Europa 30 communicatie

 • Beste spelers,


  We willen graag wat inzichten en informatie met jullie delen over wat er op dit moment gebeurt op Europe30, en ook uitleggen hoe we vandaag verder gaan.


  Gisteren, na het bespreken van de problemen met onze provider en na nauw samen te werken, hebben we de speelwereld teruggezet naar de originele omgeving tijdens het lange onderhoud.

  Toen we de speelwereld live zetten, realiseerden we ons al snel dat de problemen met de provider nog steeds voortduurden.


  Dit is inderdaad niet de kwaliteit van de service die wij jullie willen bieden, dus wij verontschuldigen ons oprecht voor de gebeurtenissen van gistermiddag en -nacht.

  Vanochtend hebben we besloten om Europe30 in onderhoud te nemen om een oplossing te vinden voor de connectiviteitsproblemen en de problemen met het vastlopen van evenementen waar je last van hebt gehad.


  We willen twee dingen bereiken tijdens dit onderhoud:


  • We zullen een stabielere oplossing implementeren voor de prestaties van de spelwereld
  • We zullen de server terugdraaien naar een vorige back-up van gisteren 07/04 om 12:07 GMT+1.


  Na een rollback, kun je verwachten dat de volgende dingen zullen gebeuren:


  • Alle betalingen die zijn gedaan tussen de back-up datum en het moment dat de spelwereld in onderhoudsmodus ging, zullen opnieuw worden geboekt.
  • Alle troepen die "onderweg" waren op het moment van de backup zullen worden teruggebracht naar hun thuisdorpen.
  • Artefacten en Bouwplannen zullen blijven spawnen op dezelfde data als voorheen.  De compensatie van 200 goudstukken die je eerder hebt ontvangen, zal automatisch weer aan alle accounts worden toegevoegd.

  We zullen ook een extra 50 goud aan jullie geven als compensatie voor dit lange onderhoud en rollback in de komende paar dagen zodra we er zeker van zijn dat de spelwereld zonder problemen draait.  De Europe30 server zal het onderhoud vandaag om 14:30 GMT+1 (15:30 CEST) verlaten en de rollback zal worden toegepast.

  Vanaf het moment dat de spelwereld het onderhoud verlaat, zal graandood gedeactiveerd worden voor 24 uur tot 9 april 2021 14:30 GMT+1 (15:30 CEST) .  Wij verontschuldigen ons voor het ongemak en danken je voor jouw geduld.  Jouw Travian: Legends Team

  ?c=1&o1=ro&url=https%3A%2F%2Fblog.travian.com%2Fwp-content%2Fuploads%2F2020%2F04%2Fashwin.png

  Post was edited 1 time, last by Ashwin ().