Ziua a 5-a – A sosit timpul

 • Ziua a 5-a – A sosit timpul

  ha__0004_manticore800x800_TEUTON.png.png

  În ultimele câteva săptămâni epuizante, echipa Manticora a înaintat din ce în ce mai departe pe teritoriul Jefuitorilor, luptând cu înverșunare pentru fiecare pas pe care îl făcea spre nord. Unele regiuni au căzut deja sub atacurile sale, iar steagul Dinastiei era pe punctul de a se ridica adânc în ținuturile Jefuitorilor.


  Cu toate acestea, ceva nu era în regulă și grupul avea din ce în ce mai multe îndoieli cu privire la situație. Părea că Rebelii și Dinastia, până în acel moment - cele mai puternice forțe, evitau confruntarea directă și ucideau pur și simplu adversarii mai slabi (nu fără ajutorul Manticorei). Între timp, acest lucru le permitea să-și elibereze spațiul pentru viitorul lor câmp de luptă 1 la 1.


  Existau și zvonuri cum că cele două facțiuni chiar acționau împreună, atacând simultan alte alianțe atât din vest, cât și din sud, făcându-le să-și întindă apărarea, care devenea mai subțire cu fiecare zi ce trecea. Nimeni nu putea spune cu siguranță dacă era vorba de o pură coincidență sau o acțiune organizată, întrucât diplomații celor două forțe principale mențineau o tăcere glaciară.


  Băiatul din Dinastie, sau „Pisoiul” (pseudonim primit de la Gheare), era surprinzător de util. Nici măcar nu se apropia de nivelul celorlalți patru, însă era încântat de sarcina primită. Trebuia să aibă grijă de apărare și a acceptat pe deplin această responsabilitate, instruind recruți și asigurându-se că aceștia primesc cea mai bună armură. Grupul a reușit să adune acolo forțe defensive considerabile. Și totuși, în ciuda succesului său, zi de zi, starea de spirit a băiatului devenea din ce în ce mai mohorâtă și asta nu era greu de observat.


  Uneori Gheare auzea cum băiatul plângea noaptea în pernă și, în acele momente, inima sa îi simțea durerea. Încă nu au reușit să-i găsească părinții și credea că asta era cauza suferinței băiatului. Bietul suflet pierdut...


  Dar adevăratul motiv era mai simplu și mai înspăimântător în același timp. După ce se alăturase echipei Manticora, „Pisoiul” a început să observe zi de zi oamenii adevărați din spatele faimoaselor pseudonime pe care aceștia le foloseau în relațiile lor cu lumea exterioară. Foarte obosiți și foarte loiali unul față de celălalt, singurul lor scop în acest război era supraviețuirea. Zi după zi, tânărul simțea tot mai mult respect pentru ceea ce făceau și felul în care acționau, devenind din ce în ce mai atașat de faimoasa echipă. Și totuși, „Pisoiul” era perfect conștient de destinul care îi aștepta pe cei patru. Și de fiecare dată când primea o depeșă de la o persoană necunoscută, ezita să o deschidă, de teamă să vadă mesajul din interior. Acesta era adevăratul motiv care îi tulbura zilele și nopțile.


  Tânărul a luat obiceiul să deschidă depeșele neașteptate doar dimineața. Astfel, simțea o ușurare autentică dacă mesajele conțineau doar întrebări întâmplătoare, pe care oamenii le adresau adesea celor patru. Și asta însemna că putea supraviețui încă o zi fără griji. Cu toate acestea, iată că s-a întâmplat. Deschizând un nou mesaj aleatoriu, deodată, a văzut scrisul de mână îndrăzneț al regelui, pe care l-a recunoscut imediat. Mesajul era scurt și fără speranță.


  „A venit timpul...”


  Va urma.  Misiune: Sarcina de mai jos este cea pe care echipa Manticora o oferă celor care vor să se alăture armatelor sale. Încearcă să o rezolvi.

  Câți soldați ai Hoardei conține imaginea?


  Riddle_day5_army_counting.png


  Indiciu: Nu trebuie neapărat să-i numeri. Cei care dau cel mai apropiat răspuns de cel oferit de artist, vor câștiga.

 • your nuts....is this a social study?....m-am apucat sa-i numar de prost ce sunt....

  Artistul a vrut sa ilustreze o legiune de 300 de soldati ai hoardei....

  conform imaginei atasate a pictat doar 243 de soldati.... https://postimg.cc/XBrQzqgV

  Functie de ce a spus artistul.... de traducere.... de preferinte.... numarul poate fi altul

970x250_5Tribes.png