REST Birlikleri Saldırı & Savunma Raporları
-
- Battle Report
- dex
-
-
yazık. kapasiteniz bu
buraya atıp rezil etmeyin bari kendinizi 🤔
-
-
adem uzatacak durum yok. zaten hastaneden yeni çıktım. bakacak dırumda değildim. ama 9 kişiden korkup anlaşma yapıp. anlaştığın birliğin oyıncusunu sırtından vurmakta adamlık değildir herhalde. arkadaşa siz iletirsiniz. ben yazarsam acizlik olur.
-
adem uzatacak durum yok. zaten hastaneden yeni çıktım. bakacak dırumda değildim. ama 9 kişiden korkup anlaşma yapıp. anlaştığın birliğin oyıncusunu sırtından vurmakta adamlık değildir herhalde. arkadaşa siz iletirsiniz. ben yazarsam acizlik olur.
Geçmiş olsun öncelik ile deneme yaptık zaten ki sızma girişimi olduğunu anladık diyelim biz ona yalan konuşulucak konu yok 9 kişi sızma çabası olmadı tutmadı bence herkez itiraf etsin
-
sağolasın. adem komik olma. ben sence öyle birimiyim. sızmak istesem tekil gelirim. sende bunu bulamazdın. arkadaşlar 3 4 sene evvel beraber güzel işler yaptığımız arkadaşlar. bu server idman yapalım sonraki server komple gireriz dediler. maksat muhabbet olsun diye açıldı hesaplar. he yalnız şu dakikadansonra kendi ekibimden bi hesap alır bu arkadaşa kan kustururum. zorla oyuna devam ettirecek beni.😁
-
sağolasın. adem komik olma. ben sence öyle birimiyim. sızmak istesem tekil gelirim. sende bunu bulamazdın. arkadaşlar 3 4 sene evvel beraber güzel işler yaptığımız arkadaşlar. bu server idman yapalım sonraki server komple gireriz dediler. maksat muhabbet olsun diye açıldı hesaplar. he yalnız şu dakikadansonra kendi ekibimden bi hesap alır bu arkadaşa kan kustururum. zorla oyuna devam ettirecek beni.😁
Benin düşüncem bu yönde gerisi size kalmış iyi oyunlar dilerim
-
-
xx_delis hacı niye hep sırtımdan vuruluyorum. bu konuda bir anket açsana.😁😁
Bu serverı bilmem de geçen server bizim yüzümüze gülüp arkamızdan entrika çevirdiğin için sıfırladık seni
-
vay hain . ben full işteydim lo. sen yıkmışsın. onu bile hasan haber etti bilmem kaç gün sonra. bakamıyorsan sil diye.😁
-
Bu serverı bilmem de geçen server bizim yüzümüze gülüp arkamızdan entrika çevirdiğin için sıfırladık seni
bizde nerde seninki kadar entrika bilgisi
-
bizde nerde seninki kadar entrika bilgisi
Ben kim entrika kim kanka kalbimi kırıyorsun hahaah
-
ulen can. her ne kadar rakip olsakta seviyorum seni bro . mustafa ya selam söyle geçmiş olsun.
-
Hahahah valla çok komik adamlarsınız he
Merkezimin 1 birim dibinde gelişiceksin mancınık basıcaksın sonra da arkadan vurmaktan bahsediceksin senin gibileri çok gördük bu oyunda oyüzden boş yapmayalım raporlarla konuşalım elinden geleni ardına koyma koordinatım belli iadei ziyarete beklerim
LUCKY (Can)
-
Hahahah valla çok komik adamlarsınız he
Merkezimin 1 birim dibinde gelişiceksin mancınık basıcaksın sonra da arkadan vurmaktan bahsediceksin senin gibileri çok gördük bu oyunda oyüzden boş yapmayalım raporlarla konuşalım elinden geleni ardına koyma koordinatım belli iadei ziyarete beklerim
LUCKY (Can)
Bu sporu yapıyorsun he :)))
-
her server hokkabazlık yapan rest oyuncuları gene şaşırtmadı
ya az dik duruşunuz olsun
-
her server hokkabazlık yapan rest oyuncuları gene şaşırtmadı
ya az dik duruşunuz olsun
Sen her raporun altına bi yorum atıyorsun...
Ama kesinleştirdim bi yerde senin kuyruğuna fena basmışız bulacam onuda bulacam az kaldı...
-
Sen her raporun altına bi yorum atıyorsun...
Ama kesinleştirdim bi yerde senin kuyruğuna fena basmışız bulacam onuda bulacam az kaldı...
- - de oynuyorum kuyruguma nasıl basmıs olabilirsin önceki serverlarda yani sizin oldugunuz serverlarda wow kurduk rahat ol
-
- - de oynuyorum kuyruguma nasıl basmıs olabilirsin önceki serverlarda yani sizin oldugunuz serverlarda wow kurduk rahat ol
Vay ve ne wow cu arkadaşlar 🤫
Buyuk oyuncu bunlar çok peh birde eyleniyormuyuz daha şuraya biraz kç yıkım raporları atalım hep pusu olmaz dex hocam akşam yükle şuraya biraz kç yıkım raporu server görsün diğer bölgeye op atiyoruk 🤫
-