📣 Aanpassing spelregels

 • Hallo spelers,


  Zoals velen van jullie weten, zijn we in juli 2020 samen met de ambassadeurs begonnen aan een zeer belangrijk onderwerp voor de community: tech accounts. Vandaag kunnen we mededelen dat we eindelijk klaar zijn om een gewijzigde set spelregels uit te brengen die deze onderwerpen behandelt.


  Hieronder vind je de lijst van regels die zullen veranderen. De lijst is ook beschikbaar op de pagina "Spelregels" op de travian.com website hier.


  Changelog:


  De verwijzing naar de algemene voorwaarden is aangepast.

  §1.1. Nummer gewijzigd in §1.1.a

  §1.1.b toegevoegd om de beperking op privé farms toe te passen.

  §1.7 toegevoegd om randgevallen van misbruik van het spelontwerp te behandelen.

  §5 bevat aangepaste bewoordingen.

  Religie toegevoegd aan §6.4 .

  §6.8 toegevoegd t.b.v randgevallen met betrekking tot ongepaste inhoud.

  Uitleg toegevoegd aan §7.2 over het beoordelingsproces inzake bans.



  Hier vind je ook een overzicht van wat we al gedaan hebben om de multi-account en tech-account problemen aan te pakken en wat al is geïmplementeerd in het spel:

  • In augustus 2020 hebben we het bereik van pushing-bescherming binnen allianties uitgebreid naar leden van confederaties.
  • Later in september hebben we de straffen strenger gemaakt.
  • Bovendien hebben we de mogelijkheid van sittermogelijkheden aangepast naar alleen leden van dezelfde alliantie/confederatie en hebben we onlangs zelfs strengere regels voor sitters gemaakt, die je hier kunt lezen.
  • Met de release van de 4.6 update hebben we veranderingen aangebracht aan de oases en de vakantiemodus en hebben we het probleem met tech-accounts verder aangepakt.

  Met de nieuwe §1.1.b regel willen de ambassadeurs en het game team de strijd aangaan met de privéfarms, waar de pushing regels geen betrekking op hebben, buiten de allianties en confederaties.


  Deze regels gaan in vanaf vandaag, 23 maart, en we verwachten dat spelers hun gedrag met betrekking tot privéfarms onmiddellijk zullen veranderen nadat deze aankondiging openbaar is gemaakt. Wij zullen vanaf 6 april beginnen met het bestraffen van accounts die de nieuwe §1.1.b-regel niet volgen door gebruik te maken van de gegevens van de voorgaande weken.


  Als je een speler die de regels overtreedt, wilt rapporteren, gebruik dan de in-game rapporteer-functie in het profiel van de speler die je wilt rapporteren. Kies "Andere" als categorie en zorg ervoor dat je een opmerking toevoegt met de reden voor de melding, bijvoorbeeld "privé-farm".


  Wij hopen met deze wijziging van de spelregels alle spelers een betere ervaring te bezorgen, aangezien wij blijven luisteren naar jullie feedback.


  Jouw Travian: Legends Team

  ?c=1&o1=ro&url=https%3A%2F%2Fblog.travian.com%2Fwp-content%2Fuploads%2F2020%2F04%2Fashwin.png

  Post was edited 1 time, last by Ashwin ().