🆕 În curând - Sistem nou de misiuni

 • Dragi jucători,


  suntem bucuroși să vă informăm că în curând vom implementa un sistem de misiuni complet nou, care va fi disponibil numai în noile runde de joc (cel mai probabil în lumile de joc care încep după data de 1 ianuarie 2021). Vom posta un anunț separat după faza de testare, pentru a confirma data.


  Faza de testare va avea loc în lumea PTR (Public Test Realm), unde vă invităm să participați și să ne oferiți feedback, pentru a ne asigura că noul sistem se ridică la nivelul calității necesare pentru implementarea sa pe serverele live.


  Misiunile au fost actualizate în totalitate și principalele modificări sunt:

  ➡️ Fiecare sat primește misiuni. Asta înseamnă că atunci când vei fonda un sat, vei primi misiuni noi, specifice acelui sat.

  ➡️ Dacă cucerești un sat, vei prelua progresul misiunilor și vei avea misiuni noi, precum „ridică loialitatea acestui sat înapoi la 100”.

  ➡️Nivelul eroului tău va crește recompensele.


  Mai jos puteți vedea cum va arăta noul sistem de misiuni. Vor exista două tab-uri diferite: unul cu misiuni generale și unul cu misiuni specifice satului.


  Misiuni specifice satului
  Misiuni generale
  2020-09-29-15_00_03-Window.png 2020-09-29-14_59_42-Window.png  Sperăm că această modificare va condimenta lucrurile în joc și că va oferi un scop mai clar jucătorilor.


  Echipa voastră Travian: Legends

  yaenera.png

  Post was edited 1 time, last by Yaenara ().

 • Dragi jucători,


  Noua rundă PTR va începe pe 3 noiembrie la ora 14:00*. Această rundă va avea noul sistem de misiuni! 💝


  ➡️ URL server: http://ts81.travian.com/ ⬅️


  Vă invităm să vă înregistrați și să aruncați o privire la noul sistem de misiuni. Feedback-ul vostru este important și este binevenit!
  * Data a fost amânată.

  yaenera.png

  Post was edited 1 time, last by Yaenara ().

 • Dragi jucători,


  data pentru începerea serverului PTR a fost reprogramată pe 10 noiembrie, la ora 14:00.


  Vă așteptăm cu drag!

 • Dragi jucători,


  după cum probabil ați observat, vom avea noul sistem de misiuni în versiunea specială de Anul Nou. Plănuim să îl implementăm cu aceleași setări ca în serverul special de eveniment de 7 zile. Motivul este că, înainte de a aplica modificări suplimentare, vom avea nevoie de ceva mai multe date, astfel încât să fim siguri că putem finaliza modificările în cel mai bun mod posibil.


  Ceea ce avem în vedere acum este:

  - O echilibrare a tribului egiptean, prin creșterea costului coloniștilor.

  - Reducerea experienței acumulate din anumite misiuni.

  - Revizuirea pașilor de construire pentru misiunile 1-> 3-> 7-> 12-> 20, deoarece acesta a fost un subiect foarte discutat.

  - Ca obiectiv la jumătatea rundei: crearea de misiuni pentru „instruirea trupelor” (nu ca o misiune timpurie, ci mai degrabă ca un obiectiv de atins la jumătatea rundei. De exemplu, să instruiești 100, 1000 trupe, etc.)


  Dorim să mulțumim tuturor celor care au participat la serverul de eveniment de 7 zile și celor care au completat sondajul. Aici puteți găsi un infograf cu toate rezultatele. Jake și Brian investesc, de asemenea, timp în citirea tuturor comentariilor text pe care le-ați adăugat. Vă mulțumim și pentru acest lucru!


  Echipa voastră Travian: Legends