z surowców i deffa ale jak widac pojęcie Tobie nie znane
Od powstania po dzień dzisiejszy Travian to gra stricte zespołowa i dążenie do wybudowania cudaka przez sojusz (koalicję ) to podstawowy cel tej gry
Nie chcesz budować cudu nie buduj nie chcesz grać zespołowo nie graj ale nie płacz że skoro Ty tak nie grasz to inni mają robić to samo
Moim zdaniem z takim podejściem do gry po prostu wywalają Cię z każdego soja i pewnie przed artami masz zjechane konto oraz odpaloną kasację ( chyba że siedzisz z osadami na zadupiu i bawisz się w sim-city)
I stąd Twoja frustracja i te śmieszne pomysły z ograniczeniami