Daha dur yeni geldik
Dılsım alacannı
Yok be ne tılsımı ben farmwille oynuyorum serverı analiz ediyorum
Daha dur yeni geldik
Dılsım alacannı
Yok be ne tılsımı ben farmwille oynuyorum serverı analiz ediyorum
Crea sen bu sporu yapamıyorsun kardeşim bence sadece oyunla ilgilen ..
hitam ne demek ya
Dün sabah 6 itibari ile kk birliklerine ait 5 merkeze yapılan eş zamanlı operasyonun öncü raporları. Yıkım raporlarını atmaya gerek duymuyorum çorba oluyor malum.
Not: op yapılan köylere sıfırlanma amacı ile girilmemiş, tarlaları sıfırlamak için girilmiştir.
Emeği geçen, saldıran ve savunan arkadaşlara tebrikler.
Eş zamansız ani gelişen bir op ile de dün sabah 6 itibari ile başlayan op ile tokmakçı adlı oyuncunun merkezi yerle bir edilmiştir.
İyi akşamlar dilerim.
Sabah itibari ile merkezini yerle bir ettiğimiz arkadaşımız son umut ordusunu çakmış lakin savunmayı aşamamış, kendisine başarılar.
İyi akşamlar dilerim.
Tebrik ederim.
Tebrikler
Tebrik ederim.
Teşekkür ederiz, iyi oyunlar
Tebrikler
Teşekkürler
Show All
Eş zamansız ani gelişen bir op ile de dün sabah 6 itibari ile başlayan op ile tokmakçı adlı oyuncunun merkezi yerle bir edilmiştir.
İyi akşamlar dilerim.
Sabah itibari ile merkezini yerle bir ettiğimiz arkadaşımız son umut ordusunu çakmış lakin savunmayı aşamamış, kendisine başarılar.
İyi akşamlar dilerim.
türk ün aklı hep malum yerde çalışırmış hakkatten orada geldi aklıma bunuda yapalım diye
Show AllDün sabah 6 itibari ile kk birliklerine ait 5 merkeze yapılan eş zamanlı operasyonun öncü raporları. Yıkım raporlarını atmaya gerek duymuyorum çorba oluyor malum.
Not: op yapılan köylere sıfırlanma amacı ile girilmemiş, tarlaları sıfırlamak için girilmiştir.
Emeği geçen, saldıran ve savunan arkadaşlara tebrikler.
Anas birliklerini de tebrik ederim...Güzel bir saldırı raporu.Savunan abilerimi de tebrik ederim.
Tebrik ederim.
Tebrikler 👏👏
Güzel Yıkımlara imza atmışsınız Tebrik ederiz...
Güzel Yıkımlara imza atmışsınız
Tebrik ederiz...
teşekkürler kardeşim