TR Speed Server (3x) WoW Günlükleri ve Raporlar
-
-
gelıp de doldursaydın ya
-
gelıp de doldursaydın ya
Neyi niye nasil?
-
Neyi niye nasil?
bos serverde basılan ordulara karsıymıssın ya
-
Lannnn...Gazlamayın bizi.
Hakan abi gelin dövüşek 😂
-
-
Abi mesajı veriyorsunuz önceden sonra da kimse gelmiyor. Keşke Akar WOW'a destek oluruz demeseydiniz.
-
Hangi hayal aleminde oldu bunlar küçük kulak
inandırmış birde kendini
Şuan sayfasında yazdığım yer mesela
accık takip et çiceeem
-
Ahahaha gene kudurdu millet hsdhhsbd abi biraz salın ya girip gülücük attim sadece bu kadar mi tahammülünüz yok gerçekten. Adam yıllardır kendi birlik arkadaslarima ithafen yazdigim ve imzamda duran yazidan maraz kapiyor
Kendi dil beceri KAPASİTEleri yetmedigi icin de benim kaliptan bana cevap veriyorlar ahshdhdhhd Neyse taklitler aslini yasatirmis. Butun Travian alemi benim yaptigim excelle operasyon yapip ben profum hedef veriyorum yakiyorum yikiyorum yapiyor surda iki kelimeyi kopyaladilar diye takacak degiliz
Dip. TDK diyor ki
kapasite
ad
1. (bir şeyin) içine alma sınırı Benzer: sığa
2. (fizik terimi) bir kondansatörün elektrik yığma sınırı.
-
Tutmayın küçük enişteyi lodosu yenince gaza geldi
-
Hangi hayal aleminde oldu bunlar küçük kulak
inandırmış birde kendini
aha bı bıgme daha keske fazla basmasaydık ya dısarı kadar acısı gıtmıs formun veletlerı gelmıs
dememkkı ıyı basmısızkı oyunda olmayana bıle etkı yapmıs bu tıp polımıklere gırmemde adam olup tbr etmek yerıne oyundan yapamadıklarını
burdan bel altı yaparak yorum yapan 0 18 yas gurubuna son yazısım acınızı ıcınızde yasazın dısarı yansıtmayın bence
-
Tutmayın küçük enişteyi lodosu yenince gaza geldi
Kanka sen yokmuydun yapma ama senden yeni server için davet beklerken olmadı bu 😒 akar yıkacaktık beraber
-
aha bı bıgme daha keske fazla basmasaydık ya dısarı kadar acısı gıtmıs formun veletlerı gelmıs
dememkkı ıyı basmısızkı oyunda olmayana bıle etkı yapmıs bu tıp polımıklere gırmemde adam olup tbr etmek yerıne oyundan yapamadıklarını
burdan bel altı yaparak yorum yapan 0 18 yas gurubuna son yazısım acınızı ıcınızde yasazın dısarı yansıtmayın bence
Adil kankam bu arkadaşın şekeri yükselmiş herhalde eli ayağı titremiş bak herseyi yanlis yazmis
İki gülücük atip gideceğdük ya xd
-
Kanka sen yokmuydun yapma ama senden yeni server için davet beklerken olmadı bu 😒 akar yıkacaktık beraber
Ya adaş aslında var öyle planlar da
Davet metni de hazırladık ama hangisini yayınlayacağız onu düşünüyoruz
Kb için ayrı
Hababam için ayrı
Animals için ayrı
Testere için ayrı
Red team için ayrı
Karabağ veya İstanbul için ayrı
Hangisini yayınlasak daha çok kişi gelir diye düşünüyoruz. Eh malum bizim karşımızda herkes tek vücut oluyor ya, düşünme aşamasındayız
-
Kb için ayrı
Hababam için ayrı
Animals için ayrı
Testere için ayrı
Red team için ayrı
Hangisini yayınlasak daha çok kişi gelir diye düşünüyoruz. Eh malum bizim karşımızda herkes tek vücut oluyor ya, düşünme aşamasındayız
İstabul yok rahat ol
Testere de hiç zannetmem BirAzda biz takip edelim dışardan nasıl oluyormuş
-
Ahahaha gene kudurdu millet hsdhhsbd abi biraz salın ya girip gülücük attim sadece bu kadar mi tahammülünüz yok gerçekten. Adam yıllardır kendi birlik arkadaslarima ithafen yazdigim ve imzamda duran yazidan maraz kapiyor
Kendi dil beceri KAPASİTEleri yetmedigi icin de benim kaliptan bana cevap veriyorlar ahshdhdhhd Neyse taklitler aslini yasatirmis. Butun Travian alemi benim yaptigim excelle operasyon yapip ben profum hedef veriyorum yakiyorum yikiyorum yapiyor surda iki kelimeyi kopyaladilar diye takacak degiliz
Dip. TDK diyor ki
kapasite
ad
1. (bir şeyin) içine alma sınırı Benzer: sığa
2. (fizik terimi) bir kondansatörün elektrik yığma sınırı.
bu kadar terım kullanmana gerek yok kılon kaca onu soyle ederını soylekı degerını bız bıcerız
ezıklıgını fılozofmus edesıyla bastırma ınsan gıbı gel tbr et gec gıt veya hıc salca olma
-
Şuan sayfasında yazdığım yer mesela
accık takip et çiceeem
He sen bu boş serverdan bahsediyorsun sorry my bad:D
Hazır girmişken bakayım dedim.
Sizi yine yeniden ezdiğimiz son serverdan sonra neler olmuş bakayım dedim.
1 server sonra red team gelmiş. Baran kankamın rekor kırdığı server:D
2 server sonra testereler gelmiş.
3 server sonra siz gelmişsiniz
4 server sonra KB ler geliyormuş.
Bütün bu serverların hepsinin ortak özelliği bomboşşşş olması:D
Küçük kulak, aranızda sorun çıkmasın diye mi teker teker oynuyorsunuz
Turnikeden geçerken öncelik kimde
Biz artık siz yenilip yenilip sürekli boşa para harcamayın diye gelmiyoruz guzum:D
Dip Not: İsmi sayılan birlik oyuncularını tek bir serverda yakalanıp, kafalarına vura vura serverdan gönderilmişlerdir.
Bu server ahmet kankama başarılar diliyorum ve şimdiden tebrik ediyorum:D
-
Kb için ayrı
Hababam için ayrı
Animals için ayrı
Testere için ayrı
Red team için ayrı
Sen yetkili bı arkadaşa benziyorsun yanınızda 8 18 28 38 birlik cof ekibi de olcak mı
Ss gelince ne alaka demiştim de harbi ne alaka ya
-
Sen yetkili bı arkadaşa benziyorsun yanınızda 8 18 28 38 birlik cof ekibi de olcak mı
Ss gelince ne alaka demiştim de harbi ne alaka ya
Açıklamayı s3'te yapınca neler oldu hatırlıyor musun kanka
-
bu kadar terım kullanmana gerek yok kılon kaca onu soyle ederını soylekı degerını bız bıcerız
ezıklıgını fılozofmus edesıyla bastırma ınsan gıbı gel tbr et gec gıt veya hıc salca olma
Hacı abi kilo işini ortaya atmasaydın iyiydi
çok yanlış yerden vurdun adamı zararlı çıkarsın bak