📜 Welcome - Új Moderátor a csapatban 📜

 • Kedves Játékosok!


  Örömmel értesítelek benneteket, hogy a csapatunk egy új taggal bővült Alaska személyében.

  A jövőben, mint Moderátor fog a segítségetekre lenni a fórumon, illetve a későbbiekben a jegyekkel kapcsolatban is.


  Bátran forduljatok hozzá is. És természetesen kérdezzetek nyugodtan, ha szeretnétek többet megtudni róla.
  Íme a bemutatkozó levele:


  Kedves Játékosok!


  Szeretnélek értesíteni benneteket, hogy személyemben a magyar Travian csapat egy fővel gyarapodott, hogy számotokra a legjobb játékélményt tudjuk biztosítani.


  Amikor 2006-ban először regisztráltam egy szerverre, eszembe nem jutott volna, hogy egyszer majd a Travian csapat tagjaként fogok tevékenykedni. Azóta eltelt 15 év és a Travian még mindig része a napjaimnak, amiben az igazlmas játék mellett nagy szerepe van annak, hogy rengeteg szuper embert ismertem meg az évek során. Éppen ezért nagy öröm számomra, hogy a jövőben részt vállalhatok a manageri feladatok ellátásában.


  A sok év alatt mindegyik néppel játszottam és többféle játéktílust, stratégiát kipróbáltam, emellett pedig sok tapasztalatot szereztem a játékostársakkal való kommunikációban, együttműködésben is. E tapasztalatokat szeretném hasznosítani, amikor azon dolgozunk, hogy számotokra minél élvezetesebbé tegyük a játékot.


  Ha segítségetekre van szükségetek vagy szeretnétek megosztani gondolataitokat a játékkal kapcsolatban, ne habozzatok, keressetek bátran!


  Üdvözlettel:
  Alaska

 • Hello!


  Milyen neveken játszottál?:)

  Szia!


  Legutóbb Alaska néven. Egyébként pedig leginkább másokkal együtt játszottam, így az ő érdekükben nem írnám meg a neveket.

  Köszönöm az érdeklődést :)

 • Kedves Alaska! Én is kb azóta játszok mint Te, és lenne egy kérdésem. Sosem értettem, hogy emberek miért váltogatják a nevüket szerverről-szerverre. Én pl. lepard néven regisztráltam legelső szerveremen, és azóta mindenhol ezt használom.

 • Kedves Alaska! Én is kb azóta játszok mint Te, és lenne egy kérdésem. Sosem értettem, hogy emberek miért váltogatják a nevüket szerverről-szerverre. Én pl. lepard néven regisztráltam legelső szerveremen, és azóta mindenhol ezt használom.

  Kedves Lepard!


  Érdekes a kérdés, kíváncsi vagyok mások mit gondolnak, hogy vannak ezzel. Saját élemények alapján három okot tudok mondani a névváltoztatásra.


  Az egyik, hogy az új név azt is jelenti, hogy tiszta lappal kezded meg a játékot. Talán Te is találkzotál már olyan helyzettel, hogy egy-egy konfliktus szervereken keresztül megy és ez eléggé tudja rontani a játékélményt.


  Egy másik ok, hogy amikor az ember másokkal játszik egy felhasználónév alatt, akkor mindig közös döntés a név megválasztása. Ha egy ilyen kis csapatban változás van, akkor a játékos profil nevét is újra kell gondolni. Sok éve volt pl. hogy barátaimmal egy nagyon jó játékosnevet találtunk ki, amiben mindhármunk valós nevének a kezdőbetűi benne voltak és még kicsit vicces is volt a név. Aztán a következő szerverre már nem együtt mentünk és ezért a nevet nem is használtuk tovább.


  A harmadik ok, amivel gondolom szintén nem vagyok egyedül, hogy éppen valami mániám alapján választok nem csak felhasználónevet, hanem a faluk neveinek tematikát is.

  Ennek a játéknak az is egy jó oldala, hogy kicsit felszabadulhatunk a hétköznapi elvárások alól és lehetünk szinte bármilyenek. Például az életben a legbékésebb emberből is lehet itt a legnagyobb hadvezér. A nevek változtatása szerintem ehhez kapcsolódik, az új névvel az adott szerverre egy új „valóságot” lehet alkotni. :)

 • Hát én ezzel úgy vagyok, hogy:


  Tiszta lap-nem tiszta lap?

  1-Véleményem szerint minden szervert tiszta lappal kezd mindenki

  2-Ha többen vagyunk egy acc-ban akkor természetes hogy közös nevet kell kitalálni, a kérdés a szólóra vonatkozott

  3-Engem is mindig van aki előző szerverről utolér, mert nem bírja ki hogy ne szóljon be, ne zaklasson, vagy egyszerűen csak kisebb az IQ-ja mint mit egy marék kavicsnak. Igen, ezek az emberek sokszor megkeserítik a játékot, de én akkor is úgy gondolom, hogy ha van egy nevem, akkor azt felvállalom mindenhol és nem bújok álnév mögé.

  Lehet hogy rosszul gondolom, de én így értem ezt a dolgot.

 • Ráadásul, a közösségen belül is könnyebb az azonosítás.


  Én 2007 októberében kezdtem, három nevet használtam. A fő játékaimban Életfa, a Mohan nevet ott használtam, ahol terv szerint nem szándékoztam komolyan ott lenni (trezoracc). Külföldi szervereken Lifetree.

 • A medálok a regisztrációs email címhez kötöttek és március 15-e után indult szervereken lesznek elérhetőek a profilokban.