Merak etme yakından merakın geçer bu arada bizim tılsım alma derdimizin peşine düşmeyin. En kötü siz alırsınız biz gelip sizden alırız zaten
Sargonda 25 k tokmak kalmis baska ordu kaldimi acaba merak ediyorum
Merak etme yakından merakın geçer bu arada bizim tılsım alma derdimizin peşine düşmeyin. En kötü siz alırsınız biz gelip sizden alırız zaten
Sargonda 25 k tokmak kalmis baska ordu kaldimi acaba merak ediyorum
Yıktı da ne oldu 5 tarla yıkıldı
bastık bile . Böle yıkım mı olur bu kadar asker gömüyorsan sıfırlayacaksın
Sen dün 3-4 bina için askeri çaktın ama bu kadar asker gömüyorsan sıfırlasaydın
Orada ki amaç farklıydı. Merkez sıfırlanırsa besleyemeyecektim aynı anda asker köyünü de yıkarsınız diye düşündüm. Ama ne bileyim bu kadar beceriksiz olacağınızı . Koç başı olan adamı önden sokmayıp 7 ordunun sura takılması 8. orduda surun düşmesi trajediydi Gül gül öldük . 8 orduyu çak + 1 de vekil vardı. Bu hafta 9 ordu caktınız. Çok mu doldunuz da 17 hesap birden geldiniz. Valla travian tarihinde 17 farklı hesapla aynı saniye operasyonu yapıp ara yemeden üstelik bir köyü sıfırlayamamak ilktir heralde. Ben olsam onurlu bir hareket için o hesapları silerdim bu utançla yaşamazdım.
Orada ki amaç farklıydı. Merkez sıfırlanırsa besleyemeyecektim aynı anda asker köyünü de yıkarsınız diye düşündüm. Ama ne bileyim bu kadar beceriksiz olacağınızı . Koç başı olan adamı önden sokmayıp 7 ordunun sura takılması 8. orduda surun düşmesi trajediydi
Gül gül öldük . 8 orduyu çak + 1 de vekil vardı. Bu hafta 9 ordu caktınız. Çok mu doldunuz da 17 hesap birden geldiniz. Valla travian tarihinde 17 farklı hesapla aynı saniye operasyonu yapıp ara yemeden üstelik bir köyü sıfırlayamamak ilktir heralde. Ben olsam onurlu bir hareket için o hesapları silerdim bu utançla yaşamazdım.
Ahahahahah onurlu olsan böyle oyun oynamazdın onu bi geç Sen git o kadar hesap bul bizim birlikten üstüne onları birlikte tut.Yapabildiğin kadar ajanlık yap sonra da onurdan bahset. 9 ordu dediğin 3-4 sağlam ordu gitti o kadar.Nitekim benzeri 2-3 ordunuzu da çaktık.Ama en çok güldüğüm gecekartalı hesabıydı.1 tokmak yollamadan neler yapmışız öyle
O yüzden bu kadar atıp tutacak durumda değilsin. Bu arada surdan bu kadar bahsettiğin için mi 100 koçbaşıyla oynuyon galiba askerlerini surdan kazıdık.
Neyse Lider de asker bitmez. O yüzden konuyu uzatmaya gerek bile yok.Server uzun bol şans
koç basın koç
tebrik ederim
Ulan mercan gül gül öldürüyorsan kime gitsen kesicektim o ordunu bugun başlarsın hesabı devretmeyi düşünürmüsünüz diye yazmaya
Tamam tamam ağlamayın hadi hadi siz kralsınız 🤣
Show All001onur asker köyü reislenmistir. Son bir haftadir kestiklerimizle birlikte buhar olan asker sayisi;
50k tokmak
10k toyton
3k kocbasi
1k mancinik
GRI ekibimizi ve Living Ugur'u tebrik ederim.
RW KANATLANDIRIR
1 dislike, anda birlikleri
Show All001onur asker köyü reislenmistir. Son bir haftadir kestiklerimizle birlikte buhar olan asker sayisi;
50k tokmak
10k toyton
3k kocbasi
1k mancinik
GRI ekibimizi ve Living Ugur'u tebrik ederim.
RW KANATLANDIRIR
1 dislike, anda birlikleri
BF de olabilir o dislike gizli anlaşmaları var Andaya sövenler andacı olmuş
?????
sarhoşken girmeyin şu oyuna ya :d
sarhoşken girmeyin şu oyuna ya :d
ama kafamız nasıl güzel
Show All
Onlar kertenkeleyse bizlerde iguanayız.. kahrolsun kertenkeleler hahahaha