konu ne bilmiyorum fakat o köy ismine saldırı iyi oturmuş. Tebrikler 🙂

SAS BİRLİKLERİ Saldırı ve Savunma Raporları
-
-
Rapor olduğundan değil de işte maksat terbiye etmek.
İncinmiş
-
Bu s4 tede boyle gelip bizim birlikte oynamisti birde bunun cakma versiyonu var csk bu mavez rush atip tokatlanmisti cok sey yapmayın bunu 400 tl mavez bunun ismi 400 tl ver herseyi satar.Gelir tokatlanir gider bu cocugun mantigi tokatlanmak uzerine
-
raporları takıp etmek ıcın bır not atalım d.D
-
İyi forumlar, keyifli bir server olur umarım kanka
Bu s4 tede boyle gelip bizim birlikte oynamisti birde bunun cakma versiyonu var csk bu mavez rush atip tokatlanmisti cok sey yapmayın bunu 400 tl mavez bunun ismi 400 tl ver herseyi satar.Gelir tokatlanir gider bu cocugun mantigi tokatlanmak uzerine
-
-
selamın aleyküüüüüüümmmmmmm
-
Zannediyorum ilk koy sifirlamasi.
-
-
gene saldırmısız ya :D:D: hep saldırıyoruz deflerı gececegımız zamanlarda var :D:D:D
-
takip
-
-
video için biraz erken olmuş bence
genede elinize saglık mancınık reis basmak şu safhada büyük başarı
-
video için biraz erken olmuş bence
genede elinize saglık mancınık reis basmak şu safhada büyük başarı
Kesinlikle erken birçok rapor vardı hala daha geliyor hepsini toplu atmak yerine video yapalım da merak eden baksın istedim
-
elinize kolunuza yureginize daglik basarilarinizin devamına inş
-
Desteğini esirgemeyen ekibime teşekkür ederim. Saldıran arkadaşları da tebrik ederim. İki giriş raporunu şöyle bırakıyorum;
-
Desteğini esirgemeyen ekibime teşekkür ederim. Saldıran arkadaşları da tebrik ederim. İki giriş raporunu şöyle bırakıyorum;
tebrikler kardesligim benim
-
Kısa sürede o kadar kahraman toplamak herkese nasip olmaz. 😎 Teşekkürler SAS ailesi 😎
-
Güzel Kesim bir ara saldırı askeri basmayı da deneyin o da eğlenceli kardeşlerim. Amiriniz Gözlerinizden öper.
-
Güzel Kesim bir ara saldırı askeri basmayı da deneyin o da eğlenceli kardeşlerim. Amiriniz Gözlerinizden öper
komik adam vesselam