Rămas bun CM&CSR Yaenara, și bun venit noului CM&CSR - Lucian!

 • Dragi jucători,


  iată că a venit momentul să vă spun rămas bun! Nu este ușor, întrucât o mare parte a ultimilor ani am petrecut-o alături de voi și m-am atașat enorm de voi și de joc. 🥺


  Am început activitatea în 2015 în calitate de Community Manager RO (fiind în echipă încă din 2009, ca voluntară), însă am intrat în universul travianistic în vara anului 2008.

  În toți acești ani am întâlnit jucători minunați, am lucrat alături de colegi minunați și foarte dedicați comunității și jocului în sine, și am avut oportunitatea de a-mi crea multe amintiri frumoase. Vreau să vă mulțumesc pentru sprijin, pentru toate momentele petrecute împreună - pe forum, în discuții, în numeroasele evenimente, concursuri, la Asistență în joc etc., și pentru că ați rămas alături de Travian.


  Prima mea versiune a fost Travian 3.6 și acum iată-ne la versiunea Travian: Legends 4.6! Da, inclusiv numele jocului s-a modificat, și jocul are acum și un frățior mai mic - Travian: Kingdoms. 😁

  Odată cu timpul, ne schimbăm cu toții, și la fel se va întâmpla și cu jocul. Au avut loc foarte multe modificări și cele mai multe s-au realizat datorită feedback-ului vostru! Pe această cale, vreau să vă încurajez să continuați să vă exprimați părerile, preferințele și să fiți alături de Travian: Legends, la bine și la rău.

  Continuați să vă ajutați între voi inclusiv în realitate - și aici puteți oferi voi multe exemple în care comunitatea noastră a pus mână de la mână și a ajutat alte persoane care au trecut prin experiențe neplăcute -- indiferent de statutul din cadrul jocului: colegi sau adversari, prieteni sau străini; și să nu uităm de gestul frumos al alianței DACIA de pe serverul de Turneu, care a donat premiile sale Asociației Dăruiește Viața.

  Continuați să descoperiți și să puneți în aplicare tactici și strategii noi, să încercați acel trib nou pe care-l aveți în gând, sau chiar un server nou. Vă încurajez să vă propuneți și să atingeți obiective noi și, cel mai important, să vă distrați.


  Calea mea se desparte acum de Travian: Legends, însă nu și de compania Travian Games. Mă puteți găsi în continuare în jocul Rail Nation (fie pe serverul oficial Discord RN, fie pe forum).


  Acum, vă prezint cu drag noul Community Manager și Customer Service Representative pentru România - Lucian (se va prezenta și el în curând).

  Vă rog să îl primiți cu căldură și să îl ajutați să se adapteze repede. 🥳👍


  Anthem va rămâne în continuare alături de voi pe forum și la Asistență. Cu experiența sa uriașă va rămâne mereu un pilon al echipei Ro și o colegă minunată! 💝


  Toate cele bune, și... multe bătălii glorioase, atât în joc, cât și în realitate! ⚔️


  Yaenara

  Post was edited 2 times, last by Yaenara ().


 • Salutare tuturor!

  Numele meu este Lucian și de astăzi voi fi responsabil de comunitatea Travian:Legends România.

  Poziția eliberată de colega noastră Yaenara implică o perioada inițială de pregătire si acomodare , motiv pentru care sper să-mi acordați "protecția începătorului". Asemenea multora dintre voi, îmi împart timpul intre job, familie și Travian. Sunt si eu jucător Travian de ceva ani buni și am căpătat experientă în sânul comunității, ajutat de lideri ambițioși, de sitteri omniprezenți si de oponenți neobosiți.

  Ca orice alt joc, Travian are reguli. Respectăm regulile, respectăm comunitatea.

  Toate cele bune.