📣 Modificarea regulilor de joc

 • Dragi jucători,


  După cum mulți dintre voi știu deja, în iulie 2020 am început să lucrăm cu consiliul consultativ de Ambasadori pe un subiect foarte fierbinte în comunitate: conturile secundare. Astăzi dorim să anunțăm că suntem în sfârșit gata să lansăm un set de reguli de joc modificat, care acoperă aceste subiecte.


  Mai jos puteți găsi lista cu regulile care vor fi modificate. Lista este disponibilă și pe pagina „Regulile jocului” de pe site-ul travian.com aici.  Jurnal de modificări:


  Trimiterea la Termenii și Condițiile Generale a fost ajustată.

  • §1.1. Numărul secțiunii fost schimbat în §1.1.a
  • A fost adăugată secțiunea §1.1.b cu privire la implementarea restricțiilor pentru fermele private.
  • A fost adăugată secțiunea §1.7 pentru a acoperi cazurile marginale de abuz în ceea ce privește design-ul de joc.
  • Secțiunea §5 conține ajustări de formulare.
  • La secțiunea §6.4 a fost adăugată religia.
  • A fost adăugată secțiunea §6.8 pentru a acoperi cazurile marginale în ceea ce privește conținutul neadecvat.
  • La secțiunea §7.2 a fost adăugată o explicație pentru procesul de revizuire a unei blocări în joc.


  De asemenea, aici puteți găsi o prezentare generală cu ceea ce am făcut deja pentru a aborda problemele legate de conturile secundare și de tip multiaccount, precum și ceea ce este deja implementat în joc:

  • În august 2020 am extins acoperirea protecției anti-pushing, astfel încât să ia în calcul nu numai membrii alianțelor, ci și cei ai confederațiilor.
  • Apoi, în septembrie, am implementat modificări la penalizările acordate în urma încălcării regulamentului, făcându-le mai severe.
  • Mai mult, am limitat posibilitatea înlocuirii pe cont, astfel încât aceasta să fie permisă doar între membrii aceleiași alianțe / confederații și, recent, am implementat reguli și mai stricte pentru locțiitori, pe care le puteți citi aici.
  • Odată cu lansarea versiunii 4.6 am adus modificări oazelor și modului de vacanță, abordând în continuare problema cu conturi secundare.


  Cu noua regulă §1.1.b, Ambasadorii și echipa Travian: Legends vor să combată fermele private în afara alianțelor și confederațiilor, care nu sunt supuse limitărilor protecției anti-pushing.


  Aceste reguli vor intra în vigoare începând de astăzi, 23 martie, și ne așteptăm ca jucătorii să își schimbe comportamentul în ceea ce privește fermele private imediat după ce acest anunț va fi făcut public. Vom începe apoi să pedepsim conturile care nu respectă noua regulă §1.1.b din 6 aprilie, folosind datele din săptămânile precedente.


  Dacă doriți să raportați un jucător care încalcă regulile, vă rugăm să utilizați funcția de raportare din cadrul jocului, disponibilă în profilul jucătorului pe care doriți să îl raportați. Alegeți categoria „Altele” și asigurați-vă că adăugați un comentariu cu motivul raportării (de exemplu: „fermă privată”).


  Sperăm că această modificare a Regulilor de joc îi va ajuta pe toți jucătorii să aibă o experiență mai bună. Între timp, noi continuăm să ascultăm feedback-ul comunității noastre.


  Echipa voastră Travian: Legends