[Discuții] Versiunea 4.6 - În curând

 • Dragi jucători,


  avem vești importante pentru voi! Versiunea 4.6 a jocului va sosi în curând!  Ce părere aveți despre noua versiune, ce gânduri și ce așteptări? :)


  Vă invităm să discutați în acest topic. <3

 • O chestie importanta,

  Daca tot ati crescut pretul gold club, ati face bine sa mariti capacitatea hambarelor si a granarelor pe serverele speed !!
  Gen Speed x5 si x10.

  Este inadmisibil sa ai super productie, si sa nu ai loc pentru resurse.

  inteleg ca e foame mare de bani pt gold, si ca este pana la urma un business, dar e gandire de termen scurt.
  Cat de curand nu veti mai avea jucatori care sa joace serverele speed, datorita lacomiei voastre.
  In schimb, daca ajustati acest aspect, veti avea de castigat la nivel de macro-economic.
  Dc? Veti atrage mai multi jucatori pe respectivele servere, care oricum sunt utilaje de productie a fondurilor pt Travian GMBH.

  Spuneti-mi daca nu am cumva dreptate?

 • Ați distrus jocu ... Mai bine ați reveni la versiunea 3.6 acea versiune este de voi de atâția ani și nu sunteți în stare să faceți o aplicație mobilă ... Kkt

 • Salut!


  Vă mulțumesc pentru feedback-ul oferit.

  Aceste modificări au fost realizate și pe baza feedback-ului comunității, pe care l-am primit în ultimii ani, așa cum s-a tot anunțat în trecut (de exemplu, am postat sondaje și rezultatele acestora).


  Puteți să vă exprimați îngrijorările, sugestiile și feedback-ul vostru într-o manieră politicoasă, fără cuvinte neadecvate sau insulte. :)

  Voi înainta fiecare mesaj către sediul central, așa că vă încurajez să scrieți ce vă place, ce nu vă place, dacă aveți întrebări cu privire la versiunea 4.6, și așa mai departe.

 • TEHNOLOGIE NOUĂ

  După ce am testat-o pe PTR și pe serverul de 7 zile, suntem gata să implementăm o nouă tehnologie back-end și în joc. Aceasta va permite echipei de dezvoltare să fie mai flexibilă atunci când vine vorba de implementarea caracteristicilor, scalarea și gestionarea lumilor de joc. Drept urmare, jocul va deveni și mai stabil.

  Sper ca e totul ok, pentru ca au fost multe roll-back ce au suparat majoritatea jucatorilor. Multe din acele roll-back-uri au si schimbat soarta serverului (serverelor).

  REGIUNI ȘI TRIBURI

  Este timpul să ne luăm rămas bun de la domeniile locale. După câțiva ani de testare, am decis să trecem la o abordare regională. Începând cu 15 martie, serverele vor fi organizate în 5 regiuni: America, Asia, Arabics și Europe – numite cu drag „Fantastic 4” – cu 3 triburi, plus International cu 5 triburi.

  Din pacate s-a ajuns aici, majoritatea cred ca saluta decizia asta, eu nu, sa atrageti jucatori, trebuiau anumite modificari facute de multa vreme. Sa nu aducem in discutie faptul ca inca nu e o aplicatie travian.

  DIMENSIUNE HARTĂ

  În Versiunea 4.6, toate lumile de joc – inclusiv cele internaționale – vor avea harta noastră mică (dimensiune: 401 câmpuri x 401 câmpuri). Nu vă speriați. Știm că una dintre cele mai mari îngrijorări ale jucătorilor cu privire la harta mică este disponibilitatea de croppere bune. Nu vă faceți griji, ne-am ocupat de asta! Am crescut numărul de croppere de 9 și 15 pentru o fondare confortabilă. Și, bineînțeles, pentru o cucerire ulterioară... la fel de confortabilă.

  Foarte bine, chiar erau putine croppere, acum ca ne vom ingramadi, s-ar putea sa faca jocul mai dinamic. Sper.

  LIMBĂ PENTRU INTERFAȚĂ

  Începând cu 15 februarie, interfața jocului din fiecare nouă lume de joc va fi disponibilă în limba preferată! Gata cu Google Translate în descrierea clădirilor sau cu orice altă soluție de moment din interfața utilizatorului.

  Era necesar.

  ROTAȚIE SERVERE

  Foarte buna vizibilitatea asupra serverelor, acum jucatorii/echipele isi pot planifica un server din timp, dand sansa de o organizare mai buna.

  SISTEM NOU DE MISIUNI

  Sunt super curios sa vad noul sistem de misiuni.

  Asta suna foarte tare, adesea dadeam clean si veneau altii la curatat, iar cu recompensa direct in inventarul eroului, indiferent daca ataci cu trupe sau nu, incurajati jucatorii sa se lupte mai des cu oazele.

  REARANJARE CLĂDIRI

  Suna bine, este de bine, poate luati in calcul si optiunea de "Forget research" / "Uita cercetare" (in cazul in care ai cercetat pretorieni pe capitala, iar tu joci ofensiv, sa nu fie riscul sa dai pretorieni la facut).

  CLĂDIRE NOUĂ: SPITALUL

  Va creste activitatea serverelor, armatele se vor recupera mult mai rapid.

  CE E NOU ÎN MAGAZINUL DE AUR

  Oferta de inceput e super tare.

  LINK-URI PENTRU TRANSFERUL AURULUI

  Ce se intampla cu aurul de pe domeniul ro? (exemplu, am 3000 aur pe s5, si cu siguranta nu-l voi consuma pana la finalul serverului. Voi putea sa-l mut pe alt server din "fantastic 4" ?

  AUR DE START

  Am zis de la bun inceput ca asta era necesar. Obisnuiti jucatorii cu aur, ca dupa nu vor putea juca fara.

  Overall, modificari faine, poate putea sa ramana cate unul local, for fun/identity/and stuff like that, sunt curios cati jucatori veti castiga cu aceasta decizie si cati veti pierde.

 • Sunt super curios sa vad noul sistem de misiuni.


  Bună! Îți mulțumesc pentru feedback!


  Noul sistem de misiuni poate fi văzut pe noul server de eveniment de 7 zile care începe pe 23 februarie. Detalii aici: ⚔️ 7-days - Event Gameworld ⚔️ Runda a 2-a - Începe pe 23.02.2021  Suna bine, este de bine, poate luati in calcul si optiunea de "Forget research" / "Uita cercetare" (in cazul in care ai cercetat pretorieni pe capitala, iar tu joci ofensiv, sa nu fie riscul sa dai pretorieni la facut).


  Merci pentru sugestie, o voi înainta sediului central. :)  Ce se intampla cu aurul de pe domeniul ro? (exemplu, am 3000 aur pe s5, si cu siguranta nu-l voi consuma pana la finalul serverului. Voi putea sa-l mut pe alt server din "fantastic 4" ?


  Aurul va putea fi transferat pe oricare rundă regională pe viitor, inclusiv link-urile care au fost generate în trecut.


  O seară frumoasă!

 • Noul sistem de misiuni poate fi văzut pe noul server de eveniment de 7 zile care începe pe 23 februarie. Detalii aici: ⚔️ 7-days - Event Gameworld ⚔️ Runda a 2-a - Începe pe 23.02.2021

  Nu intentionam sa mai incep inca un server :)))) dar ce nu face omul pentru voucherul de 200 aur :D

  Merci pentru sugestie, o voi înainta sediului central. :)

  Multumesc.