Büntetési irányelvek változása

 • Kedves Játékosok!


  Az elmúlt évben sok visszajelzést kaptunk tőletek a büntetési irányelveinkről.


  Mint tudjátok, egy évvel ezelőtt újjáépítettük csapatunk felépítését az ügyfélszolgálat vonatkozásában, bevezetve a szabály végrehajtó csapatot, és azóta összehangoltuk irányelveinket a különböző közösségek között.


  Az utóbbi időben értékeltük a ti visszajelzéseiteket a büntetési irányelveinkkel kapcsolatban, és a multizás témájára összpontosítottunk, amely a közösség egyik legsürgetőbb kérdése.


  Az adatok gyűjtése és a nagykövetekkel folytatott megbeszélés után úgy döntöttünk, hogy megváltoztatjuk az iránymutatásokat bizonyos szabálysértések esetén.


  Ezeket a változásokat 2020. szeptember 1-jétől kell alkalmazni.


  Felhívjuk figyelmeteket, hogy a jelszómegosztással és a multi fiókkal kapcsolatos ismételt szabályszegések büntetései szigorúbbak lesznek, és mostantól a szabálysértéssel összekapcsolt összes fiók törléséhez vezethet, anélkül hogy lehetőségetek lenne választani, hogy melyik fiókot tartsuk meg.


  Arra kérünk benneteket, hogy vegyétek komolyan ezt a változást, mivel ha a fiók törlése mellett döntünk, akkor nem lesz lehetőség fellebbezésre.


  Azt tanácsoljuk, hogy lépjetek kapcsolatba az ügyfélszolgálattal, ha tiltást és büntetést kaptok, és nem értitek a miértjét.


  Az ügyfélszolgálat további részleteket tud nyújtani Nektek, hogy hogyan követhetitek a játékszabályokat.
  Az Ti Travian: Legends csapatotok