Restart ROX, 03.11.2020 (Runda 40)

 • ServerStart_Illustration_Speed-1.jpg  Stimați jucători!


  O nouă rundă a serverului ROX va începe pe 3 noiembrie 2020, la ora 10:00.


  Informații generale despre lumea de joc


  Data și ora de începere
  03.11.2020, ora 10:00
  URL
  tx3.travian.ro
  Versiune T4.5 (3 triburi)
  Dimensiune hartă 401x401
  Viteză
  3x
  Protecția începătorului 3 zile
  Protecția începătorului poate fi prelungită 3 zile
  Apariția artefactelor ~07.12.2020
  Apariția planurilor de construcție ~09.01.2021
  Natarii încep construcția ML ~25.01.2021 (3 niveluri/zi)  ⚔️ Ascuțiți-vă săbiile și pregătiți-vă arcul. Lupta e pe cale să înceapă!


  Vă invităm să discutați evenimentele în topicul dedicat: [RoX] Runda 40 - Discuții


  Nu uitați să urmăriți actualizările despre evenimentele viitoare din Calendarul nostru lunar aici!


  Echipa voastră Travian: Legends

 • Jucători ai lumii Travian,  Ca o dovadă a determinării și realizărilor muncii de echipă, la ora 20:23, lucrătorii măreței metropole 99.oNEteam au terminat vârful celei mai minunate creații care să cinstească Lumea Travian!


  În timp ce maverick urca spre vârf, urmat de generalii alianței NE-ELITE, întreaga lume s-a adunat în fața lor și, pentru prima dată, au zâmbit cu satisfacție. Toate triburile, orașele stat și națiunile au trimis reprezentanți pentru a aduce omagii celui care, prin putere de spirit, diplomație și putere militară, în cele din urmă, i-a unit pe toți. În depărtare, la poalele măreței minuni, poporul ovaționa.


  Printre cei mai onorați demnitari prezenți, putrid a fost desemnat ca domnitorul celei mai puternice națiuni. În spatele său, GG wp și SWTeam s-au așezat pe locurile lor de drept, ca domnitori peste cea de-a doua și a treia națiuni ale lumii.


  Neavând nevoie de vreo introducere, GG wp a fost repede recunoscut în mulțimea adunată, cu șoapte de venerație și teamă. Construindu-și o reputație pentru tactici viclene și cruzime pe câmpul de luptă, este cunoscut ca cel mai nemilos dintre atacatori. Alături, cu priviri semețe și purtănd în ochi gloria bătăliilor câștigate, stau Sil3nt Team și Burebista, comandanți ai celei de-a doua și a treia armate de atac. Priceperea lor în luptă va inspira legende în era ce va urma.


  Semper Fi a fost întâmpinat cu urale de către cei adunați, în timp ce urma procesiunea până în vârf. Un strateg strălucit și campion al poporului, este cunoscut de-a lungul și de-a latul lumii ca cel mai mare apărător care a protejat vreodată un oraș. Alături, la loc de cinste, alcool22 și Hertz, comandanții celei de-a doua și a treia armate de bravi apărători, privesc, plini de mândrie, mulțimea recunoscătoare.


  Războinici, lideri, eroi, au stat împreună, privind peste lumea pe care au explorat-o și au cucerit-o. Deși sărbătoarea se va termina și oamenii vor merge, din nou, înapoi la viața lor de zi cu zi, această zi va dăinui în amintirea lor pentru totdeauna.  (by Mjölnir)
  Noi, Echipa Travian România, vă mulțumim și vă așteptăm pentru o nouă aventură, într-o nouă lume Travian.