Elinize sağlık, çok güzel duruyor
Yeni yılınızı kutlarım
Teşekkür ederim. 1 dilim göndereyim isterseniz Bu arada 600 altın az değil mi? 1600 versek hatrı sayılır olsa
Elinize sağlık, çok güzel duruyor
Yeni yılınızı kutlarım
Teşekkür ederim. 1 dilim göndereyim isterseniz Bu arada 600 altın az değil mi? 1600 versek hatrı sayılır olsa
Show Allİnce Hamur Travian
Malzemeler:
- 5 su bardağı un
- 1 paket instant maya
- 1 yemek kaşığı toz şeker
- Yarım yemek kaşığı tuz
- 4 yemek kaşığı zeytinyağı
- 2 su bardağı ılık su
Sosu İçin:
- 3 yemek kaşığı salça
- 2 yemek kaşığı zeytinyağı
- 1 çay kaşığı karabiber
- 1 çay kaşığı kekik
Üzeri İçin:
- Siyah zeytin
- Kaşar peyniri
- Sucuk
- Sosis
- Yeşil zeytin
- Mantar
- Mısır
- Hardal
Hazırlanışı:
Unu tezgaha döktükten sonra ortasını havuz şeklinde açalım. instant maya, şeker, tuz, zeytinyağı ve ılık suyu yavaş yavaş ilave ederek hamurumuzu yoğuralım. Hamurumuzun üzerini streç film örterek mayalanmaya bırakalım.
Hamurumuzu tezgaha un döktükten sonra açmaya başlayalım. Açtığımız hamuru uygun şekillerde kesip istediğimiz şekilleri verelim. Fırın tepsisine pişirme kağıdı serdikten sonra hamurumuzu yerleştirelim. Hamurumuzun üzerine hazırladığımız sosumuzu sürelim. Pizzamıza istediğimiz malzemeleri ekledikten sonra fırına sürelim ve 200° fırında 20 dk pişmeye bırakalım. Pizzamız hazır. Afiyet olsun
Acıktırdı bu da
Teşekkür ederim. 1 dilim göndereyim isterseniz
Bu arada 600 altın az değil mi? 1600 versek hatrı sayılır olsa
Haklısınız, bu kadar emek için daha fazla ödül verilebilirdi.
Gelecekteki yarışma için bu önerinizi ileteceğim
Show Allİnce Hamur Travian
Malzemeler:
- 5 su bardağı un
- 1 paket instant maya
- 1 yemek kaşığı toz şeker
- Yarım yemek kaşığı tuz
- 4 yemek kaşığı zeytinyağı
- 2 su bardağı ılık su
Sosu İçin:
- 3 yemek kaşığı salça
- 2 yemek kaşığı zeytinyağı
- 1 çay kaşığı karabiber
- 1 çay kaşığı kekik
Üzeri İçin:
- Siyah zeytin
- Kaşar peyniri
- Sucuk
- Sosis
- Yeşil zeytin
- Mantar
- Mısır
- Hardal
Hazırlanışı:
Unu tezgaha döktükten sonra ortasını havuz şeklinde açalım. instant maya, şeker, tuz, zeytinyağı ve ılık suyu yavaş yavaş ilave ederek hamurumuzu yoğuralım. Hamurumuzun üzerini streç film örterek mayalanmaya bırakalım.
Hamurumuzu tezgaha un döktükten sonra açmaya başlayalım. Açtığımız hamuru uygun şekillerde kesip istediğimiz şekilleri verelim. Fırın tepsisine pişirme kağıdı serdikten sonra hamurumuzu yerleştirelim. Hamurumuzun üzerine hazırladığımız sosumuzu sürelim. Pizzamıza istediğimiz malzemeleri ekledikten sonra fırına sürelim ve 200° fırında 20 dk pişmeye bırakalım. Pizzamız hazır. Afiyet olsun
Hayaller pizza, hayatlar kömbe eline sağlık
Acıktırdı bu da
Yemeğe de beklerim
Hayaller pizza, hayatlar kömbe eline sağlık
Teşekkürler, kömbe de güzel olurdu
Show Allyarışmaya falan katilmayacan vazgeçtim
Ama yine de Pastamı birakayim suraya
Oldugu kadar jsndis
Kaça yaptırdın can :DDDDDDDDD
La yok ilkokul arkadasımın abisi pasta şefi
sırf onun için gittim yanına
hem muhabbet hem pasta arada kaynadı
La yok ilkokul arkadasımın abisi pasta şefi
sırf onun için gittim yanına
hem muhabbet hem pasta arada kaynadı
Bende görünce pastadaki resmi nasıl yaptı diye düşünüyordum.
Bende görünce pastadaki resmi nasıl yaptı diye düşünüyordum.
Şefin tek yaptığı tarifti
işçilik bana ait
Resmi Bir yerden getirtti de napti bilmiyorum
Resim de yeniyordu xd
Ha unutmadan Barbosa HuN Orome
T3 server istiyoruz
PASTA YAPTIM NAPIM DAHA Burj Khalifa'ya yansıtacak kadar zengin değilim kb jsjxisjx
Adaşın gibi dolandırıcısın can
Öncelikle hamur için gerekli olan malzemelerimiz:
-Un
-Zeytinyağı
-Tuz
-Maya
-Su
Pizzanın üstü için olan malzemelerimiz:
-Domates suyu
-Sosis
-Sucuk
-Mantar
-Siyah Zeytin
-Mısır
-Yeşil biber
-Kaşar peyniri
Pizzanın Hazırlanışı:
Hamuru açtıktan sonra (belki biraz anne yardımı ile), üzerine salça veya domates suyu veya salça ile hazırlanmış sosumuzu sürüyoruz. Ben domates suyunu tercih ettim. Ardından klasik hepimizin gönlünde taht kurmuş olan 4-4-4-6 düzenindeki köyün tarlalarına uygun olacak biçimde malzemelerimizi yerleştiriyoruz. Daha sonra ise yapmamız gereken tek şey her bir dilimi farklı tatta olacak mükemmel ötesi pizzamızın fırında pişmesini beklemek.
TRAVİAN MEYVELİ YAŞ PASTASI
KEK YAPIMINDA KULLANILAN MALZEMELER
1-5 ADET YUMURTA - 1 LİTRE SÜT
2- TOZ ŞEKER
3-VANİLYA -KABARTMA TOZU - UN
KEKİ SÜSLEMEDE KULLANILAN MALZEMELER
1- 3 PAKET KREM ŞANTİ
2- ORMANLIK ALAN DÜZENİ İÇİN ISPANAK
3- TARLA ALAN DÜZENİ İÇİN 1 ADET KAYISI SUYU
4- DEMİR MADENİ DÜZENİ İÇİN 6 ADET ZEYTİN
5- TUGLA OCAĞI DÜZENİ İÇİN 1 PAKET KAKAO
6- TRAVİAN LOGOSU İÇİN 1 ADET VİŞNE SUYU
KEKİMİZİN YAPILIŞI
YUMURTA,TO ŞEKER,VANİLYA,KABARTMA TOZU VE SÜTÜMÜZÜ MİKSERDE İYİCE ÇIRPTIKTAN SONRA UNUMUZU EKLEYEREK KEK HAMURUMUZU HAZIRLAYIP 180 DERECELİK FIRINIMIZA ATARAK PİŞİRDİK. PİŞEN KEKİMİZİN YAKLAŞIK 1 SAAT DİNLENDİRMEYE ALDIK. BU ARADA KREM ŞANTİMİZİ YETERİ KADAR SÜT İLE KIVAMINA GELİNCEYE KADAR ÇIRPTIK. ORMANLIK İÇİN ISPANAĞIMIZI İYİCE KAYNATARAK BLENDR İLE PÜRE HALİNE GETİREREK YETİRİ KADAR KREM ŞANTİ İLE KARIŞTIRDIK. TARLA ALANLARI İÇİN BİR ADET KAYISI SUYUMUZU NİŞASTA İLE KARIŞTIRARAK KREMA HALİNE GETİRDİK, DEMİR MADENİ İÇİN ALTI ADET ZEYTİNİ İYİCE EZEREK YETERİ KADAR KREM ŞANTİ İLE KARIŞTIRARAK KREMA HALİNE GETİRDİK TUĞLA OCAĞI İÇİN BİR ADET KAKAO PAKETİMİZİ KARIŞTIRARAK KREMA HALİNE GETİRDİK SON OLARAK TRAVIAN LOGOMUZ İÇİN BİR PAKET VİŞNE SUYUMUZU NİŞASTA İLE KARIŞTIRARAK KREMA HALİNE GETİRDİK VE DİNLEMEYEYE BIRAKTIĞIMIZ KEKİMİZİ HAZIRLADIĞIMIZ MALZEMELERİMİZ İLE GÜZELCE SÜSLEYEREK PASTAMIZI YEMEYE HAZIR HALE GETİRDİK. AFİYET OLSUN
TR 3 sadrazam akif
Pasta logo
Bir paket kedi dili bisküvi
Islatmak için bir bakdak süt
Nescafe
Bir paket puding
Üst süsleme için
Krem şanti
Çilek receli
Portakal suyu
Yapılışı
Bisküviyi süt ve nescafeyle ıslattım borcama dizdim üzerine puding sürdüm bir sıra daha bisküvi dizip tekrar puding sürdüm üzerine kremşanti sürdüm portakal suyunu unla biraz pişirdim receli iyice ezdim ve pasatanın süslemesini yaptım🧿 elime sağlık 😃
TR3 By.gölge
Keki sütle ıslatıp üzerine kakaolu krem şantiyi sürdüm. Sonra Travian Kingdoms logosuna bakarak taslağı çizdim. Ispanaklı krem şanti ile daireyi oluşturdum. Mixer de çekilmiş kayısı ile sarı rengini boyadım. Tekrar kakaolu krem şanti ile Travian yazısını yazdım.
Pasta logo
Bir paket kedi dili bisküvi
Islatmak için bir bakdak süt
Nescafe
Bir paket puding
Üst süsleme için
Krem şanti
Çilek receli
Portakal suyu
Yapılışı
Bisküviyi süt ve nescafeyle ıslattım borcama dizdim üzerine puding sürdüm bir sıra daha bisküvi dizip tekrar puding sürdüm üzerine kremşanti sürdüm portakal suyunu unla biraz pişirdim receli iyice ezdim ve pasatanın süslemesini yaptım🧿 elime sağlık 😃
Yanlız kurt49
TRAVİAN MEYVELİ YAŞ PASTASI
2- TOZ ŞEKER
1- 3 PAKET KREM ŞANTİ
KEKİMİZİN YAPILIŞI
YUMURTA,TO ŞEKER,VANİLYA,KABARTMA TOZU VE SÜTÜMÜZÜ MİKSERDE İYİCE ÇIRPTIKTAN SONRA UNUMUZU EKLEYEREK KEK HAMURUMUZU HAZIRLAYIP 180 DERECELİK FIRINIMIZA ATARAK PİŞİRDİK. PİŞEN KEKİMİZİN YAKLAŞIK 1 SAAT DİNLENDİRMEYE ALDIK. BU ARADA KREM ŞANTİMİZİ YETERİ KADAR SÜT İLE KIVAMINA GELİNCEYE KADAR ÇIRPTIK. ORMANLIK İÇİN ISPANAĞIMIZI İYİCE KAYNATARAK BLENDR İLE PÜRE HALİNE GETİREREK YETİRİ KADAR KREM ŞANTİ İLE KARIŞTIRDIK. TARLA ALANLARI İÇİN BİR ADET KAYISI SUYUMUZU NİŞASTA İLE KARIŞTIRARAK KREMA HALİNE GETİRDİK, DEMİR MADENİ İÇİN ALTI ADET ZEYTİNİ İYİCE EZEREK YETERİ KADAR KREM ŞANTİ İLE KARIŞTIRARAK KREMA HALİNE GETİRDİK TUĞLA OCAĞI İÇİN BİR ADET KAKAO PAKETİMİZİ KARIŞTIRARAK KREMA HALİNE GETİRDİK SON OLARAK TRAVIAN LOGOMUZ İÇİN BİR PAKET VİŞNE SUYUMUZU NİŞASTA İLE KARIŞTIRARAK KREMA HALİNE GETİRDİK VE DİNLEMEYEYE BIRAKTIĞIMIZ KEKİMİZİ HAZIRLADIĞIMIZ MALZEMELERİMİZ İLE GÜZELCE SÜSLEYEREK PASTAMIZI YEMEYE HAZIR HALE GETİRDİK. AFİYET OLSUN
Show AllTRAVİAN MEYVELİ YAŞ PASTASI
2- TOZ ŞEKER
1- 3 PAKET KREM ŞANTİ
KEKİMİZİN YAPILIŞI
SADRAZAM AKİF TR3
Kurabiye tarifi
Gülmeyin denedim