Tebrikler

YARGI Birliği | Saldırı & Savunma Raporları
-
- Battle Report
- - | -
- Hayalet
-
-
Elinize sağlık.
Tebrikler.
RH Kuzeyce mimar/merkez köyü mimar tılsımı son 1 saat kaçırılarak köy boş bırakılmıştır. Saldırıda emeği geçen arkadaşlarımı tebrik ederim netice yeterince memnun etmedi ama YARGI S3 İcraatlarine ''free win'' olarak eklenmiştir.
Orduları basan yola çıkaran arkadaşlarımızı tebrik ayrıca fake ve casus desteklerinden dolayı dostlarımız 40HARAMİ ve VEFA birliklerine teşekkür ederiz.
PMC giriş
MKKoTaN giriş
RASCAL giriş
Cunda giriş
LaGaCıM selamlayış
-
RH Kuzeyce mimar/merkez köyü mimar tılsımı son 1 saat kaçırılarak köy boş bırakılmıştır. Saldırıda emeği geçen arkadaşlarımı tebrik ederim netice yeterince memnun etmedi ama YARGI S3 İcraatlarine ''free win'' olarak eklenmiştir.
Orduları basan yola çıkaran arkadaşlarımızı tebrik ayrıca fake ve casus desteklerinden dolayı dostlarımız 40HARAMİ ve VEFA birliklerine teşekkür ederiz.
PMC giriş
MKKoTaN giriş
RASCAL giriş
Cunda giriş
LaGaCıM selamlayış
Tebrikler beyler sizinle aynı bölgede yan yana savaşmak gurur veriyor.
Yine harika bir iş çıkartmışsınız.
-
İBu sofraya merkezimizi veririz:)on numara 👍
Harama merkez verilmez abi kuzu filan olsa olur
-
-
-
PMC giriş
MKKoTaN giriş
RASCAL giriş
Cunda giriş
LaGaCıM selamlayış
Tebrikler beybisyolay
-
Tebrikler arkadaşlar... Bu arkadaşlar benim merkezimi de 0lamıştı s6'da bir an görünce dejavu oldum. Hayalet o raporu da sen atmıştın
tebrik için teşekkürler diğer konu ile ilgili ne desem bilemedim geç de olsa geçmiş olsun
-
-
-
adam olana çok bile , elinize sağlık
-
Bu kafa 2 2 duble rakı ile dağılmaz kanka
HAHHAHAHAHHA
böyle olursan o kadar güzel arkadaş olabiliriz ki.....
Ama raporu görünce valla yalan yok.... Sevindim hacı.
-
-
Afran hesabını tebrik ederim güzel asker çıkarmış 😊
-
Tebrikler başkan elinize sağlık
-
Afran hesabını tebrik ederim güzel asker çıkarmış 😊
Çıkarır çıkarır ben de Ramazan kardeşimi tebrik ederim.
-
Güzel ordu tebrikler 👏🏽
-
Tebrikler icek gibi ordu!!! Emegiiz sglik
-
Tebrikler
-