Probleme de conectivitate - Toate lumile de joc T4.6

 • Dragi jucători,


  am primt sesizări legate de probleme de conectivitate care afectează toate lumile de joc cu versiunea T4.6.


  Au fost aplicate unele schimbări și în prezent lumile de joc funcționează mai bine. Echipa va continua să monitorizeze performanța tuturor serverelor T4.6 în timp ce analizăm ce a cauzat problemele în primul rând și cum să le evităm să se întâmple în viitor.


  Vom oferi mai multe informații despre acest incident și pașii următori mâine, 6 aprilie.


  Echipa voastră Travian: Legends

 • Dragă comunitate,


  după cum v-ați dat seama cu toții, week-end-ul trecut ne-am confruntat cu o situație neașteptată care a cauzat ca lumile de joc cu versiunea 4.6 să nu poată fi jucate în condiții normale.


  Ne pare foarte rău pentru întreaga situație, întrucât știm că a creat multă frustrare și furie pentru voi. Cu siguranță nu aceasta este calitatea serviciului pe care dorim să vi-l oferim și lucrăm din greu pentru a ne asigura că nu se va mai întâmpla în viitor.


  Între timp, dorim să vă oferim câteva informații despre ceea ce s-a întâmplat în ultimele zile și săptămâni.


  Vom începe cu serverul Europe 30.


  Această lume de joc s-a confruntat cu întârzieri notabile în acțiuni (lag) încă de la început și acest lucru s-a datorat numărului mare de utilizatori care jucau concomitent. Am luat deja măsuri în această privință și am observat o îmbunătățire a situației; vom continua să luăm măsuri și în următoarele săptămâni. Suntem destul de siguri că viitoarele lumi de joc - unde se așteaptă un număr foarte mare de jucători - se vor confrunta din ce în ce mai puțin cu aceste probleme.


  Chiar dacă s-ar putea să credeți că această problemă a apărut duminica trecută, vă asigurăm că nu provine din aceeași sursă. Vă oferim mai jos o explicație rapidă.


  Jucătorii observă aceleași probleme: lag în joc, blocaj de evenimente, eroul dispare, etc.. Însă, cauza din spatele acestor probleme este diferită, și asta a afectat toate lumile de joc.


  Duminică dimineață ne-am dat seama că ceva nu funcționează bine. La fiecare 10 minute, blocajele de evenimente erau din ce în ce mai mari. Echipa noastră tehnică a intervenit imediat și, după unele cercetări, au descoperit că problema nu este cauzată de lumile de joc, ci la serviciul terță parte care găzduiește lumile de joc. Aceste probleme nu au putut fi rezolvate prin adăugarea capacității de memorie pentru server.


  Prin urmare, echipa a luat legătura rapid cu furnizorul și singura opțiune viabilă care le-a fost prezentată a fost foarte riscantă: mutarea bazei de date a lumilor de joc într-un mediu diferit până când problema principală este găsită și rezolvată.


  Echipa noastră tehnică a decis să își asume riscul și să mute bazele de date pentru Europe30 și International100 - cele mai mari două lumi de joc ale noastre. Acesta este motivul pentru care, pentru a diminua riscurile pentru jucători și pentru conturile lor, a trebuit să activăm deodată Pacea timp de 24 de ore.


  În prezent, situația pare stabilă și suntem în continuare în contact cu furnizorul pentru a discuta acțiunile ulterioare care trebuie întreprinse pentru a diminua riscul ca problema să reapară.


  Și acum trecem la subiectul fierbinte de compensație. Suntem conștienți de faptul că cea mai valoroasă monedă din Travian: Legends este timpul, însă, din păcate, nu putem face nimic în privința sa. Întrucât este imposibil să satisfacem nevoile fiecărui jucător în parte, dorim totuși să oferim compensație la cea mai mare scară posibilă.


  Astfel, vom adăuga pe fiecare cont activ înregistrat înainte de 5 aprilie câte 200 Aur: AMERICA1, ARABICS50, ASIA20, EUROPE1, EUROPE30, INTERNATIONAL1, INTERNATIONAL100. Compensația va fi adăugată în joc pe 7 aprilie în jurul orei 15:00 UTC + 3 (ora României).


  Vă mulțumim că ați citit acest anunț lung și, de asemenea, vă mulțumim foarte mult pentru tot sprijinul pe care ni l-ați acordat în timpul acestui eveniment critic!


  Echipa voastră Travian: Legends

 • Dragi jucători,


  ne pare foarte rău pentru problemele care continuă pe serverul Europe 30. De data aceasta, ne confruntăm cu o problemă complet diferită.


  După finalizarea mentenanței a avut loc un mare blocaj de evenimente. Viteza cu care s-a remediat a fost mai mică decât numărul de evenimente noi create de jucători și astfel numărul de acțiuni blocate a crescut.


  În prezent, echipa noastră tehnică va continua să investigheze situația astfel încât să rezolve această problemă. Însă, în prezent, apelăm la înțelegerea și răbdarea voastră. Dacă e posibil, puteți lua o pauză de la joc, pentru a reduce numărul de acțuni și astfel serverul să depășească acest blocaj de evenimente.


  Ne cerem scuze pentru neplăcerile create!


  Echipa voastră Travian: Legends