🏆 TOURNAMENT 2020 🏆 Sunucu Sonu Değerlendirme

• Merhaba kadim savaşçılar !.

Bir sunucunun daha sonuna geldik. Bu başlık altında sunucunun nasıl geçtiği hakkında konuşabilir, değerlendirebilir, sunucu hakkında tartışabilirsiniz.

• Maalesef ben ve büyük takımım kupayı kaldıran şanslı kişiler olamayacağız. Kendi adıma seneler sonra bu platforma dönüşümde beklentilerim sınırlıydı. Sıradan gibi gözüken bir strateji oyununun 17. senesini birlikte kutlayacağımızı ve 10 yıllık veteran oyuncu madalyası ile ödüllendirileceğimi düşünmemiştim.

Kıymetli TheBest Ailesi ile bol aksiyon aldığımız bir Dünya Finali ön elemelerini ve Dünya Finali'ni geride bırakıyoruz. Birlik olarak geçtiğimiz iki uluslararası turnuvada da güzel istatistikler yakaladık. Dünyanın her yerinden, temelde dört farklı kıtada yapılan ön elemeler de yaklaşık 50.000 strateji oyuncusu finallere katılmak için çalıştı. Finale katılma hakkı kazanan 6.420 oyuncudan 5.200 tanesi nihai finalin son günlerini görebildi. Bu neredeyse başladığımız günden beri her 10 kişiden sadece birinin talihli olduğunu gösteriyor. TheBest Türk Birliği olarak Asya, Avrupa ve Amerika kıtalarından gelen rakiplerimizi beklemek için Ortadoğu elemelerinde Suudi Arabistan ve Birleşik Arap Emirlikleri başta olmak üzere Ortadoğu'dan bir çok iyi oyuncu ile mücadele ettik. Dünya Finalinde ise bizi Almanya, Polonya, Rusya, Çek Cumhuriyeti, Romanya, İtalya, Arjantin, Yeni Zelanda, Fransa, Macaristan, Vietnam, Tayland, Brezilya, Çin, Japonya, Litvanya, Yunanistan, İspanya, Slovenya, Bulgaristan, İsrail, Sırbistan, Portekiz gibi ülkelerden rakiplerimiz bekliyordu. Burada en çok şaşırdığım iki olay oldu. İlk olarak tarihsel geçmişleri sebebiyle farklı milletlerden oyuncuların bir arada çok uyumlu ittifaklar kurmasıydı. Bireysel yeteneklerini kanıtlamış Türk oyuncuların gurbetçi futbolcuya benzer şekilde bize yabancı ittifaklarda boy göstermesiydi. Beni hiç tanımadan, Yeni Zelandalı bir savunma komutanının ricasıyla bir gecede milyonlarca askerini bizim için feda eden Polonyalı arkadaşlar, uluslararası bakışıma yeni bir açı kattığınız için teşekkürler!

Bize yani TheBest olarak Türk birliğine gelirsek hiçte basite indirgenemeyecek bir performans sergiledik. Saldırıda en başarılı 5. birlik olduk ve bunu yaklaşık 10 milyon puanla aldık. Savunmada en başarılı 25. birlik olduk ve bunu 8.5 milyon puanla aldık. En büyük 41. birlik olabildik ve 500 bin nüfus ile oyunu noktalıyoruz. Bireysel olarak bu noktada yaklaşık 200 bin saldırı puanı ve 27 köyümüzden aldığımız 21 bin nüfusumuz ile birliğin başarısına katkıda bulunduk. 16 Hafta süren maratonda 8 hafta en iyi saldırı birlikleri arasında bulunduk ve madalyalar ile kurdeleler aldık. İlk hafta en çok yağma yapan 2. birlik olarak ilk madalyamızı alırken, 10. haftada en iyi saldıran 3. birlik olduk ve 11. Haftada en iyi saldıran birlik olarak 1. lik madalyasını gururla üstümüzde taşıyoruz. Toplam da birlikler kategorisinde 14 madalya-kurdele aldık ve neredeyse her hafta top10 listelerinde boy gösterdik. Bireysel olarak madalya alamadık ancak 11. haftada yaptığımız saldırılar ile yaklaşık 2 gün bireysel top10'da bulunduk. 116 günün 2 gününü top10'da geçirmek hiçte fena değildi. Genel sıralamada 430. ve saldırı sıralamasında 503. olarak tamamladığımız da ekleyeyim.

Seneler sonra beni ve Kemal ağabeyimi bu büyük takımın bir parçası haline getiren birlik başkanımız Thor'u, köy ismine nickimizi vererek bizi onure eden sancar06'yı ve saldırı aldığımızda dünyanın başka bir ucundaki dostlarımızı uyandırmaktan çekinmeyen Pars'ı bir köşeye yazıyorum. Sizler gerçekten kıymetli insanlar ve profesyonel oyuncularsınız. Senelerce Türkiye'yi uluslararası turnuvalarda temsil etmiş olan Tırsın Ulan'ı bu turnuvada istatistik olarak geçmek güzeldi. Erhancanakar'ı 16. haftanın en iyi savunmacılarından biri yapma görevi de bize düştü ve oyunu genelde en iyi 12. savunmacı olarak tamamladı. Radtek, Türkleri temsilen bağlı bulunduğumuz ve Dünya Finali'ni kazanan ittifağa misafir olarak katıldı ve genel sıralamada en iyi 118. savunmacı olarak adını yazdırdı. Taharet Musluğu, muzip ismiyle turnuvaya renk kattı. Arka arkaya 5 hafta boyunca oyunun en saldırgan top10 listesine adını yazdırdı ve profiline tam 7 bireysel madalya yazdırmayı başardı. Genel saldırı sıralamasında oyunu 9. sırada tamamladı. Genel sıralamada en iyi saldırı oyuncularında Avmab 62. ve Pars 169. olarak güçlerini kanıtladılar. Pars ayrıca 11. haftada profiline bir kurdele eklemeyi başardı. O gördüğüm en iyi ofansif oyunculardan biri. Eserli, Anibal, Vlad ve Takunday'da bireysel madalya ve kurdele alan diğer ekip arkadaşlarımız oldu. Yaklaşık 80 kişilik bir ekip olduğumuz için herkesi tek tek tebrik etmem bir yazı da mümkün değil ama herkesin tek tek eline sağlık diyebilirim.

Bundan sonrası için sanıyorum biraz dinlenmek istiyoruz. Kemal ağabeyim ve ben günlerce emek verdik, neredeyse her akşam telefonla veya yüz yüze stratejiler üzerine çalıştık. Üç ay sonra, Haziran ayında 2021 Dünya Finali Elemelerinde görüşmek dileğiyle. Sağlıcakla kalın.

• Iyisi ile kötüsü ile bir Turnuvayi Daha geride biraktik. Öncelikle konuyu acan sayin HuN modoratörümüze tesekkür ediyorum.

THE BEST Birligi Turnuvada bana göre iyi bir oyun sergiledi.basta baskani -THQR- ve diger tüm oyunculari tebrik ediyor bundan sonraki eleme ve Finalde basarilar diliyorum.

Ayrica Finalde yer alan OTTOMAN birligide Az oyuncusu olmasina ragman zaman zaman savunmada TOP 10 da görmüslügümüz olmustur.

Bir iki birlik daha var onlarda mutlaka ellerinden geleni yapmislardir buna eminim.

Biz KGTC olarak servere basladigimizda COT ile bir ittifak anlasmasi yaptik.

Sonra RAG Birligide anlasmaya dahin oldu. Bir zaman sonra kendimizi görünüste büyük ama aslinda hic olan bir büyük metanin icinde bulduk .köylerimizi bir bir kurarken bu metanin sözde arap liderinin kafasindaki plan bizim hesaplari tek tek alma oldugunu sonradan ögrendik.

Önce para teklifi edildi ,kabul etmedik sonra bize tehditler gelmeye basladi.

COT Birligi yanimizda olmak yerine araplari tercih edince Önce Araplara sonra COT birligine resti cekip tüm ittifaklardan ayrildik. Zaten 24 saat telefonlari susmayan diplomasi sorumlusu arkadasim Alarmaa mutlaka yapilan tehditleri ve nasil karsilik verdigimizi yazacaktir

RAG birligini kendi birligimize kattiktan sonra dogal olarak araplarin maşa birlikleri COT PES NKRI gibi birliklerinin ordularini savunmada ezmeye basladik.

Bir taraftan wow köyü bir taraftan kendi köylerimizi koruma derdine düstük

Bunda da elimizden geleni yapmaya calistik.

Elimizdeki wow köyünü kendimiz verdik cünkü askere bakamadik. Bu acik ve nettir.

Aslinda KGTColarak cok daha iyi isler yapardik birlik ici konulara degenmek istemiyorum ama yeni bir olusumla

Hazirandaki elemelere cok iyi baslayacagimizdan kimsenin kuskusu olmasin

• Hepinizin eline,emeğine,yüreğine sağlık.. Turnuva oynamayı özlediğimi fark ettim. Haziran ayında başlayacak olan elemelerde yerimi alacağım :)

GOODFELLAS (SIKI DOSTLAR) BİRLİKLERİ

• Cesurlarla korkaklar arasındaki fark korkaklar yaşamak için sığıntı olur cesurlar yalnız kalır ama yinede sığıntı olmaz adamlık cinsiyet meselesi değil şahsiyet meselesidir

Senaryo güzel kurgulanmış oynayanlar rolünü güzel ezberlemiş kimi aklamaya çalışıyorlarsa artık adam bozuntuları

2X 3X 5X 10X EU TOURNAMENT

Qr45oR.png">

• Cesurlarla korkaklar arasındaki fark korkaklar yaşamak için sığıntı olur cesurlar yalnız kalır ama yinede sığıntı olmaz adamlık cinsiyet meselesi değil şahsiyet meselesidir

Senaryo güzel kurgulanmış oynayanlar rolünü güzel ezberlemiş kimi aklamaya çalışıyorlarsa artık adam bozuntuları

Bu sözler kime ise isim verde bilelim