Veranderingen in de strafrichtlijnen

 • Beste spelers,


  In het afgelopen jaar hebben we veel feedback van jullie gekregen over onze strafrichtlijnen.


  Zoals jullie weten hebben we 1 jaar geleden onze teamstructuur met betrekking tot Customer Service opnieuw opgebouwd, waarbij we het Rule Enforcement Team hebben geïntroduceerd en sindsdien hebben we onze richtlijnen tussen de verschillende gemeenschappen op elkaar afgestemd.

  De laatste tijd hebben we jullie feedback met betrekking tot onze strafrichtlijnen geëvalueerd en hebben we ons gericht op het multi-accounting onderwerp, dat een van de meest urgente is binnen de community.


  Na het verzamelen van gegevens en het bespreken met de Ambassadeurs hebben we besloten om de richtlijnen voor een aantal overtredingen van de regels te wijzigen.

  Deze wijzigingen zullen vanaf 1 september 2020 worden toegepast.


  Wees ervan bewust dat herhaalde overtredingen voor het delen van wachtwoorden en multi-accounts zwaarder zullen worden gestraft en nu kunnen leiden tot het verwijderen van alle accounts die aan de overtreding zijn gekoppeld, zonder de mogelijkheid om te kiezen welk account te houden.


  We vragen je om deze wijziging serieus te nemen, want zodra we besluiten om een account te verwijderen is er geen mogelijkheid om tegen deze beslissing in beroep te gaan.


  Ons advies is om contact op te nemen met de Customer Service als je een ban en straf krijgt en u de redenen daarvoor niet begrijpt.

  De Customer Service kan je meer informatie geven over wat er mis is gegaan, zodat jij je aan de spelregels kunt houden.


  Reageren kan hier:

  Veranderingen in de strafrichtlijnen reactie-topic


  Jouw Travian: Legends Team

970x250_5Tribes.png