Keputusan peraduan cabaran arkitek

⭐ Advent Calendar giveaway ⭐

December! 🎁 Gift time!
Every day from December 1st to December 24th, starting at 10:00 AM (UTC+1), we'll be doing an 8-hour giveaway in Discord! Don't miss ➡️ today's surprise! ⬅️
How can you participate? Join us in the official Travian: Legends Discord server, accept the rules to unlock all the channels, head to the #advent-calendar channel, and seize your chance to win!
 • Pemain yang dihormati,


  Seperti yang anda mungkin ingat, pada 20 Februari kami memulakan pertandingan cabaran Architect di mana kami meminta anda untuk memikirkan bangunan khusus puak yang sesuai dengan permainan dan yang mungkin dapat dilaksanakan pada masa akan datang.


  Peraduan ini mendapat banyak perhatian dari komuniti dan kami ingin mengucapkan terima kasih kepada semua peserta yang meluangkan masa dan usaha mereka untuk mengembangkan idea-idea bangunan baru. Kami menerima 293 idea secara keseluruhan yang memenuhi syarat peraduan!


  Malangnya, pada bulan Februari 2020, kami masih belum mengetahui sejauh mana keadaan kehidupan sebenar yang mengganggu rancangan kami untuk membina bangunan baru dalam permainan. Kita semua harus menyesuaikan diri dengan keadaan yang berubah di seluruh dunia dan kami sangat menyesal kerana kami tidak dapat menyelesaikan peraduan ini dengan cara yang kami rancangkan dan menentukan pemenang akhir.


  Namun, kami ingin menyelesaikan peraduan ini dengan cara yang betul dan memberikan hadiah kepada 5 idea (bukannya satu) yang telah dipilih - satu idea bangunan baru bagi setiap suku.


  Setelah dipertimbangkan secara teliti dan berunding dengan Pereka Bentuk Permainan, kami menetapkan 5 idea sebagai pemenang terakhir. Harap diingat, bahawa kadangkala pemain memberikan idea yang sama dengan perbezaan minimum. Dalam kes ini pemenang telah dipilih secara rawak dari kalangan pemain tersebut.


  Dan sekarang, untuk pemenang akhir:


  Puak Bangunan Konsep Pemain Komuniti

  Roman_Icon_T4.png

  Colosseum (hanya ibukota)

  Memberi bonus Budaya untuk Perayaan Besar dan Kecil.

  Klayer17

  Anglosphere

  Gaul_Icon_T4.png

  Potion boiler (hanya ibukota)

  Gaul alternatif untuk kedai bir. Meningkatkan bonus pertahanan pasukan Gaul. Kesannya berlangsung selama 72 jam. Dalam tempoh tersebut, Pemerangkap dan Gua dapat dipilih sebagai sasaran dan pemimpin menjadi kurang efektif

  Furrier

  Hungary

  Teuton_Icon_T4.png

  Steel factory (mana-mana kampung)

  Mengurangkan masa latihan untuk ram pada tahap 1%.

  welho

  Nordics

  Huns_Icon_T4.png

  Attila's Camp (hanya ibukota)

  Syarat: Akademi 20

  Kesan: Mengurangkan masa latihan di Berek dan Kandang kuda

  HanToTo

  Vietnam

  Egypts_Icon_T4.png

  Pyramid (hanya ibukota)

  Memberi bonus tambahan ketika menyerang dengan Gabenor.

  безумный кот

  Russia


  Pemenang akan dihubungi melalui PM forum untuk penyerahan baucar Emas.


  * Pemenang ditentukan berdasarkan deskripsi/ciri bangunan yang sesuai dengan syarat pertandingan. Pasukan pembangunan tidak dapat menjanjikan bahawa idea-idea itu akan dilaksanakan dalam permainan atau/dan bila ia akan berlaku.


  Pasukan Travian: Legends Anda

  iman_myidjpthchinese.png

  Post was edited 1 time, last by Iman ().