! Polska Dla Polakow ! nauczcie się Polskiego a nie jakimś pseudo łamanym angielskim się tutaj będziecie posługiwać

TX3 [21.01.2021...] O wszystkim i o niczym.
-
-
! Polska Dla Polakow ! nauczcie się Polskiego a nie jakimś pseudo łamanym angielskim się tutaj będziecie posługiwać
-
Tu pełna zgoda z Wislakiem, na początku sądziłem a co tam jeśli jest im łatwiej się tak komunikować to trudno ale z czasem zmieniam zdanie - przyszli ludzie na polski serwer to czemu to oni nie mają się troszkę wysilić a nie My 🙂
-
Tu pełna zgoda z Wislakiem, na początku sądziłem a co tam jeśli jest im łatwiej się tak komunikować to trudno ale z czasem zmieniam zdanie - przyszli ludzie na polski serwer to czemu to oni nie mają się troszkę wysilić a nie My 🙂
Chłopaki, jak długo jesteście nacjonalistami w Polsce?
Powinieneś się cieszyć, że obca grupa gra na twoich serwerach. Angielski jest gdzieś pomiędzy. Ale jeśli wolisz jak zwykle pozostawić swoje forum martwe, po cichu zostawiamy komentarze.
-
Powinieneś się cieszyć, że obca grupa gra na twoich serwerach. Angielski jest gdzieś pomiędzy. Ale jeśli wolisz jak zwykle pozostawić swoje forum martwe, po cichu zostawiamy komentarze.
Odpowiem Ci krótko.
Jeśli jesteś gościem to miej szacunek do gospodarza.
Tego was nie nauczyli ?
-
Odpowiem Ci krótko.
Jeśli jesteś gościem to miej szacunek do gospodarza.
Tego was nie nauczyli ?
oczywiście, i dobrze jest powitać gościa. Przynajmniej zrobiłbym to z moimi gośćmi.
Reszta powodzenia we wszystkim i dobra kontynuacja
Pozdrowienie
-
Nacjonalistami? Jak bysmy grali na włoskim serwerze i pisali wam po polsku na spamach to by było okej? Kazdy tu zna angielski ale kultura wymaga dostosowania sie gościa do gospodarza a nie odwrotnie
-
oczywiście, i dobrze jest powitać gościa. Przynajmniej zrobiłbym to z moimi gośćmi.
Reszta powodzenia we wszystkim i dobra kontynuacja
Pozdrowienie
Przyjacielu, nowy 2x 12:03 Zwerbowałem starego znajomego: Dandano
-
wassup guys : osd1:
-
wassup guys : osd1:
TANO E' QUI my lord
Przyjacielu, nowy 2x 12:03 Zwerbowałem starego znajomego: DandanoStary, nie możesz powiedzieć pewnych rzeczy. Po tym, jak zrobiłem bzdury, zabrali mi moc reagowania
Stary, nie możesz powiedzieć pewnych rzeczy. Po tym, jak zrobiłem bzdury, zabrali mi moc reagowania
-
Polska dla Polakow i Polskie dziewczyny dla Wloskich chlopakow.............
-
Polska dla Polakow i Polskie dziewczyny dla Wloskich chlopakow............
we could always share our beautiful girls with... less fortunate countries
heheh
-
heheh
And we agree
-
I think i know this guy
czy wyglądasz na zirytowanego? Boisz się zrobić złe wrażenie na gościach?
Anyway, if you wanna start an italian server you'll be more than welcome!
Italy is for everyone and we are much more polite with our guest, even if they speak a "broken english"
-
heheh
Well we do not accept sharing we just take it
....than if polish girl choose man from less fortunate country as you write it will be maybe necessary ask some question ........
eheheheheheh
-
any news from the server?
-
who need big warehouses ? art is free
-
who need big warehouses ? art is free
One for me please.
Can you send the package by courier?
-
hello Italiano
-