Cartea Înțelepciunii – Episodul 10 – În foc

 • book-of-wisdome10-800x400-1.png
  Uneori, ai prefera ca lumea să știe care e adevăratul tău preț și să nu-ți mai irosească puterea degeaba. Însă atunci când ajungi în mâinile potrivite, realizezi deodată că ceea ce ai prefera cu adevărat este neglijența pură.


  Proprietarii mei actuali știau exact de ce sunt în stare. Într-o oarecare măsură, asta a funcționat în favoarea mea. Ei mi-au reparat încuietoarea, mi-au șters coperta, au încetat să mă mai țină în inventarul cu lucruri ciudate, și, în sfârșit, am avut parte de un tratament mult mai bun decât ceea ce am îndurat în ultimele luni la nesfârșitele licitații. Mă simțeam mai fericită? Dimpotrivă, acest lucru mă speria foarte tare!

  Însă, până acum, proprietarii aveau subiecte mai urgente de discutat decât să-mi decidă mie soarta.


  „Lupta care se apropie va fi mai intensă ca niciodată,” zise un dac cu părul cărunt, care părea posomorât și obosit. „Trebuie să decidem de partea cui vom fi. Ultimul lucru pe care îl vreau este să repetăm povestea de anul trecut, atunci când așa-zișii cei mai buni prieteni și aliați ai noștri ne-au înjunghiat pur și simplu în spate și și-au lansat toate armatele împotriva Minunii noastre. Acest lucru nu numai că ne-a costat victoria, ci ne-a eradicat aproape complet armatele. Mi-a luat ceva timp să-mi readun adepții. Însă de această dată, tot ceea ce își doresc oamenii mei este răzbunare.”


  „Dacă obiectivul nostru principal ar fi răzbunarea, am avea cu adevărat nevoie să ne alăturăm cuiva?” Un roman cu ochi albaștri îi privea leneș pe ceilalți și părea indiferent. „Am putea pur și simplu să ne stabilim baza, să avansăm pe teritoriul rivalilor noștri și să luptăm din răsputeri. Sunt destul de sigur că asta le-ar reduce semnificativ șansele de victorie.”


  „Nu sunt de acord.” - o femeie a tribului barbar, înaltă și puternică, trecută de 50 de ani, dar încă frumoasă, s-a ridicat de pe scaun și s-a apropiat de șemineu. „Oricât de mult ți-aș înțelege sentimentele și dorința de răzbunare, numai lupta pentru victorie îmi poate aduce satisfacție mie și poporului meu. Nu vreau ca adversarii noștri să piardă. Asta nu ar fi destul. Vreau ca ei să ne vadă cum câștigăm.”


  „Răzbunarea ar fi drăguță, dar construirea Minunilor Lumii este ceea ce noi, egiptenii, știm să facem cel mai bine”, zise în cele din urmă cea de-a patra și ultima persoană din cameră. „Nu vreau să pierd această oportunitate. Votez pentru lupta până la victorie. Dar cred că suntem doi contra doi aici, așa că probabil ar trebui să aruncăm zarurile? Și, apropo, de ce sunt vrăjmașii noștri atât de speriați de o carte veche, încât să adopte măsuri extreme pentru a se asigura ca aceasta să dispară în flăcări? Am văzut multe focuri peste tot în timp ce veneam încoace.”


  Bătrânul dac a zâmbit.


  „Atunci când este folosită la momentul potrivit, această carte este capabilă să-i transforme pe toți comandanții lor în țărani pentru totdeauna. Prin urmare, trebuie doar să o folosim la momentul potrivit!”


  O bătaie în ușă le-a întrerupt discuția.


  „Din ordinul regelui, deschideți ușa!” O voce tare s-a auzit din spatele ușii de lemn. „Avem ordinul să vă arestăm pentru păstrarea manuscriselor interzise și să dăm foc cărții!”


  „Cum au aflat că suntem aici? O altă trădare?” „Scapă de carte imediat! Restul... putem explica!” Acestea sunt ultimele cuvinte pe care le-am auzit. Romanul m-a luat de pe raft, m-a băgat într-o altă pungă murdară și m-a aruncat pe fereastră. Am aterizat lângă teancul de cărți care așteptau să fie arse.


  Misiune: Acesta este rezultatul zarului. Află căror zaruri din partea dreaptă îi aparține și postează răspunsul mai jos.  bow10_dice.png
  Informații generale


  Data și ora de începere:

  05.10.2020 - 11:00

  Data și ora de încheiere:

  12.10.2020 – 11:00

  Câștigătorii sunt anunțați pe:

  13.10.2020

  Modul de selectare a câștigătorilor:

  6 câștigători aleși aleatoriu dintre participanții care au oferit răspunsul corect.

  Premii

  50 Aur x 6 câștigători

  Termen de valabilitate a voucherului de Aur:

  30.04.2021

 • Zarul in Pozitia F se desfasoara conform rezultatului ( daca nu conteaza pozitia exacta toate zarurile se desfasoara la fel )


  Zarul in Pozitia F se desfasoara conform rezultatului ( daca nu conteaza pozitia exacta toate zarurile se desfasoara la fel )

  Raspuns final zarul a fost aruncat cu 6 in sus deci pozitiile D si F sunt castigatoare ( sper :) )

 • Având în vedere că 3 din cele șase grupări de puncte de pe fețele zarului nu sunt ”imune” la rotirea cu 90 grade, zarul desfășurat nu poate corespunde decât zarurilor E și F


  Nick: Tarabista

  Server: ts3.travian.ro

 • la varianta A, orientarea lui 2 nu se potriveste cu 1 deasupra si 4 in lateral

  la varianta B, 6 trantit nu se potriveste cu 3 deasupra

  la varianta C, orientarea lui 2 nu se potriveste cu 1 in fata si orientarea lui 3 in lateral

  la varianta D, orientarea lui 6 nu se potriveste cu 5 in fata si 4 in lateral

  Varianta E si F se potrivesc