⚔️ 7-days - Event speelwereld⚔️ Ronde 2 - Start op 23.02.2021

 • 7days.png


  Beste spelers,


  We zijn op zoek naar jullie hulp!

  Aangezien de eerste 7-daagse spelwereld zeer succesvol was en ons in staat stelde om veel nuttige gegevens te verzamelen, hebben we besloten om het te herhalen! Het Game Design en Dev Team hebben hard gewerkt om het Nieuwe Taak Systeem en het vroege spel in het algemeen te kunnen tweaken en dit is het moment om de veranderingen te testen.  Registratielink http://bit.ly/7days-Round2
  Start Datum
  Dinsdag 23-02-2021
  Einde server

  Dinsdag 02-03-2021

  Start/einde tijd
  13:00 UTC+1
  Versie

  T 4.5

  Volken 5 (Germaan, Romein, Galier, Egyptenaar & Hunnen)
  Map

  401x401

  Snelheid

  x1

  Beginnersbescherming

  5 dagen

  BB kan verlengd worden met

  3 dagen

  Server duur
  7 dagen
  Start goud
  600 Goud
  Betaalwinkel Uitgeschakeld
  Goud transfers
  Uitgeschakeld (Inkomende en uitgaande links)
  Evenement prijs
  10 Vouchers twv 200 goud voor

  de eerste 10 spelers die een 2e dorp stichten.
  Dit is een testspelwereld - het doel is om voornamelijk de volgende 3 veranderingen in het vroege spel en het nieuwe taaksysteem te testen.


  Egyptische kolonisten


  egyptian-settlers.png


  TaakSysteem voortgang


  task-system.png


  Oasis veranderingen


  Dankzij de hulp en het harde werk van de Ambassadors groep, geloven we dat we een goede oplossing hebben gevonden die geen invloed zal hebben op de normale gameplay, maar wel een einde zal maken aan bepaalde gedragingen die als oneerlijk worden beschouwd door de meerderheid van de community. De volgende verandering zal vooral invloed hebben op de gameplay in het vroege spel.


  Laten we de huidige situatie van oases analyseren:

  • Oases hebben grondstoffen aan het begin van de speelwereld.
  • Oases hebben een "spawn set" van Natuur troepen.

  Wat gaan we veranderen?

  • Oases worden gecreëerd zonder grondstoffen.
  • Telkens wanneer een Natuur troep wordt gedood, wordt een bepaalde premie toegevoegd aan de held inventaris, afhankelijk van de natuur troep voorraad.
  • Deze extra beloning zal duidelijk getoond worden in het raid/aanval rapport.
  • De grondstofproductie van Oases begint zodra alle dieren die oorspronkelijk met de oase spawnden zijn verwijderd - hetzij gedood of gevangen genomen.
  • Opmerking: de held hoeft niet deel te nemen aan het gevecht. De beloning wordt zelfs toegekend als alle aanvallers - zelfs de held - gedood worden.


  We willen jullie ook aanmoedigen om ons zoveel mogelijk feedback te geven, hetzij via het forum of via Discord in het kanaal #7days.


  Slijp je zwaarden en bespan je bogen, het gevecht gaat beginnen!


  Jouw Travian: Legends Team

 • Beste spelers,


  Allereerst willen we iedereen bedanken die heeft deelgenomen aan onze 7-daagse servers. Jullie feedback en toewijding hebben ons waardevolle informatie gegeven over hoe we het spel beter kunnen maken.

  Enkele hoogtepunten van de resultaten van de tweede testronde:


  In tegenstelling tot de vorige ronde, waar 47 van de 50 eerste kolonisten Egyptenaren waren (en de andere 3 Teutonen), laat deze server een veel grotere diversiteit zien. Ook al waren er nog steeds veel Egyptenaren bij de eerste 50 kolonisten, de tweede server bewees duidelijk dat de andere stammen nu op gelijke basis kunnen concurreren met de voorheen almachtige Egyptenaren!

  Voor de allereerste keer behoorden 6 van de 10 vroegste kolonisten tot niet-Egyptische stammen.

  De eerste nederzetting werd 1 uur sneller gedaan in vergelijking met de vorige editie.


  Proficiat aan de winnaars! Je kunt de top-50 klassementen van de ronde hier bekijken.

  De prijzen worden binnen 10 dagen naar de winnaars gestuurd via dezelfde e-mail als waarmee ze zich hebben ingeschreven.


  We hopen dat de veranderingen aan het Taak Systeem, de Oases, en de Egyptenaren balans jullie bevallen, dus laat zeker je gedachten achter over deze 7-daagse spelwereld op het forum en op onze Discord server!

  Let op: Het nieuwe systeem zal beschikbaar zijn op alle servers vanaf 15 maart 2021 in Versie 4.6. Je kunt de volledige lijst van T4.6 veranderingen vinden in onze speciale sectie.  Jouw Travian: Legends Team