Ben doğru düzgün foruma yazı yazan bir insan değilim, birlikteki arkadaşlarım da oynadığım serverlarda ki forum sayfalarımızı takip edenler bilir. Fakat madem arkadaş beni ilgilendiren bir konu açmış, cevap vermek gerekli. Özelden ben arkadaşa küfür ettim. Ağza alınamayacak laflar da ettim. Fakat içimde bu işi aksunun yapmamış olabileceğine dair tek bir şüphe yok. Zaten arkadaş da delikanlı gibi yapmadım da diyemiyor. Yaptım da diyemiyor. Yine de diyorum ki beceriksizmiş, eğer şifre paylaşımından ceza almasak ilerleyen günlerde daha büyük bir problemle karşı karşıya kalabilirmişiz.
Şimdi tekrar söylüyorum, Bu konu başlığını açan arkadaşa ben bir güzel mesajlar aracılığı dokundum. Dokunmaya da gerek mesajlarla, gerekse reel ortamda devam edeceğim. Hatta delikanlılıktan birazcık nasibini almışsa TR3 serverda hangi hesapta olduğunu söyleyebilirse oyundan da dokunacağım. Fakat hangi hesapta olduğunu bile söyleyemeyen birine çokta itibar etmemenizi öneririm.
Kalın sağlıcakla... AXU sen hariç !
Zafercik , hipokratcık ben yapmadım. İçinde bu işi benim yapmadığıma dair tek bir şüphe yokmuş.
Ya adama sormazlar mı ?
-Zafercik neden şifren yıllar aynı tosunum.
Z- Bilmiyoyum abi, bilmiyoyum ben safım , Akşu yapmıştır ama Akşu.
şuan durumun bu ağla. Devam et