🆕 Akan datang - Sistem Tugas Baru

 • Pemain yang dihormati,


  Kami dengan senang hati mengumumkan bahawa tidak lama lagi kami akan melaksanakan sistem tugas yang telah dibuat semula sepenuhnya, ini HANYA akan tersedia di Dunia Permainan baru yang baru bermula, kemungkinan besar bermula pada 1 Januari 2021. Akan ada pengumuman khas setelah fasa ujian selesai untuk mengesahkan tarikh pelancaran.


  Fasa pengujian akan dimulakan tidak lama lagi di dunia permainan PTR kami, dan kami mengajak anda semua untuk memeriksanya dan memberikan maklum balas kepada kami, supaya kami dapat memastikan bahawa kualiti sistem baru memenuhi syarat untuk diteruskan ke dunia permainan langsung.


  Tugas telah diperbaharui sepenuhnya dan perubahan utamanya adalah:


  ➡️ Setiap kampung menerima tugas sendiri, ini bermakna apabila anda menetap di sebuah kampung, anda akan mendapat tugas baru yang khusus untuk kampung tersebut.

  ➡️ Sekiranya anda menakluki sebuah kampung, anda akan mengambil alih kemajuan tugas di kampung itu, dan memperoleh tugas baru seperti "mendapatkan kembali kesetiaan ke 100".

  ➡️Tahap wira anda meningkatkan ganjaran.


  Di bawah ini anda dapat melihat bagaimana sistem tugas akan kelihatan. Akan ada 2 tab berbeza, satu dengan tugas umum dan satu dengan tugas kampung tertentu.


  Tugasan Spesifik Kampung Tugasan Umum
  2020-09-29-15_00_03-Window.png 2020-09-29-14_59_42-Window.png  Kami berharap perubahan ini akan memperbaiki sebarang kekurangan dan memberikan matlamat yang jelas kepada pemain baru


  Sila berikan maklum balas anda di sini


  Pasukan Travian: Legends Anda

  iman_myidjpthchinese.png

  Post was edited 2 times, last by Iman ().