🆕 În curând - Sistem nou de misiuni

 • Dragi jucători,


  suntem bucuroși să vă informăm că în curând vom implementa un sistem de misiuni complet nou, care va fi disponibil numai în noile runde de joc (cel mai probabil în lumile de joc care încep după data de 1 ianuarie 2021). Vom posta un anunț separat după faza de testare, pentru a confirma data.


  Faza de testare va avea loc în lumea PTR (Public Test Realm), unde vă invităm să participați și să ne oferiți feedback, pentru a ne asigura că noul sistem se ridică la nivelul calității necesare pentru implementarea sa pe serverele live.


  Misiunile au fost actualizate în totalitate și principalele modificări sunt:

  ➡️ Fiecare sat primește misiuni. Asta înseamnă că atunci când vei fonda un sat, vei primi misiuni noi, specifice acelui sat.

  ➡️ Dacă cucerești un sat, vei prelua progresul misiunilor și vei avea misiuni noi, precum „ridică loialitatea acestui sat înapoi la 100”.

  ➡️Nivelul eroului tău va crește recompensele.


  Mai jos puteți vedea cum va arăta noul sistem de misiuni. Vor exista două tab-uri diferite: unul cu misiuni generale și unul cu misiuni specifice satului.


  Misiuni specifice satului
  Misiuni generale
  2020-09-29-15_00_03-Window.png 2020-09-29-14_59_42-Window.png  Sperăm că această modificare va condimenta lucrurile în joc și că va oferi un scop mai clar jucătorilor.


  Echipa voastră Travian: Legends

 • Dragi jucători,


  Noua rundă PTR va începe pe 3 noiembrie la ora 14:00. Această rundă va avea noul sistem de misiuni! 💝


  ➡️ URL server: http://ts81.travian.com/ ⬅️


  Vă invităm să vă înregistrați și să aruncați o privire la noul sistem de misiuni. Feedback-ul vostru este important și este binevenit!