[Sondaj] Doriți o ultimă rundă ro5?

 • Dorești să deschidem o ultimă rundă a serverului ro5 în viitorul apropiat? 38

  1. Da (29) 76%
  2. Nu (9) 24%

  Dragi jucători,


  întrucât a fost mărită perioada de reîncepere a serverelor de joc, astfel încât să nu mai avem prea multe servere RO active simultan (fapt care a dus la împrăștierea comunității și la diminuarea acțiunii din cadrul jocului), serverul ro5 nu a mai fost restartat de ceva vreme, deoarece ar fi întrerupt activitatea celorlalte servere.


  În prezent, avem active serverele: ro1, ro2, ro3, ro4 și rox. Serverul ro20 s-a încheiat recent. A reînceput însă versiunea anuală specială cu serverele internaționale, unde aveți posibilitatea să alegeți orice limbă pentru interfața jocului - și o parte din comunitatea RO va juca acolo.


  În urma mesajelor pe care le-ați postat în acest topic legat de ro5, am decis să deschid acest sondaj în care vă invit să votați.


  Menționez că dacă veți opta pentru o nouă rundă, aceasta va fi o ultimă rundă a serverului ro5, pentru vă reîntâlni cu vechii colegi și adversari de pe acest server și apoi să decideți împreună unde veți relua jocul în viitor - fie în aceeași formulă, fie separat (alte servere ro sau de pe alte domenii).


  Sediul central va lua decizia în funcție de rezultatul acestui sondaj și doar dacă există un număr suficient de mare de jucători care optează pentru o nouă rundă ro5 (nu pot preciza un număr anume).

  Sondajul se încheie pe 16 septembrie.


  Vă rog să distribuiți link-ul acestui topic și să vă invitați foștii colegi / adversari ro5 să participe la vot. :)


  Notă: Sondajul este public și vă rog să nu trișați; vom verifica voturile.

 • sigur ca dorim încă o rundă de ro5..e un server cu istorie si tradiție..pt asta macar o ultimă rundă sa mai fie daca nu se mai vrea continuarea lui după.

 • Daca va doriti inceperea lui, rog sa si votati. Pentru cei ce au votat nu, ii rog sa argumenteze motivul. Sunt jucatori care vor sa revina in travian doar pentru traditia si istoria acestui server, jucatori care in mod normal nu activeaza pe alte servere ro, deci argumentul ca vor restrangerea jucatorilor pe mai putine servere, nu se aplica. In mod paradoxal, sunt jucatori ce activeaza pe s4 si au votat cu "nu", dar ma intreb, oare anticipieaza care va fi urmatorul server ce se va inchide?


  Consider ca ar fi benefic sa se faca o statistica, a numarului de jucatori ce intra pe fiecare server, sa se observe ce servere sunt cautate, cat si a banilor investiti, ca din cate stiu, s5 are istorie in faptul ca a avut jucatori goldabusers.


  Dincolo de deciziile si motivele de a inchide un server, consider ca ar fi benefic pentru developer, si a celor ce beneficiaza de pe urma serverelor, sa anunte si sa organizeze o ultima editie a unui server ce urmeaza a fi inchis, intrucat ar atrage jucatori (pentru a ramane in istorie ca fiind castigatorii ultimei editii a unui server cu istorie).

 • Nu categoric. Pentru ce? Doar ca unii jucatori DOAR pe s5 isi arata "valoarea" ? Un jucator adevarat e bun pe toate serrverele ... [...]


  [mesaj editat de Yaenara - te rog nu acuza jucătorii pe forum. Dacă suspectezi un jucător de încălcarea regulamentului, te rog să contactezi echipa de asistență sau să raportezi jucătorul prin funcția de raportare din profil]

  Post was edited 1 time, last by Yaenara ().

 • Salut!


  Mesajele cu acuzații și insulte la adresa altor jucători au fost șterse. Vă rog mult să lăsați la o parte acțiunile din joc și să nu deviați de la subiect.

 • Nu categoric. Pentru ce? Doar ca unii jucatori DOAR pe s5 isi arata "valoarea" ? Un jucator adevarat e bun pe toate serrverele ... [...]


  [mesaj editat de Yaenara - te rog nu acuza jucătorii pe forum. Dacă suspectezi un jucător de încălcarea regulamentului, te rog să contactezi echipa de asistență sau să raportezi jucătorul prin funcția de raportare din profil]

  Nu e vorba de "valoare", e vorba de istoria serverului. Oamenii cu caracter pot crea traditii, iar s5 cred ca este singurul server unde intr-un cadran a fost aceeasi alianta de la prima editie pana la ultima. Poate ti se pare complet neimportant, dar te asigur ca este ceva demn de apreciat acest lucru.

  Istoria si traditia acestui server, merita sa se termine macar cu o editie in care sa se anunte ca este ultima. Pe alte servere poti sa dai peste tot felul de jucatorii, mincinosi sau tradatori, pe un server pe care-l cunosti, mai putin.


  Va multumesc tuturor celor ce ati votat, in special celor ce ati votat pozitiv, si daca Yaenara poata sa traga niste sfori si sa se intample acest lucru, ne vedem pe s5 in sud-est!

 • Salut!


  Sondajul s-a încheiat. Mulțumesc tuturor celor care au participat. Voi înainta feedback-ul vostru către sediul central și vă țin la curent cu decizia care va fi luată. :)

 • 22 octombrie! Ne vedem in SE!


  Yaenara stii ce s-a intamplat cu functia de trimite mesaj pe forum? sau cum pot sa-mi accesez mesajele (in special voucherele cu castigurile de pana acum)? :D

  Post was edited 1 time, last by gunnerdk ().

 • 22 octombrie! Ne vedem in SE!


  Yaenara stii ce s-a intamplat cu functia de trimite mesaj pe forum? sau cum pot sa-mi accesez mesajele (in special voucherele cu castigurile de pana acum)? :D

  Bună! Unele funcții ale forumului au fost dezactivate temporar, din cauza unui număr mare de conturi spam, care trimiteau/postau mesaje pe forum. Vor fi reactivate după ce găsim o soluție la această problemă.

  Îmi pare rău pentru neplăcerile cauzate!

 • Dupa parerea mea, ar trebuie sa fie doar un server ro cu viteza 1x, un rox si un 10x ...

  Prea multe servere aiurea de dragul amintirilor unde se joaca 50 de oameni pentru un ww ...

  Eu stiu ca nostalgia multora este mare la numele serverului, dar daca uniti toate astea intr-unul lupta ar fi mult mai acerba sa dovedeasca fiecare ce poate.


  Si rox a ajuns foarte nepopulat si cred ca era unul din cele mai tari tx3 din europa ...