[Sondaj] Doriți o ultimă rundă ro5?

 • Dupa parerea mea, ar trebuie sa fie doar un server ro cu viteza 1x, un rox si un 10x ...

  Prea multe servere aiurea de dragul amintirilor unde se joaca 50 de oameni pentru un ww ...

  Eu stiu ca nostalgia multora este mare la numele serverului, dar daca uniti toate astea intr-unul lupta ar fi mult mai acerba sa dovedeasca fiecare ce poate.


  Si rox a ajuns foarte nepopulat si cred ca era unul din cele mai tari tx3 din europa ...

  Crezi ca asta e solutia sa salvam jocul asta? sa restrangem serverele? Esti sigur ca jucatorii se vor conforma sa intre pe un singur server? Cateodata am impresia ca voi comentati doar sa bifati ca ati facut si pe asta fara sa ganditi putin la ce implicatii sunt. Opriti-le pe toate din partea mea, sau lasati doar 1x, 1rox si un 10x sa vedeti efectul.

 • Crezi ca asta e solutia sa salvam jocul asta? sa restrangem serverele? Esti sigur ca jucatorii se vor conforma sa intre pe un singur server? Cateodata am impresia ca voi comentati doar sa bifati ca ati facut si pe asta fara sa ganditi putin la ce implicatii sunt. Opriti-le pe toate din partea mea, sau lasati doar 1x, 1rox si un 10x sa vedeti efectul.

  Eu am dat o idee de populare a travianului romanesc cel putin.

  Tie iti place sa joci in 200 de conturi in 4 cadrane?

 • Eu am dat o idee de populare a travianului romanesc cel putin.

  Tie iti place sa joci in 200 de conturi in 4 cadrane?

  Nu-mi raspunde (smechereste) cu o intrebare. Bineinteles ca imi este dor de serverele in care eram cu miile, dar daca nu-ti dai seama de motivul pentru care am ajuns in situatia in care jucam 200 pe un server, nu da sfaturi la care nu stii care o sa fie rezultatul.

  Da, in prima faza asa pare, ca daca restrangem serverele, restrangem jucatorii, si vom fi mai multi pe serverele existente. Pare fain, dar haideti sa vedem de ce (cred eu ca) nu e o varianta buna:
  - majoritatea celor ce joaca pe ro, sunt aceeasi ce joaca mai multe servere;

  Exemplu: daca avem 5 servere, cu cate 200 de jucatori, si restrangem la 2 servere, nu vom avea 500 de jucatori pe fiecare server, pentru ca un jucator poate juca (si cunosc cazuri) pe 2/3/mai multe servere.
  - eu sunt unul din jucatorii ce joaca alte servere pentru a aduce jucatori si a popula serverul unde joc eu serios, si sunt sigur ca nu sunt singurul care face acest lucru;

  Adica, faptul ca sunt mai multe servere avem mai multi jucatori pe fiecare server.

  - oricine dintre noi, vrea sa joace acolo unde vrea el, deci daca-l restrangi sa joace unde vrei tu, s-ar putea sa-l pierzi.

  - daca se restrang serverele, restartul este mai rar, deci daca ratezi startul unui server o sa dureze ceva pana la urmatorul, multi pierzandu-si cheful.


  Indiferent ce se alege, vreau ca cel ce alege sa-si asume responsabilitatea alegerii. Eu consider ca travianul a decazut din alte motive, nu datorita numarul (mic sau mare al) serverelor.


  Overall, e un business, vor lua o decizie care sa le aduca bani.

 • Are you recruiting new players? 3

  1. -/+ for English speaking players? (0) 0%
  2. +/+ for English speaking players? (0) 0%
  3. +/- for English speaking players? (3) 100%
  4. -/- for English speaking players? (0) 0%

  Hello everybody!  I've never played on RO servers. I checked getter tools and it looks -/+ won the last rounds?


  Is -/+ and/or +/+ the place to be or do you think I should start on -/- or +/-?


  Are any organized alliances here who accept new players?  Cheers!

  Ven