Változások az aranyakciók bejelentésénél

⭐ Advent Calendar giveaway ⭐

December! 🎁 Gift time!
Every day from December 1st to December 24th, starting at 10:00 AM (UTC+1), we'll be doing an 8-hour giveaway in Discord! Don't miss ➡️ today's surprise! ⬅️
How can you participate? Join us in the official Travian: Legends Discord server, accept the rules to unlock all the channels, head to the #advent-calendar channel, and seize your chance to win!
 • Kedves Játékosok!


  Mint észrevettétek, 2020 folyamán egyre több játékvilágot kezdtünk meg a regionális felállításban (Tournament Qualifications, x10 Staysafe RunFast, Midsummer special, Travian: Shadow Empires stb.) a helyi/országos felállítás helyett.


  Ezek a játékvilágok különféle okokból különlegesek:


  • Többnyelvű opcióval rendelkeznek, amely lehetővé teszi a játékosok számára, hogy a preferált nyelvükön játsszanak
  • A bejelentkezési oldalon több domainben jelennek meg, mint opció
  • Külön arany promóciós ütemtervekkel rendelkeznek, amelyek nem esnek egybe a helyi promóciókkal

  Miután elemeztük, hol keresitek a promóciós hirdetményeket, rájöttünk, hogy a fórum hirdetményeit nézitek meg a legkevésbé , és hogy az infobox az elsődleges információforrás ebben a témában.

  Emiatt úgy döntöttünk, hogy megváltoztatjuk a Gold promóciókkal kapcsolatos kommunikáció módját.


  A félreértések elkerülése és a aranyvásárlásokkal kapcsolatos kommunikációnk lehető legegyértelműbbé tétele érdekében ettől a pillanattól kezdve már nem hirdetjük a promóciót a fórumon.


  A hétvégi akciókat (20%) a játékon belüli Infoboxon és e-mailen keresztül hirdetik meg (azoknak, akik feliratkoztak a marketing hírlevelekre), a flash promóciókat (30%) pedig csak a játékon belüli Infoboxon keresztül jelentik be .


  A játékon belüli infobox látható lesz, amint a promóció aktív, nem korábban.
  Köszönjük a megértést.


  A Travian: Legends csapata