Travian: Shadow Empires - Perubahan Keseimbangan

 • Komuniti yang dihormati,


  Salah satu objektif utama kami dalam reka bentuk permainan adalah menyediakan pemain dengan banyak pilihan untuk membuat pilihan yang bermakna sepanjang keseluruhan permainan dan membuat kepelbagaian jalan untuk mencapai tujuan.


  Sebagai persediaan untuk memulakan senario khas Tahunan kami Travian: Shadow Empires, kami memantau perkembangan pelayan Open Beta dengan teliti dan mengumpulkan maklum balas anda melalui pelbagai saluran (Forum, Discord, Facebook dll). Berdasarkan maklumat yang diterima, kami sampai pada kesimpulan bahawa perbezaan jumlah kemunculan wilayah (dan oleh itu dalam jumlah kemunculan per wilayah) mengakibatkan beberapa faksi mendapat pemain baru terutama di wilayah 1-3 , sementara yang lain menetap di 7- 8 atau lebih dengan bilangan pemain yang sama sejak awal. Ini seterusnya mewujudkan keadaan di mana beberapa faksi berada dalam situasi yang lebih sukar daripada yang lain dalam perlumbaan mereka menuju kemenangan.


  Setelah dipertimbangkan dengan teliti, keputusan telah dibuat untuk membuat beberapa penyesuaian dan memperkenalkan beberapa perubahan keseimbangan pada semua dunia permainan baru Travian: Shadow Empires yang bermula pada bulan September.


  Apa yang akan berubah:

  • Jumlah maksimum tempat muncul akan dihadkan kepada 300 slot per wilayah untuk dunia permainan peta besar (801x801) dan 100 slot setiap kawasan untuk yang kecil (401x401).
  • Wilayah permulaan untuk beberapa faksi juga sedikit berubah berbanding dengan beta. Anda dapat melihat perubahan 3 wilayah pertama setiap faksi dalam gambar di bawah.

  TSE_CommunityMap_August.jpg


  Kami ingin mengucapkan terima kasih kepada semua pemain beta dan ahli strategi persekutuan atas input dan maklum balas hebat yang kami terima.


  Pasukan Travian: Legends anda