Modificări pentru anunțurile promoțiilor la Aur

 • Dragi jucători,


  așa cum ați observat, în cursul anului 2020 am început să deschidem mai multe lumi de joc cu configurație regională (continentală): calificările la Turneu, x10 Staysafe RunFast, Midsummer special (Specialul de vară), Travian: Shadow Empires, etc., în loc de configurarea locală.

  Aceste lumi de joc sunt speciale din mai multe motive:

  • au activă opțiunea multilingvă care le permite jucătorilor să aleagă limba preferată în joc;
  • sunt vizibile în pagina de conectare a mai multor domenii de joc;
  • au promoții separate pentru Aur, care nu coincid cu promoțiile locale.

  După ce am analizat locul în care vă uitați la anunțurile pentru promoții, am realizat că anunțurile de pe forum sunt mai puțin urmărite, și că Oficiul de informații din joc este sursa voastră principală de informație în legătură cu acest topic. Din această cauză, am luat decizia de a schimba modul în care comunicăm promoțiile la Aur.

  Pentru a evita confuzii și pentru a ne asigura că informațiile sunt cât se poate de clare, din acest moment nu vom mai anunța promoțiile pe forum.


  Promoțiile de week-end (20%) vor fi anunțate în joc la Oficiul de informații (Infobox) și via e-mail (pentru cei care sunteți abonați la newsletter-ul nostru), și promoțiile Flash (30%) vor fi anunțate numai la Oficiul de informații în joc.


  Anunțul din Oficiul de informații va deveni vizibil de îndată ce promoția este activă, nu mai repede.


  Vă mulțumim pentru înțelegere.


  Echipa voastră Travian: Legends

970x250_5Tribes.png