🆕 Binnenkort - nieuwe takensysteem

 • Beste spelers,


  we zijn blij om je te informeren dat we binnenkort een compleet herwerkt taaksysteem gaan implementeren, deze zal ALLEEN beschikbaar zijn op nieuwe servers, waarschijnlijk vanaf 1 januari 2021. Er zal een aparte aankondiging zijn na de testfase om de datum te bevestigen.

  Binnenkort begint een testfase op onze PTR-gamewereld en we nodigen jullie allen uit om deze te bekijken en ons feedback te geven, zodat we er zeker van kunnen zijn dat de kwaliteit van het nieuwe systeem voldoet aan de eis om door te geven aan de live-gamewereld.

  De taken zijn volledig bijgewerkt en de belangrijkste wijzigingen zijn:


  ➡️ Elk dorp krijgt taken, dit betekent dat wanneer je een dorp sticht, je nieuwe taken krijgt die specifiek zijn voor dat dorp.

  ➡️ Als je een dorp verovert, neem je de voortgang van de taken over en krijg je nieuwe taken zoals "verhoog je loyaliteit terug naar 100".

  ➡️ Je heldenniveau verhoogt de beloning.


  Hieronder kunt u zien hoe het taaksysteem er uit zal zien. Er zullen 2 verschillende tabbladen zijn, één met de algemene taken en één met de specifieke dorpstaken.


  Taken voor een specifieke dorp

  Algemene taken


  2020-09-29-15_00_03-Window.png 2020-09-29-14_59_42-Window.png  Reageren kan hier ➡️ 🆕 Binnenkort - nieuwe takensysteem reactietopic  We hopen dat deze verandering de dingen zal oppeppen en nieuwe spelers een duidelijk doel zal geven,
  Jouw Travian: Legends Team

  ?c=1&o1=ro&url=https%3A%2F%2Fblog.travian.com%2Fwp-content%2Fuploads%2F2020%2F04%2Fashwin.png

  Post was edited 1 time, last by Ashwin ().

 • Beste spelers,  We kunnen nu de datum voor de start van de PTR onthullen!


  Deze start op 3 november 2020 om 12:00 UTC+0 en wanneer deze start kun je jezelf registreren via de volgende url: http://ts80.travian.com/.

  Op deze PTR zullen we het nieuwe Taaksysteem testen, waarover je in het bericht hierboven kunt lezen.


  We hopen dat je ons zult helpen om het nieuwe Taaksysteem te testen, zodat we zoveel mogelijk bugs kunnen breken en problemen kunnen oplossen.  Met vriendelijke groet,

  Jouw Travian: Legends Team